inşallah hayırlısıyla alırsınız hepiniz kuzucuklarınızı kucağınıza. arkadaşlarımın hepsine katılıyor ve bende tekrarlıyorum bu günlerinizin tadını çıkartın kesinlikle çünkü o minnaklar kucağınıza geldiği an unutacaksınız bu günleri.. ayrıca koçişlerin de şimdi canına okuyun çünkü ilerde onlar sizin canınıza okunurken oralı olmıyacaklar şimdiden ben söyliyeyim peşin peşin intikamınızı alınbenimkuzeyim 11 mayısta olması gerekirken 27 nisanda normal doğumla geldi dünyaya bebişler biraz aceleci oluyor nisan sonlarında hastane çantanız hazır olsun. ben tulum almıştım giydiremedim 0-3 ay olanları olmadı küçük geldi size tavsiyem tulum almayın alt üst takımlar daha kullanışlı kuzey kusan bir bebek değildi o yüzden çok fazla body değişikliğim olmadı gün içinde çok ta almamıştım iyi denk geldi zaten sıcaklarda hep kolsuz boylerle dolaştık eldiven gerekli oluyor başlarda çiziyorlar çok ama ben çok takmadım eldivende elleri hava alsın diye.. part yatak almıştım hala kullanıyorum alt kata geçtik şimdi memnunum tavsiye ederim. şimdiye kadar 2 gece sadece uykusuz kaldım 6. ay aşımızı olduktan sonra inş. sizlerinde benim gibi olur yalnız şunu unutmayın siz nasıl bir hamilelik geçirirseniz bebişinizde öyle olur mutlu bir hamilelik geçirin allah tamamına erdirip bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah. hepinize bir sorun olmadığı taktirde normal doğum tavsiye ederim bebişinizi o an görmek bambaşka birşey allah yardımcınız olsun kızlar hayırlı doğumlar hepinize :80:
hahah canım o anlamda değil bebeklerimizin hepsi neşeli svimli güleç çocuklar asabi değiller yani uyku problemine gelince oğluşumunn denenebilecek herşeyi denedin ama olmuyor annesi düzelicek ama büyürse inşallah.. bizim bi ark hamileliğinde çok asabiydi çok sinirli bir yapısı vardı zaten eşini flnda çok kıskanırdı bebiş oldu daha 2 aylıkken sinir krizi geçirmiş meğer dr. a götürdüklerinde dr söylemiş anne hamilelikte çok sarsılmış bebekte o yüzden böyle diye şimdide hep problemlidir çocuk allahım korusunesra hanımmmmmmmmmmm gayet güzel bi hamilelik geçirdim işten ayrıldıktan sonra son 3-4 ay son haftalar hariç acaip güzel de uyudummmm benim oğlan kuduruk uyumayan bişe oldu:) yani hamişlik nasılsa bebiş de öledir tezine katılmıyorum:))
güzel anneler bi de size nacizane tavsiye bol bol meryem suresi yusuf suresi ibrahim suresi ve yasin-i şerif okuyunkolay doğum,güzel ahlak için.. mümkünse sesli okuyun bebişiniz dinlesin..
inşallah hayırlısıyla alırsınız hepiniz kuzucuklarınızı kucağınıza. arkadaşlarımın hepsine katılıyor ve bende tekrarlıyorum bu günlerinizin tadını çıkartın kesinlikle çünkü o minnaklar kucağınıza geldiği an unutacaksınız bu günleri.. ayrıca koçişlerin de şimdi canına okuyun çünkü ilerde onlar sizin canınıza okunurken oralı olmıyacaklar şimdiden ben söyliyeyim peşin peşin intikamınızı alınbenimkuzeyim 11 mayısta olması gerekirken 27 nisanda normal doğumla geldi dünyaya bebişler biraz aceleci oluyor nisan sonlarında hastane çantanız hazır olsun. ben tulum almıştım giydiremedim 0-3 ay olanları olmadı küçük geldi size tavsiyem tulum almayın alt üst takımlar daha kullanışlı kuzey kusan bir bebek değildi o yüzden çok fazla body değişikliğim olmadı gün içinde çok ta almamıştım iyi denk geldi zaten sıcaklarda hep kolsuz boylerle dolaştık eldiven gerekli oluyor başlarda çiziyorlar çok ama ben çok takmadım eldivende elleri hava alsın diye.. part yatak almıştım hala kullanıyorum alt kata geçtik şimdi memnunum tavsiye ederim. şimdiye kadar 2 gece sadece uykusuz kaldım 6. ay aşımızı olduktan sonra inş. sizlerinde benim gibi olur yalnız şunu unutmayın siz nasıl bir hamilelik geçirirseniz bebişinizde öyle olur mutlu bir hamilelik geçirin allah tamamına erdirip bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah. hepinize bir sorun olmadığı taktirde normal doğum tavsiye ederim bebişinizi o an görmek bambaşka birşey allah yardımcınız olsun kızlar hayırlı doğumlar hepinize :80:
çok sağolun güzel anneler.inşallah bizde ogünlere yaklaşıyoruz artık.
ilk aylar mesela en çok ne giydirdiniz?
sezeryamı normalmi doğum yaptınız?
bebişin yatağı olarak ne kullanıyorsunuz??park yatak beşik karyola gb.
nelerden memnunsunuz ve değilsiniz keşke şunu almasaydım gereksizmiş gibi..
aklınıza ne geliyorsa .....
çok teşekkürler
Çok iyi bir topik açmışsın sedasem valla annelerimizin yazdıklarını not alıyorum.
Yalnız zamanında gelmiyor bebekler erken geliyor demişssiniz benim muhtemel doğum tarihim nisan 30 yani ben şimdi nisanın başındamı doğum yapabilirim?
hastane çantasını marttamı hazırlayayım?
çok iyi bir topik açmışsın sedasem valla annelerimizin yazdıklarını not alıyorum.
Yalnız zamanında gelmiyor bebekler erken geliyor demişssiniz benim muhtemel doğum tarihim nisan 30 yani ben şimdi nisanın başındamı doğum yapabilirim?
Hastane çantasını marttamı hazırlayayım?
Çok iyi bir topik açmışsın sedasem valla annelerimizin yazdıklarını not alıyorum.
hastane çantasını marttamı hazırlayayım?
ben önecesinde başlamıştım yaptırmaya hamöişken son dozunu vurdurdum canım sen bilirsin zararı yok aşının sen bilrsintetanoz aşısı yaptırmışmıydınız 2010 anneler merak ediyorum.
benim tüp bebek ve merkezi arayıp sordum doktor yaptırmayın dedi.
aklım çok karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?