bende gr oynama yok..hem vermek istiyorum hemde spor yapmaya üşeniyorum..pööffffff bu akşam bi adım atmam şarttkötükedihüso
ben bu topiği görmemezlikten geliyorum,doğumdan kalan hiç kilom yokda,önceden olan çok kilom var :)allahtan hamileyken çok almadım,bodrumda herkes tebrik etti,onlar beni 100kg felan görmeyi hayal ediyorlardı sanırım,ama bende bugun itibariyle başlamıyorum çünkü yiyebilceğimi herşeyi yedim ama yarın sabah başlıyorum
aynı durumdayız canım spora gitmeliyim oğluma kim bakıcak offf yakınımda var ama kocam bakmazki :sinifsinif:
ben 60 kg ile hamile kaldım 80 le doğum yaptım şuan 57 kg olmuşum
ben 61 olmusum diyorum hic ilgilenmiyorsunuzlisteye de eklemiyorsunuz alla allaaaaa
:)))
bana da embesilin biri 40 mevlütümde (oysaki 30'unda yapmıştık) ay ilknur tanıyamadım seni, çok kilo almuşsın dedi. pardon ama bende sizi tanıyamadım diip döndüm arkamı çıktım. ebleh yaaa lohusaya söylenecek şey mi bu şimdi? allammm hala kızıyorum verseler parçalarım o garıyı yeniden.alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka:
ben de 65 lmuşum,k fleks diyetini iki hafta yaptım bıraktım şimdi ekmek makarna pilav tatlı yok diyetindeyim güzel gidiyo
şu k fleks işe yarıyomu tuba ??
iki kilo verebildim cnm onunla ama gerçek sır sanırım adet olmak şimdi kendinden gidiyo gibi yavaş yavaş
hadi canım adet olunca gidiyomu hakkaten ohh negüsell bi bahanem daha olduu adet olunca veririm ozaman
iki kilo verebildim cnm onunla ama gerçek sır sanırım adet olmak şimdi kendinden gidiyo gibi yavaş yavaş
kızlar sabah tvde diyetle ilgili konuşuyolardı bi adam aradı hergün 2 litre kayısı suyu ve 2 kilo yoğurt yemiş öğünlerinide normal şekilde yemiş haftada 2buçuk kilo vermiş ve 5 ayda tam kırk kilo gitmiş. doktora sordular olabilir mide hacmini doldurduğu için ve metobolizmayı hızlandırdığı için olabilir bir zararı yok dedi. denenebilir bence
birde adet olsaydık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?