tetanoz aşısı yaptırmışmıydınız 2010 anneler merak ediyorum.
benim tüp bebek ve merkezi arayıp sordum doktor yaptırmayın dedi.
aklım çok karıştı.
hahahah kız bizim topiğe gelsene eski günleriimi yadıyon:92:hagökçen tubiş yakalayamaz kiii burdayııım
hepside çok güzel çok değerli bilgilerr çokk teşekkür ederizz..Uny baby ıslak mendil herkes kullanmış bende ondan alayım bebek bezide karışık olay deneme yanılmayla bulunucak galiba doğru yol:))
Bebebk kıyafetlerini kullanmadan yıkamışsınız hep peki nasıl ve hangi deterjanla ..Bide hastaneye gidiptee aa bu eksik çantada niye yoktu dediğiniz bişey varmıı ??
Ant teşekkürler bilgiler için..Park yatakta anlayamadım hazır yatak sorununu??ALt kata alınca ölçüsümü değişiyoki??Ara katta kullandığın olmadımı??
Bidee genel soru park yatak ve beşiğin avantaj ve dezavantajları neker kızlar okadar kararsızımkiii
offff sağolum kızlar inanın kararsızım..Alt kata geçince yatırmak çokmu zor oluyo off onu düşünmemiştim hiçç..Park yatakların hazır yatakları ince oluyomuş ben üzerine pamuk yatak yaptırırım dedim ama bakalım daha 4 ay var ne karar vericezz..bide park yatakların uyku setleri var onu aldınızmı kullanışlımı??
Ant teşekkürler bilgiler için..Park yatakta anlayamadım hazır yatak sorununu??ALt kata alınca ölçüsümü değişiyoki??Ara katta kullandığın olmadımı??
Bidee genel soru park yatak ve beşiğin avantaj ve dezavantajları neker kızlar okadar kararsızımkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?