2010 mayıs annişleri beraber kilo verelim mi buraya buyrun o zaman

canım nasıl istiyo o nutellayı varyaa ama almıyom artık eve olunca fena yiyorum bende:)))

benim 1kilo fazlam kaldi ama uzuntye gerek yok yavrular haraketlenince mecbur gidicekte su gobegimdki sarkik civik catlakliklar nasi gdr bilmyrum su catlak denen illetin hicmi olmaz caresi

önce vermişsin şimdide verirsin bence diyet sütü azaltmazmı ya yeni kaçış yolum bu galiba:))))çok sıkı bişi yapamayız heralde napıcaz nası yapıcaz ya

rejimin beni kukadar etkiliceni hiç düşünmemiştim çalıştığım zamanlarda 1 ögünle durduğumu bilirim yemek gelmezdi içimden 45 kiloydum zaten şimdi ölüyorum valla bu k flakes beni tok tutmuyo pööffffffcokacimcoook

selam arkadaslar.bu topıkk tam benım ıcın..o kadar muzdarıbımkı kılolalardan, topıkte en fazla kıloyla doguma gıden benım heral65 le evlendım gelen gıdene ıkram yapmaktan sonra onlarla oturup yemektenn 10 kılo aldım.cok guzel gecen bır hamılelık,sıfır bulantı esıttır 21 kılomafoldumben...yanı 96 ıle doguma gırdım.sımdıde 83 um.ınternetten yuruyus bandı aldım,kızım da pek fırsat vermıyor kı yuruyeyım,bende artık cok kararlı bı sekılde baslamak ıstyorum kılo vermeye..ınsallah burada bırbırımızı motıve ederız.ahhh ne dertlıymısım kı bu konuda uzattımda uzattımm.eflatun aynı kılolardayız,burada destek olalım ıns.

Hani her cuma tartılıp yazcaktık buraya ben hala aynıyım gr vermedim diyete başlayamıyorum sütüm azalır diye hani emzirdikçe kilo vercektik((((((((((8

ben tartıldım kızlar 1 buçuk kilo gitmiş :))) çok mutluyum zaten tartılmasamda anlamıştım kilo verdiğimi,bence sizde yapın benim diyeti sütü de azaltmıyo,devam ediyorum 1 hafta daha sonra diyeti değişticem buraya yazarım hangi diyete geçtiğimi ççooooooookkk karalıyım azimliyidir yani

kilom aynı fazlası var eksiği yok:) yazim dedim başlamadım ben hala diyete ya gözüm yemiyo acaio açıkıyorumm

maaşallah canım ya süpermiş k flex seninki dimi 2 öğün 2 kase

ay tuğba hadi bakalım iyi gidiyosun bende başlasammı acaba sütümü azaltırmı arttırana kadar canım çıktı herkese söylüyorum burdan da söyliim bi şey yemedim afedersiniz süt yapsın diye ...başlıycam ben de k flexe bide spora gidebilseydim ahh ah

kızlarrrr...pilates cd si buldum...artık her sabah plates yapıcam..kolay ve zevkli...belki bu işe yarar da zayıflarım....6 kilom kaldı..salata diyetiyle 1 kilo gitti ama içim dışım salata oldu...bıraktım bende:smiley-cool:

moralini bozmak gibi olmasında plates zayıflatmıyo kilon aynı kalsada daha zayıf görünüyon sıkılaştırıyo yani ben gebelikten önce baya yapmıştım bende başlıycam kısmetse göbek düzleşir enazından

hadi yaa....
olsun dediğin gibi şu göbek düzelse oda yeter...zaten yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.sıkılaşayım bari:dance:

nasıl bukadar az aldınız hayret cok hos... bızede ögretseniz az kılo almanın yollarını....bilmiyorumkismile

akşam yemeklerinde ekmek hiç yemiyorum sadece kahvaltıda yiyorum bi de saatli yiyodum bütün öğünlerim saatliydi ve bol bol su ve meyve tüketiyodum şu an bunların hiç birini yapmıyorum tam gaz yiyorum ama kilo veriyorum sanırım metebolizmam baya hızlı çalışıyo.. size önerim bol su için ve ekmeği kesinlikle yemeyin kilolar kendiliğinde gidiyo..

ya maşallah size valla ekmek yemek falan umrumda olmuyo da tatlıdan vazgeçemiyorum canım acaip tatlı çekiyo. bunu bi engelleyebilsemm..!

ya maşallah size valla ekmek yemek falan umrumda olmuyo da tatlıdan vazgeçemiyorum canım acaip tatlı çekiyo. bunu bi engelleyebilsemm..!

bende tatlı çok seviyorum..bir de hala geceleri acıkıyorum..diyet bisküvi aldım onları atıştırıyorum gece emzirmeye kalktığımda...azim edersek olur arkadaşlar...liste yapalım gerçekten.birbirmizi gördükçe şevke geliriz belki..tablo nasıl yapılıyor?

bencede ya tablo yapmayı bilen ve zamanı oln biri yaparsa sevinirim kaçla hamile kaldık şuandaki halimiz ve hedefimiz ne gibi bişi olabilir,ben hemen yazayım 54 le hamile kaldım 75le doğuma gittim şimdi 60 kiloyum hedefim 50 ama çok zor görünüyo hiçbişi yapmıyorum çünkü:)))))))))))))(imkansız olanı iste yapabileceğinin en iyisini başarırsın hesabı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…