ömürr kız seni geçmişim ben sen 17 kilo almışın vericez inşallahh merak etme
inşallah canım yaa gelicek analık parası ile spora mı gitsem acaba .....sen aldınmı nevin ya ...koltuk mu yaptırsam tatile mi gitsem diyodumki spora gitme seçeneğini de koydum önüme bakalım hangisi ağır basıcak... bide bilgisayar alıcaktım ama o biraz suya düşer spora gidersem...ya emzirirken hiç cesaret edemiyorum yediklerimi kesmeye... mesela canım bişey istiyo ay yemiim diyorum sonra kendi kendime sütün kesilirse görürsün diyorum manyakmıyım neyim ya kendi kendimi korkutuyorum bu emzirme konusunda sanırım bi travma yaşıyorum ben sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bugün ilk defa plates yaptım öldüm bittim koptum ama ço hoşuma gitti inşallah devam edebilirim
bende çok yoruluyorum bi de komik oluyorum ki sorma..cd dekiler maşallah çok atletik ben onları yapana kadar canım çıkıyo..kendi kendime gülüyorum bi de:))ama çok zevkli...
ben 60 kg ile hamile kaldım 80 le doğum yaptım şuan 57 kg olmuşum
ben 61 olmusum diyorum hic ilgilenmiyorsunuzlisteye de eklemiyorsunuz alla allaaaaa
:)))
ben 61 olmusum diyorum hic ilgilenmiyorsunuzlisteye de eklemiyorsunuz alla allaaaaa
ben 60 kg ile hamile kaldım 80 le doğum yaptım şuan 57 kg olmuşum
kaydirigubbakcemile5MAAŞALLAH 6.AYIMIZA GELELİM ENDE VERİCEM İNŞ.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?