2010 mayıs annişleri beraber kilo verelim mi buraya buyrun o zaman

ömürr kız seni geçmişim ben sen 17 kilo almışın vericez inşallahh merak etme

inşallah canım yaa gelicek analık parası ile spora mı gitsem acaba .....sen aldınmı nevin ya ...koltuk mu yaptırsam tatile mi gitsem diyodumki spora gitme seçeneğini de koydum önüme bakalım hangisi ağır basıcak... bide bilgisayar alıcaktım ama o biraz suya düşer spora gidersem...ya emzirirken hiç cesaret edemiyorum yediklerimi kesmeye... mesela canım bişey istiyo ay yemiim diyorum sonra kendi kendime sütün kesilirse görürsün diyorum manyakmıyım neyim ya kendi kendimi korkutuyorum bu emzirme konusunda sanırım bi travma yaşıyorum ben sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Son düzenleme:
kızlar ben 13 mayısta dogum yaptım.dogum oncesı kılom 63 dogum sonrası 81.suankı kılom 67.hedefım 60.bende katılmak ıstıyorum.hergu buraya gırıp okursam sızı aska gelıım ınsallah.7 kılom var vermek ıstedıgım aslında daha cok vermek ısterımde suan bı 60 olsunda sonrası sonraya kalsın:))bu arda boyumda 1.66

ben aldım canım ya sen niye geç kaldınki, okadar takma emzirmeyi 5 aylık oldular artık sütü abartma zaten azalıcak ne yaparsan yap ,ekmeği kessek bence daha kolay vericezde doymuyom ben ekmeksiz azaltmaya çalışıyorum bende bakalım hayırlısı yiyerek kilo veren varmı kızlar sanırım ben ciddi bi diyet için 6.ayı bekliycem şimdilik ekmek azalt yediğine dikkat et onları yapıcam

benide listeye ekleyinnn çook çook kilo vermem gerek :bbo:
doğum yaptığım tarih 8 mayıs
doğum öncesi kilo 68 doğum sonrası 80 şuan 74 hedef 65

bugün ilk defa plates yaptım öldüm bittim koptum ama ço hoşuma gitti inşallah devam edebilirim

bugün ilk defa plates yaptım öldüm bittim koptum ama ço hoşuma gitti inşallah devam edebilirim

bende çok yoruluyorum bi de komik oluyorum ki sorma..cd dekiler maşallah çok atletik ben onları yapana kadar canım çıkıyo..kendi kendime gülüyorum bi de:))ama çok zevkli...

bende çok yoruluyorum bi de komik oluyorum ki sorma..cd dekiler maşallah çok atletik ben onları yapana kadar canım çıkıyo..kendi kendime gülüyorum bi de:))ama çok zevkli...

ben ebru şallıdan yaptım o süper tabii ben titreye titreye bir hal oldum inşallah ii gelir şu göbekten kurtulmam lazım

benim D.T. 18 Mayıs....hedef kilom 60....inşallah verebilirim kiloları...acaba kaç kilo aldım...sağlık ocağında dijital baskül vardı...orda tartılıyodum...ordan takip edeyim ..kızımı kontrole götürdükçe ben de aylık kiloma bakayım bari....66,5 dum aşıya gittiğimizde....5.ayda kaç olacak bakalım...işe de başladım..işe başlamam kilo vermeme neden olcak mı bakem....

hahha bende 6.ayda inş:)) züğürt tesellisi oldu bana amaa.. sezen maşallah kız süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…