2010 mayıs annişleri beraber kilo verelim mi buraya buyrun o zaman

ya kızlar ben hıc veremıyorum 1 aydır daha dogrusu.18 kılo almıstım 14 gıttı 4 gıtmıyo.bıde 3 te daha vermek ıstıyorum.of ya 66 da kaldım bır aydır aynı ama abur cubur cok yıyodum bıraktım bıkac gundur ve bıraz spor yapmaya calıscam evde bakalım ıse yarıcakmı

ben de 65 lmuşum,k fleks diyetini iki hafta yaptım bıraktım şimdi ekmek makarna pilav tatlı yok diyetindeyim güzel gidiyo

ben bu topiği görmemezlikten geliyorum,doğumdan kalan hiç kilom yokda,önceden olan çok kilom var :)allahtan hamileyken çok almadım,bodrumda herkes tebrik etti,onlar beni 100kg felan görmeyi hayal ediyorlardı sanırım,ama bende bugun itibariyle başlamıyorum çünkü yiyebilceğimi herşeyi yedim ama yarın sabah başlıyorum

:)))))))))))) yarınlar gelmezz

guclubacismile
aynı durumdayız canım spora gitmeliyim oğluma kim bakıcak offf yakınımda var ama kocam bakmazki :sinifsinif:

ömür bebişi bırakıp işe geliyon bide spora gidemezssiiiinn klava:klava:evde yap sporunu sen bi boğazını tut bebişini bırakma kimselere a.s.

ben 60 kg ile hamile kaldım 80 le doğum yaptım şuan 57 kg olmuşum

ben 61 olmusum diyorum hic ilgilenmiyorsunuz listeye de eklemiyorsunuz alla allaaaaa

:)))

maşallah arkadaşlar yaa yelda senı bılmıyorumda mutluyum111 20 kılo alıp nasıl 23 kılo vermıs yaa ben 14 kılo aldım ancak 11 i gitti yapımı bıldıgım ıcın ona bıe sukrettım yanı ama verme gereken cok kılo var

bende başladım,tubanın diyetini yapıcam,haftaya sonucu bildircem :)inşallah sütüm azalmaz,azalırsa bırakırım,bahanem olur

ayy koptum yaa tıff kaydirigubbakcemile3

600gr daha kilo almışım.çok istikrarlıyım canımm:)) az kaldı 1 ay sonra ek gıdalarla bende rejime başıcamm. oğluma yaptığım çorbaları içerim artık

arkadaslar gercekten ilk alti aydan once diyet yapmamali.ben biraz yememden kismaya basladim bir haftada iki kilo verdim.sonra birden sutum yetmemeye basladi.kuzum gogsumde agliyordu ac ac. doktorum mama vereceksin ek gida icin erken dedi.deli oldum resmen benim yuzumden kuzum anne sutunden mahrum kalacakti.tekrar yemeye devam yani bebisim icin..

kızlar sabah tvde diyetle ilgili konuşuyolardı bi adam aradı hergün 2 litre kayısı suyu ve 2 kilo yoğurt yemiş öğünlerinide normal şekilde yemiş haftada 2buçuk kilo vermiş ve 5 ayda tam kırk kilo gitmiş. doktora sordular olabilir mide hacmini doldurduğu için ve metobolizmayı hızlandırdığı için olabilir bir zararı yok dedi. denenebilir bence
birde adet olsaydık :)))

O ZAMAN SEN BAŞLAA İŞE YARARSA BİZDE YAPALIMM BİRİNİN KENDİNİ FEDA ETMESİ LAZIMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…