sabah kahvaltıdan sonra başlıyorum valla öğlene ne yesem diye canım herşeyi istiyo bazen yapıyorum üşenmiyorum bazende sürüyorum ekmeğe nutella bide yanına humana çayımı geçiştiriyorum bu boğaz çok fena çok çok :)
selam kızlar bu topiği görünce sevindim gerçekten...aranızda kilo vermeye en çok ihtiyacı olan benim...
Ben geçen sene 84 kiloydum..diyetle sporla 69a düştüm ve hamile kaldım...doğumda 24 kilo aldım...93 kg oldum..ve şimdi yine 84 kiloyum...hatta yeni bir dijital baskül aldım fazla gösteriyor...86-87 geliyorum...kafayı yemek üzereyim...bu hamilelik bütün dengemi altüst etti...
şimdi geçen seneki tempoyla spor da yapamıycam..ama yarın diyete başlıyorum...umarım devam edebilirim...haftada bir tartılıp bakıcam...buraya da bildiricem...isterseniz hepimiz cuma sabahları tartılıp buraya kaç kilo verdiğimizi yazalım..
ben tartıldım kızlar 1 buçuk kilo gitmiş :))) çok mutluyum zaten tartılmasamda anlamıştım kilo verdiğimi,bence sizde yapın benim diyeti sütü de azaltmıyo,devam ediyorum 1 hafta daha sonra diyeti değişticem buraya yazarım hangi diyete geçtiğimi ççooooooookkk karalıyım azimliyidir yani
maaşallah canım ya süpermiş k flex seninki dimi 2 öğün 2 kase
kızlarrrr...pilates cd si buldum...artık her sabah plates yapıcam..kolay ve zevkli...belki bu işe yarar da zayıflarım....6 kilom kaldı..salata diyetiyle 1 kilo gitti ama içim dışım salata oldu...bıraktım bende:smiley-cool:
moralini bozmak gibi olmasında plates zayıflatmıyo kilon aynı kalsada daha zayıf görünüyon sıkılaştırıyo yani ben gebelikten önce baya yapmıştım bende başlıycam kısmetse göbek düzleşir enazından
nasıl bukadar az aldınız hayret cok hos... bızede ögretseniz az kılo almanın yollarını....bilmiyorumkismile
ya maşallah size valla ekmek yemek falan umrumda olmuyo da tatlıdan vazgeçemiyorum canım acaip tatlı çekiyo. bunu bi engelleyebilsemm..!
bende tatlı çok seviyorum..bir de hala geceleri acıkıyorum..diyet bisküvi aldım onları atıştırıyorum gece emzirmeye kalktığımda...azim edersek olur arkadaşlar...liste yapalım gerçekten.birbirmizi gördükçe şevke geliriz belki..tablo nasıl yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?