2010 mayıs annişleri beraber kilo verelim mi buraya buyrun o zaman

O ZAMAN SEN BAŞLAA İŞE YARARSA BİZDE YAPALIMM BİRİNİN KENDİNİ FEDA ETMESİ LAZIMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay zaten bişeye başlamam gerek. benim süt alerjim var yoğurt yiyince bişey olmuyo ama 2 kilo yersem olurmuki :)))

50 kiloyla hammile kalmıştım 68 le bitmişti.İlk 20 gün sanki doğum yapmış gibi göbeğim duruyodu.Gelen giden canımı sıkıyodu kiloların kalmış die sonradan azalmaya başladı en son göbek kısmım kalmıştı oda gitmiş.Bu oğlan eritti beni sürekli kucak istio oturmak yok bana anca uyutunca rahat ediom :) Şimdi 53 kiloyum şükürler olsun eski kıyafetlerimin hepsi oluo bayanssulusmile çok sewindirici bişi opuyorumnanaktan

guclubacismile

ömür bebişi bırakıp işe geliyon bide spora gidemezssiiiinn klava:klava:evde yap sporunu sen bi boğazını tut bebişini bırakma kimselere a.s.

evet yaa suçluluk duyuyorum zaten evde nasıl yapsam bilmiyorumki bendeki tek spor faaliyeti mezdeke cs si hahahahazemuszemuszemuszemus

rejim topiğine niye yazıyon ki kilon yokmuş zaten biz burda kilo verdirici diyet programlarından bahsediyoruz kafamçokkarıştı

aman allahım ben ayda bile 2 kilo yoğurt yiyemem bravo adama...sadece kayısı suyu olsa..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben de geçen eski kotlarımdan birini giydim ve de düğmeleri kapandı...hala dar olsa da ama önemli olan düğmenin kapanmasıydı:):)daha önce kapatamamıştım....ben de işe başlayınca sanırım gitmeye başladı...günde bazen 3 kere gidip geliyorum okula ondandır belki de...bu ayki kontrolde ben de tartılayım kaç kilo oldum merak ettim...

kızlarrrr sizi okudum dayanamadım gittim koskoca bazayı tek başıma kaldırdım eski 2 pantolonumu çıkardım veeeeeeeeeeeeeeee ikisininde içine girdim:lepi:sositososito tabi daha dar amaolsun çok sevindim yaw

valla benımde 3 kılo fazlam var hamılelıkten.gecenlerde bende kotlarımdan bırını gıydım oldu.ama bıkacı olmuyo daha.mıde kamım fena benım ya.oralar ıcın ne yapmalı acaba

valla benımde 3 kılo fazlam var hamılelıkten.gecenlerde bende kotlarımdan bırını gıydım oldu.ama bıkacı olmuyo daha.mıde kamım fena benım ya.oralar ıcın ne yapmalı acaba

canım onun için mekik çekiceksin..agubugu programında doğum sonrası karın hareketi diye gösterdiler 10 mekik 10sn dinlenme 30 kere olcak toplamda..

kızlarrrr sizi okudum dayanamadım gittim koskoca bazayı tek başıma kaldırdım eski 2 pantolonumu çıkardım veeeeeeeeeeeeeeee ikisininde içine girdim:lepi:sositososito tabi daha dar amaolsun çok sevindim yaw

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray:

ne güzel hepinizin kilosu kuş kadar kalmış. ya benim kadar tosun olaydınız ne yapardınız. ben neredeyse köprüden atlıyacam o dereceyim yani.
75 le hamile kaldım. 93 ile doğuma gittim. 80 indim. sonra sütüm azalınca habire yedim ve 83 oldum. ama süt hala az. hatta bitmek üzere günde 200 gr anca çıkıyor. ek gıdaya başlamadık henüz sanırım önümüzdeki hafta başlarız. velhasıl diyetisyene başlayacağım inşallah. ha bu rada ben 40 ım çıktıktan sonra adet oldum ama hiç öyle kilo gitmesi falanda olmadı yani... sanırım bu tez bende tutmadı . 60 kilo olursam ne mutlu bana. inanın aynada sadece yüzüme bakıyorum.

oyle deme canım ya yanı dogum yaptık sayılır daha.derler ya 9 ayda alınan 9 ayda verılır dıye.benımde 4 kılo falan kaldı ama hamılelıkten oncede kılom vardı.yanı toplamda bı 10 kılom var aslında malesef( nasıl olcak onuda bılmıyorum offf offff

k.fleks diyetine geri döndüm başka türlü veremiyorum ,mehter takımı gibi iki ileri bir geri kilolar

tuba bu diyeti yaparken başka neler yiyosun..bende 10 gündür falan yapmaya çalışıyorum ama tam olmuyo tabi...tatlı bişey yemeden duramıyorum..sabah kahvaltı k.fleks bazen akşam yemiyorum onun yerine halley falan yediğimden:kedi: ve veremiyorumda..aslında benim metobolizmamı hızlandırmam lazım sanırım yavaşladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…