2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım herşey var bebeğin ve senin ihtiyacın olabilecek herşey, ben Anadolu yakasında oturuyorum gittik alışverişimizi yaptık döndük, ilk başta bebeğin banyosu için gerekli malzemeleri satan yere götürüyorlar, ordan çantası puseti, yani senin ve bebeğin ihtiyacı olan herşeyi alabiliyorsun, peşin de yüzde 10 luk bir indirim var tabiki kredi kartıyla da alabiliyorsun, sadece şekercide kredi kartı yoktu nakit de götürsen yanında iyi olur, fiyatlar gayet iyi yani çok ucuz şeylerde var günlük giydirebileceğin bir de çok fazla alternatifin var yani çok dolaşlmıyorsun, heryer senin gibi hamile dolu hatta bizim topikten varmı burda acaba diye aklıma gelmişti, acil çıkış setleri falan var gidip bakınca hak vereceksin bana, kapı süsleri falan Havuzlu han dan alabilirsin şekerleri Mefmet Efendi kuru kahvecisinin yanında bir sokak var oradan alabilirsin İstanbulun geneline orası dağıtıyormuş çok güzel şeyler var

aa süper o zaman..thank you..:))

ya cahilliğimi bağışla ama tariş nasıl oluyo nerde satılıyo..
tüm marketlerde vardır sanırım,sızma yada rivirea oluyo 2çeşit yemeklik yada salatalık ona göre alıyosun

ben bi tane bambu beşik aldım kendi odamıza koymak içn ilk aylarr
bir de karyolayla şifonyer alcaz yani yaptırıyoruz. park yatak almadık.
ama alışverişlerini geciktirme gerçekten ayakta gezip bakınmak artık çok yoruyo.. yürüyüş yapayım diyorum bazen ama çok çabuk yoruluyoruz artık..
bende park yatak düşünüyorum,odasınının da takımının beşiği var

bu arada kızlar emzirme sütyenini de doremi den aldım 2 tane. tanesi 17tl idi ucuz geldi aldım valla.. inş işime yarar.

vallahi İstanbuldakiler çok şanslısınız maşallah, burada öyle herşeyi bulmak imkansız gibi, ben çoğu şeyini internetten almak zorunda kaldım. eşim haftaya istanbula gidecek havuzlu hanı söyleyeyim de bir uğrasın oraya, bebek şekerleri de orada bulunur mu ??

selam kızlar dün yoktum bugünde yeni geldim hastaneden raporumu aldım izin için (31+5 haftalığız)
ama ay sonuna kadar burdayım işim ve evim arasında baya mesafe var b.rde çok sağlıklı bir işim olmadığı için uzatmadım bu gün aldık hayırlısı olsun artık.
sizler nasılsınız ?

kızlar 2 sorum var,ilki buhar makinesi aldınızmı,aldıysanız iyonlu,soğuk,ılık hangisini aldınız
2kulak çöpü aldınızmı?emniyetli kulak çöpleri var,almalımıyız

okyanus suyu dediğin tuzlu sumu yapıosun, bende aldımda burun aspiratörü, onun içine sumu konuluyor..

canım okyanus suyu özel eczanelerde satılıyo dediğin gibi tuzlu su bebeğe bir zararı yok onu yaptıktan sonra aspiratör ile çekiyorsun genelde kışın çok tıkanıyorlar kalorifer falan kurutuyor, nezle olunuyor falan ama bizimkiler yaza denk gelecek nemli hava okyanus suyuna çok fazla ihtiyaç olmaz umarım

bu arada kızlar emzirme sütyenini de doremi den aldım 2 tane. tanesi 17tl idi ucuz geldi aldım valla.. inş işime yarar.

ben daha alamadım, ayyıldızda baktığımız 46 lira olmuş çok pahalı geldi keşke indirimdeyken alsaymışım. güle güle kullan...

tüm marketlerde vardır sanırım,sızma yada rivirea oluyo 2çeşit yemeklik yada salatalık ona göre alıyosun

bende park yatak düşünüyorum,odasınının da takımının beşiği var

ben de ilk aylarda yanımda olacağı için park yatak aldım hem sonra oyun parkı olarak da kullanırız...

ben daha alamadım, ayyıldızda baktığımız 46 lira olmuş çok pahalı geldi keşke indirimdeyken alsaymışım. güle güle kullan...

sağol tatlım.46 ya mı çıkmış baya fazla ya.kom un da vardı o fiyatlarda.
doremi de pijama sabahlık takımları falan da vardı da beden bulamadım.. bi takım almıştım bi takım daha alcam inş. eksikler bitmiyokii..

kızlar 2 sorum var,ilki buhar makinesi aldınızmı,aldıysanız iyonlu,soğuk,ılık hangisini aldınız
2kulak çöpü aldınızmı?emniyetli kulak çöpleri var,almalımıyız

canım senin ihtiyacın olcak buhar makinesine Ankarada yaşıyorsun kuru oluyor kışın evler ama acele etme çocuğunun yapısına göre bazı çocuklar tıkanmıyor kuru havayı da çok güzel tolere ediyor yani kışın kullanıyoruz zaten kulak çöpünü kesinlikle önermiyor doktorlar işaret parmağınızdan daha ince bir şeyle temizlememelisiniz diyorlar yani havluyu bile burup sokmaya temizlemeye çalılşmamalıymışız kulak kendisi atıyor zaten bu arada ben önce ılık buhar almıştım sonra doktorum soğuk buharı daha çok önerdi soğuk alırsın ama bekle daha erken

selam kızlar dün yoktum bugünde yeni geldim hastaneden raporumu aldım izin için (31+5 haftalığız)
ama ay sonuna kadar burdayım işim ve evim arasında baya mesafe var b.rde çok sağlıklı bir işim olmadığı için uzatmadım bu gün aldık hayırlısı olsun artık.
sizler nasılsınız ?

hadi hayırlı uğurlu olsun, ay sonuna da az kaldı zaten... ve hoşgeldin :)

doremi de pijama sabahlık takımları falan da vardı da beden bulamadım.. bi takım almıştım bi takım daha alcam inş. eksikler bitmiyokii..

emzirme sütyeni henüz almadım ama bi mağazada baktım anıl ve nbb marka vardı ikiside çok güzeldi ve fiyatları 15 lira onlardan alıcam ben.
bide emzirme atleti vardı çok güzel hoşuma gitti ama kullanılabilirmi bilmiyorum oda 28 liraydı

canım senin ihtiyacın olcak buhar makinesine Ankarada yaşıyorsun kuru oluyor kışın evler ama acele etme çocuğunun yapısına göre bazı çocuklar tıkanmıyor kuru havayı da çok güzel tolere ediyor yani kışın kullanıyoruz zaten kulak çöpünü kesinlikle önermiyor doktorlar işaret parmağınızdan daha ince bir şeyle temizlememelisiniz diyorlar yani havluyu bile burup sokmaya temizlemeye çalılşmamalıymışız kulak kendisi atıyor zaten bu arada ben önce ılık buhar almıştım sonra doktorum soğuk buharı daha çok önerdi soğuk alırsın ama bekle daha erken
çok teşekkür ederim :)

bende ankaradayım ve buhar makinası lazım olcak biliyorum çünkü ben bile tıkanıyorum kışın. ama şimdiden almıcam zaten yaz geliyo kışa alırım artık.

gerçekten eksikler bitmiyor... bilmiyorum biz mi herşeyleri tam olsun diye abartıyoruz :)) gerçi hepsi kullanılacak şeyler tabi ama biz bebekken bu kadar çok şey alındığını sanmıyorum ...

emzirme sütyeni henüz almadım ama bi mağazada baktım anıl ve nbb marka vardı ikiside çok güzeldi ve fiyatları 15 lira onlardan alıcam ben.
bide emzirme atleti vardı çok güzel hoşuma gitti ama kullanılabilirmi bilmiyorum oda 28 liraydı

emzirme atletine bakmadım ama yazın çok gerekmez heralde. deneyerek görcez artık..

gerçekten eksikler bitmiyor... bilmiyorum biz mi herşeyleri tam olsun diye abartıyoruz :)) gerçi hepsi kullanılacak şeyler tabi ama biz bebekken bu kadar çok şey alındığını sanmıyorum ...

aynen canım ya annem bazen şaşırıyo bu kadar ayrıntıya girmemekaydirigubbakcemile3

ozamanlar yoktu demek ama zaman değişti artık napıcaksın en ufak bişeyi olmayınca eksiklik hissediyoruzboshayallersmile

33.haftadayım.ben biraz geç kaldım alışverişte galiba.bu hafta sonu başlamam lazım galiba.park yataklar daha mantıklı geliyo ama sağlıklı olur mu çocuk için?cihicco nun park yataklarına baktık ama sallanmıyomuş.park yatak alan var mı ?aldıysanız hangi markayı tavsiye edersiniz?

slm güzel bayanlar canım ben park yatak kraft aldım hoşumada gitti.tavsiye ederim.kraft 504

Back
X