mislina çok güzel detaylı anlatmışsın..bende ilk zamanlar pamuk kullanıcam ıslak mendil istemiyorum..Teşekkürler bilgiler içinn...6 aydan sonra neden park yatağı bıraktın??Bide sallanmasından memnunmuydun ve bütün mayıs annelerine 100 puanlık soru hangi yatağı tercih ettiniz viscomu ortopedikmi??
çok tesekkür ederiz değerli bilgiler için
çok güzel bşlgiler veriyorsunuz çokk teşekkür ederiz
peki çocuk odası için halıda tercihiniz ne oldu?
altı kaymaz antibakteriyeller var
yada normal bebek desenli halılar.
kaşmir disney, saray kids, disney ,royal bunlar benim baktıklarım
siz nasıl birşey tavsiye ediyorsunuz
teşekkürler.....
Çok uzun zamandır buraya yazmıyordum ama sizleri görünce eski heyecanım aklıma geldi. Bence çok alışveriş yapmayın çok çabuk büyüyorlar çünkü.
Zor bir hamileliğin sonunda 22 mayısta canım oğlum dünyaya geldi hayatımda ki en anlamlı dklardandı. Epidural sezeryan oldum eğer nırmal olmuyorsa herkese tavsiye ederim. Ben yeditepe univ. hastanesinde doğum yaptım herşey çok güzeldi inanılmaz ilgili bir ekip vardı. Ben inanılmaz fotograf düşkünü olduğum için doğum fotografçısı ayarlamıştım.(Doum Fotorafs - Doum Fotorafs, Glden ieki) sizlere de tavsiye ederim.
Ben oğlum için bol body almıştım(hepsinden en az 7 ad.) sıfır kol - kısa kol - ve uzun kollu en güzelli mothercareden aldıklarım çıktı şuanda indirimde 7 ad. 35 TL idi geçenlerde baktım . 3 tane hastane çıkışımız vardı idilden aldılarım çok güzel çıktı ve ayrıca sadece alt üst olacak şekilde 2-3 parça penye almıştım. Geçen yıl hava çok sıcak olduğu için ben 40 ı çıkmadan oğlumun üstünü incelttim ( büyükler kızsalarda. tüm yazı ince bodylerle geçirdik sadece akşamları uyurken altıma bir patikli veya patiksiz penye giydiriyordum. Ağız bezleri çok işinize yarayacak mutlaka bol bol edinin.
banyo malzemeleri doğal olsun istedim bilinen markaları değil 99 isimli ürünü kullandım (99 Doal Bebek Bakm Serisi - bebek, bakm, doal, ampuan, ya, losyon, piik nleyici) çokta memnun kaldım.Bez olarak huggies kullandım bu güne kadar ne pişik nede bir sızıntı yaşamadık. Sanırım onlarda artık organik bez üretmeye başladılar istelerinde gördüm (:: Huggies ::) tavsiye ederim. Yeni doğduğunda 2 ay sadece pamuk ve su ile alt temizliğini yaptım daha sonra eslak mendilde de huggies kullandım sanrım onunda yeni doğanını çıkarmışlar.
Biz oğlumu önce park yatağında yatırdık daha yaklaşık 6 ay kadar şimdi ise kendi yatağında yatıyor ve çok mutlu odasına girdiğinde gözleri ışıl ışıl oluyor .Not: Park yatak uzun süre kullanmayacaksanız çok pahalısını almak gerekmiyor bence biz baby max 104 modelinden memnun kaldık 6 ay kullandım daha ilk günkü gibi duruyor.(en ucuz Babymax 104 Park/Yatak fiyat akakce.com'da).
Ateş ölçer olarak braun aldım . telsiz de alınması gerekenlerden onuda wewell ( ama çok memnun kalmadım) . ayrıca olmazsa olmaz Arzum AR860 Bebbe Nem ve Sıcaklık Ölçer Saat
(Arzum AR860 Bebbe Nem ve Sıcaklık Ölçer Saat : Mutfak Terazileri | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor) hem çok ucuz hemde çok kullanışlı iyi kide almışım :). Hatırlatma : yapacağınız tüm alışverişlerde mutlaka pazarlık edin. bu teknosa media market vs. bile olsa. Bu arada ben hala nem makinası almadım yazın lazım olmadı daha sonrada evimizin nemi sürekli olması gereken standartlardaydı .
Mama sandalyesine gelirsek :) ben 6 aydan sonra aldım ama yeni doğduğunda alan arkadaşlarımda çok memnun kaldılar chiccodan.
Bebek arabası da en çok ihtiyaç olanlardan. mutlaka indirim takip etmek gerekiyor bence haaa birde bunların üretim yılana göre desene göre fiyatı değişiyor dikkat :) puseti bebe confor loola aldım çok memnunum. ( Bebe Confort Loola Full Baston Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr) ana kucağını da yine aynı marka aldım ki bebek arabası ile birlikte kullanabileyim.(Bebe Confort Gr0+ Creatis Oto Koltuğu - Anne ve Bebek - joker.com.tr).
Ana kucağı pusete monte edilebiliyor (Bebe Confort Loola up | Va)
En önemli konuyu atlıyordum süt sağma makinası :) ben bir akrabamdan ödünç aldım ama en iyisi bence Ameda Lactaline bir bakın derim ( Anne Süt pompası, Anne sütü pompası,Anne Süt sağım Pompası,Ameda,Spectra ,Anne Göğüs Pompası)
Sanırım çok yazım :) aklınıza takılan her ne olursa olsun yardımcı olmaya çalışırım :)
umarım bizler de sizin gibi bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız.acaba aranızda bebişle tatile çıkan oldumu varsa kaç aylıkken gittiniz ve zor oldu mu tüp bebek deneyiminden sonra tatile çok ihticaım var
canım cvp için çok teşekkürler umarım o zamanda bebeğimde bizde iyi oluruz 40ını beklerim tabi 2 aylık felan olunca otele gitmek uygun olurmu acaba bizde gidersek özel arabayla giseriz ben uçaktan çok korkuyorum en çok yol sıcak ve klima beni düşündürüyor ama o zaman evlerde çok sıcak olur bakalım hayırlısıyla sağlıkla bir doğsunda
bebişimizi mayıs başı bekliyoruz ve bizde ağustos ayında veya en geç eylül başında tatile gidices.. ben kızımı denize de sokucam :))) alışsın gezmeklere :))
canım sen de otel mi düşünüyorsun ya öncelikle sağlıkla doğsun tabiki ama ben de çok istiyorum gitmeyi ağustosta ramazan dolayısıyla eşimin ailesinin yanında oluruz yani temmuz bize daha uygun 2,5 aylık felan oluyor ne biliyim telaşlanıyorum hasta mı ederim diye ya senle irtibatı koprmayalım da haberleşelim
kızlar doğumum mayıs sonu geceliğimi kısa kollumu almallıyım sizce siz nasıl aldınız
2010 mayıs anneleri doğum çantanıza neler koydunuz bu konuda biraz daha bilgi verirseniz çok iyi olur her yerde farklı listeler var kafam çok karıştı en güzeli deneyimli annelerden öğrenmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?