O ZAMAN SEN BAŞLAA İŞE YARARSA BİZDE YAPALIMM BİRİNİN KENDİNİ FEDA ETMESİ LAZIMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
guclubacismile
ömür bebişi bırakıp işe geliyon bide spora gidemezssiiiinnklava: klava:evde yap sporunu sen bi boğazını tut bebişini bırakma kimselere a.s.
50 kiloyla hammile kalmıştım 68 le bitmişti.İlk 20 gün sanki doğum yapmış gibi göbeğim duruyodu.Gelen giden canımı sıkıyodu kiloların kalmış die sonradan azalmaya başladı en son göbek kısmım kalmıştı oda gitmiş.Bu oğlan eritti beni sürekli kucak istio oturmak yok bana anca uyutunca rahat ediom :) Şimdi 53 kiloyum şükürler olsun eski kıyafetlerimin hepsi oluo bayanssulusmile çok sewindirici bişi opuyorumnanaktan
kızlar sabah tvde diyetle ilgili konuşuyolardı bi adam aradı hergün 2 litre kayısı suyu ve 2 kilo yoğurt yemiş öğünlerinide normal şekilde yemiş haftada 2buçuk kilo vermiş ve 5 ayda tam kırk kilo gitmiş. doktora sordular olabilir mide hacmini doldurduğu için ve metobolizmayı hızlandırdığı için olabilir bir zararı yok dedi. denenebilir bence
birde adet olsaydık :)))
valla benımde 3 kılo fazlam var hamılelıkten.gecenlerde bende kotlarımdan bırını gıydım oldu.ama bıkacı olmuyo daha.mıde kamım fena benım ya.oralar ıcın ne yapmalı acaba
kızlarrrr sizi okudum dayanamadım gittim koskoca bazayı tek başıma kaldırdım eski 2 pantolonumu çıkardım veeeeeeeeeeeeeeee ikisininde içine girdim:lepi:sositososito tabi daha dar amaolsun çok sevindim yaw
canım onun için mekik çekiceksin..agubugu programında doğum sonrası karın hareketi diye gösterdiler 10 mekik 10sn dinlenme 30 kere olcak toplamda..
300 mekik yaniii abooo deneyelim barii
kaydirigubbakcemileKIIZ ŞİMDİMİ SÖYLENİRR AKŞAM DENEDİM 120 TANE YAPTIM YORULDUM BIRAKTIM BENDE
ne güzel hepinizin kilosu kuş kadar kalmış. ya benim kadar tosun olaydınız ne yapardınız. ben neredeyse köprüden atlıyacam o dereceyim yani.
75 le hamile kaldım. 93 ile doğuma gittim. 80 indim. sonra sütüm azalınca habire yedim ve 83 oldum. ama süt hala az. hatta bitmek üzere günde 200 gr anca çıkıyor. ek gıdaya başlamadık henüz sanırım önümüzdeki hafta başlarız. velhasıl diyetisyene başlayacağım inşallah. ha bu rada ben 40 ım çıktıktan sonra adet oldum ama hiç öyle kilo gitmesi falanda olmadı yani... sanırım bu tez bende tutmadı . 60 kilo olursam ne mutlu bana. inanın aynada sadece yüzüme bakıyorum.
kaydirigubbakcemileKIIZ ŞİMDİMİ SÖYLENİRR AKŞAM DENEDİM 120 TANE YAPTIM YORULDUM BIRAKTIM BENDE
k.fleks diyetine geri döndüm başka türlü veremiyorum ,mehter takımı gibi iki ileri bir geri kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?