2010 mayıs annelerinden 2011 mayıs annelerine tavsiyeler

ÖNCELİKLE ÇOK GÜZEL BİR TOPİK OLDUĞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM AÇAN VE YORUM YAPAN TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER BENİM DERDİM KIYAFETLE ARKADAŞLAR zaten oldukça takıntılı bir insanım ve nasıl bakcam napcam diye düşünüp dururyorum bir de acaba üşütürmüyüm terletirmiyim diye bana kıyafet konusunda satı verebilirseniz çok sevinirim mesela kaç tane 0 3 aylık kaçtane 3 6 aytlık kısa kollumu uzun kollumu ne biliyim bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim
bu arada sedasem benim yavrum da tüp bebek ve ben tetanoz aşısı oldum merkezi arayıp sormak hiç aklıma gelmedi sana niye vurulma dediler acaba

Mayis 2010 anneleri, verdiginiz bilgiler hakikaten coook guzel, dewamini bekliyoruz lutfen. Sizler yazdikca bizler daha bi iyi fikir ediniyoruz, tesekkur ederiz

:) her zaman :) Ben oğlumu hiç yatakta sallamadım başlarda vivaldi dinleterek uyuttum daha sonra kucağımda uyumaya başladı şimdi ise araba koltuğunda biraz sallayınca uyuyor. Ben odasının erken ayrılması taraftarı olduğum için 6 aylık olduğunda kendi odasında büyüyen yatağında uyusun istedim.
Büyüyen yatakta kullanılan yatak içinde geldi biz kendimiz almadık :)

çok tesekkür ederiz değerli bilgiler için

:) umarım yardımım dokunmuştur :)

Ben Oğluma (☞ Disney Hal - Donald Duck 108 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh) Disney halı aldım internetten ama hangi siteydi hatırlayamadım şimdi . Çok memnun kaldın :)

Sanırım tetanoz aşısından konuşulmuş ben yaptırmıştım şimdi 5 doza tamamlayacağım. 3 farklı doktora sordum hepside yaptırmamın yararlı olacağını söylemişti.

Ben Ege doğduğundan bu yana Dalin sıvı sabun ve yumuşatıcı kullanıyorum çok memnunum. Ama arada kendi kullandığım deterjan ile yıkayıp daha sonra dalinle ikinci kez yıkadığımda oluyor çünkü ilk kakalar ve meyve suları çok zor geçiyor.

Bir arkadaşta body boylarını sormuş ben hiç yeni doğan almadım hep 0-3 aldım daha öncede söylemiştim mothercare çok iyi bu konuda ege 4 ay falan kullandı onları gerçi çok kilolu olmadığı için küçüklmedi . sıfır kol - kısa kol ve uzun kollu bence en az 7 şer olmalı .

çok güzel bilgiler vermöişsiiz... çok teşekkürler..

umarım bizler de sizin gibi bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız.acaba aranızda bebişle tatile çıkan oldumu varsa kaç aylıkken gittiniz ve zor oldu mu tüp bebek deneyiminden sonra tatile çok ihticaım var

canım hayırlısıyla alırsın inş bebeğini kucağına ben 7 günlükken uçakla memlekete gittim zorluk olmadı uçak kalkarken ve inerkeb emzirdim kulakları tıkanmasın diye emzik vermeye çalıştım çünkü almıyodu ama eğer mecbur değilsen bence 40ı çıksın bebeğinin senin için daha çok rahat eder 1 aylıkta olabilir canımm dönüştede 3 aylıktı özel arabayla geldik onda biraz zorlandık 17 saatti ve sıkılmıştı kuzucum

kızlar çıtçıtlı badiler çok kullanışlı ama yaşadığınız yere göre değişir mesela benb memlekete gitmiştim orda uzun kulluyada ihtiyacım oldu büyük almıştım hala kullanıyoruz şimdi küçüldü tabi sakarya çok sıcaktı sade sıfır kollu çıtçıtlı kullandık kısa kollu elbiselerin altına kullandım ben alınca büyük alın zaten takımların içindende küçükler çıkıyo

canım cvp için çok teşekkürler umarım o zamanda bebeğimde bizde iyi oluruz 40ını beklerim tabi 2 aylık felan olunca otele gitmek uygun olurmu acaba bizde gidersek özel arabayla giseriz ben uçaktan çok korkuyorum en çok yol sıcak ve klima beni düşündürüyor ama o zaman evlerde çok sıcak olur bakalım hayırlısıyla sağlıkla bir doğsunda

bebişimizi mayıs başı bekliyoruz ve bizde ağustos ayında veya en geç eylül başında tatile gidices.. ben kızımı denize de sokucam :))) alışsın gezmeklere :))

bebişimizi mayıs başı bekliyoruz ve bizde ağustos ayında veya en geç eylül başında tatile gidices.. ben kızımı denize de sokucam :))) alışsın gezmeklere :))

canım sen de otel mi düşünüyorsun ya öncelikle sağlıkla doğsun tabiki ama ben de çok istiyorum gitmeyi ağustosta ramazan dolayısıyla eşimin ailesinin yanında oluruz yani temmuz bize daha uygun 2,5 aylık felan oluyor ne biliyim telaşlanıyorum hasta mı ederim diye ya senle irtibatı koprmayalım da haberleşelim

tuğba teşekkürler tavsiyen için bende iş dolayısyla doğar doğmaz uçakla ankaradan istanbula dönecem Allah nasip ederse bebeğimle inşallah bişey olmaz seninki gibi

valla canım hiç bilmiyorum nereye gideriz.. ama bebişlerimiz bahada geleceği için ben istanbulda da sürekli gezdireceğim onu :)) annemin evi sahilde kaçar kaçar ona gideriz.. bir arkadaşım var oğlu 3,5 yaşında ve 3,5 senedir bizim gezme hayatımız bitti diyor (çünkü çocuğun uyku saati mama saati vs.. şaştımı onlara günü zehir ettiğinden gitmemeyi tercih ediyorlar) ama kesinlikle öyle olmak istemiyorum.. o bize uysun yahuuuu :)))

Ya ne güzel söylemişsin o bize uysun diye benim de kızkardeşim geçen yıl doğumyaptı minik yeğenim tam 14 aylık oldu onlar da aynı hiçbiryere gidemiyorlar ben de öyle olmak istemiyorum aman böyle diyince de bebişlerimiz küsmesin de bize sağlıkla gelsinler

kızlar doğumum mayıs sonu geceliğimi kısa kollumu almallıyım sizce siz nasıl aldınız

kızlar doğumum mayıs sonu geceliğimi kısa kollumu almallıyım sizce siz nasıl aldınız

ben bir tane kısa kollu 1 tane normal gecelik 1 tanede pijama aldım ,ama kısa kollu alsan olur gibime geliyor sıcak olur yanınada 1 hırka yada şal alırsın

Merhaba kızlar 2010 mayıs annesi olarak birazda ben tecrübelerimi anlatayım....

Doğumun çok istememe rağmen normal olmadı sezeryanla doğum yaptım, ameliyat 30 dakika sürdü epidural sezeryan olduğu için bebeğimi doğduğu an gördüm inanılmız güzeldi.....

ameliyat sonrası ilk 1 saat donuyordum çok üşüdüm yanınızda kalın çorap falan olsun, sonrasında ise aldığım pijama takımları bile bunalttı cok sıcaktı pijama takımının sadece altını giydim üstte kısa kollu tişörtle dolandım :)

Sütüm olur diye hiç öyle biberon falan götürmedim ama çok lazım oldu sütüm gelmedi mecbur mama verdik, süt pompası aldık hastanedeyken sağdıkça gelir diye çok faydasını gördüm..

Bebekler için ayaklı altlar çok işe yarıyıor, çantanızı çok fazla doldurmanıza gerek yok doumdan çıkınca hemşireler giydirsin diye bi hastane çıkısı , bir tulum bir iki tane alt yetiyor zaten sürekli uyuyor :))

Aklıma gelenler bunlar varsa sormak istedikleriniz yardımcı olurum :))9

2010 mayıs anneleri doğum çantanıza neler koydunuz bu konuda biraz daha bilgi verirseniz çok iyi olur her yerde farklı listeler var kafam çok karıştı en güzeli deneyimli annelerden öğrenmek

2010 mayıs anneleri doğum çantanıza neler koydunuz bu konuda biraz daha bilgi verirseniz çok iyi olur her yerde farklı listeler var kafam çok karıştı en güzeli deneyimli annelerden öğrenmek

hepinize hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşlar
hastane çantamı ve lazım olup olmayanları yazıyım.
kendim için
bir önden düğmeli gecelik(doğumdan çıkınca gecelik giydim ertesi sabah pijama giydim)
iki tane pijama(çok kalın almayın çok terliyosunuz)(kirlenmedii için tekini kullandım)
hırka şal (yürümek için kalktığınızda mutlaka sırtınıza alın )sabahlık
3-4 tane büyük kilot
ped (hasta bezi almadım gerek olmuyor hastaneden verdikleri pedler yetti bana)
deodorant diş fırçası macunu, anason çayı (alın mutlaka sütünüz gelsin diye hemde gaz için içersiniz)
terlik çorap taç toka tarak. göğüs pedi ve mutlaka göğüs için lanolinli krem alın çatlamasın.
el yüz havlusu. kağıt havlu, bardak
emzirme sütyeni almıştım ama hastanede kullanmadım.
bebeğim için iki takım hastane çıkışı koydum ama birini kullandık
iki tane penye (battaniye en çok kullanılan şeyler penye battaniye oluyo)
hastane çıkışların içinde zaten herşeyi oluyo şapkası zıbını onları giydiriyo hemşireler.
bez , ıslak mendil kullanıcaksanız uni baby alın.
yedek olarak iç zıbın ağız mendili.
emziğe alışsın istiyosanız hemen hastanede verin ben eve dönünce verdim bir türlü alışmadı.
taşıma koltuğu alın çıkışta taşımak için kalın bir battaniye çıkarken sararsınız bebişinizi.
benim hatırlayabildiklerim bunlar arkadaşlar..
sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah...

bebişler için en çok çıtçıtlı badiler patikli tek alt pijamalar ve en çok ağız mendilleri kullanılıyor iki ay sonra yaz geliyo sadece çıtçıtlı badiyle dolaşcaklar kalın şeyler almayın. bizim hiç giymeden kaldırdığımız bir sürü kıyafeti oldu. çorapsız dolaştırmayın bebeğinizi ayakları zor ısınıyor ayağını sıcak tutun tabi kendi ayağınızıda üşütmeyin.
sütünüzün bol olması için bol bol yeşillik yiyin su için anason ve rezene çayı için soğan yiyin. benim başta azdı ama sonra çok arttı hala emziriyorum kızımı. inşallah hepinizin bol bol sütü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…