2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok kasık ağrım vardı birde enfeksiyon kapmışım bol bol su içmem lazım bakalım pazartesi doktorum ne diyecek

canım geçmiş olsun, sıcak tut kendini çorapsız gezmee

hülya seninde ktulu olsun canım
sezencim sanada çok çok geçmiş olsun
ben çok kötüyüm biraz önce kustum
şu andada hala midem dönüyo hala öğürtüm var
ayyyyyyyy sizinde midenizi bulandırdımmı

bende bulantıdan uyuyamadım dün gece tam geçti iyiyim dedim herkese geri başladı, demicem bi daha iyiyim diye kimseye :dilcikar:

kızlar valla benimde mide bulantım geçmişti soranlara iyiyim diyorum bulantım yok diyorum bi arkamı dönüyorum mideme kraplar giriyo soranlara artık çok kötüyüm diyeceğim valla nazar değiyo

kızlar az önce çok fena bi pot kırdım
çalıştığımız firmalardan birinin bölge müdürü geldi eşiyle birlikte adam burdakilerle arkadaş zaten sürekli gelir gider
neyse karısı kilolu bide üstüne 8 aylık gibi şiş bi karın bende kadını hamile zannettim o sıradada bişey yiyodum kadınada vereyim diye düşündüm ve gayet güleç bi yüzle siz hamilemisiniz dedim
kadın suratı asılarak hayır değilim benim 2 yaşında bi kzım var doğum yaptım ama karnım öyle kaldı dedi
çok kötüüü oldu yaaaaaaaakannehir

ben bugun kendi kendime konuşuyorum
neyse ben konuşmaya devam edicem
şimdi sibel tüzünün kıymetlim klibini izledim hamile iken çektiği klip ve bebeğine yazdığı şarkı
yavvv kadın çocuğuna yaptığı klipte bile memelerini sergiliyo
minicik bi gecelik giymiş göğsünün ucu kapalı sadece göbeği ortada

kızlar az önce çok fena bi pot kırdım
çalıştığımız firmalardan birinin bölge müdürü geldi eşiyle birlikte adam burdakilerle arkadaş zaten sürekli gelir gider
neyse karısı kilolu bide üstüne 8 aylık gibi şiş bi karın bende kadını hamile zannettim o sıradada bişey yiyodum kadınada vereyim diye düşündüm ve gayet güleç bi yüzle siz hamilemisiniz dedim
kadın suratı asılarak hayır değilim benim 2 yaşında bi kzım var doğum yaptım ama karnım öyle kaldı dedi
çok kötüüü oldu yaaaaaaaakannehir

sen hamile olmasan gelmezdi aklına bence, aman isteyerek yapmadınya boşver mirmirmirmir
ama komik olmuş

Back
X