2010 mayıs kuzularının odaları

kızlar çok güzel odalarınız .bebiler içinde sağlıklı huzurlu güzel günler geçirsin inşallah.

hulka odanız çok güzel sağlıkla oğluşunun büyür içinde mışıl mışıl uyur inş

hulka hersey cok güzel olmus güle güle kullanın ınsallah saglıkla

hulkacım harika olmuş canımm..iyi günlerde sağlıkla kullanın...şanslı kaptan çağann.........

Hulka odanız, herşey çok güzel olmuş. Allah bebeğinizle sağlıkla kullanmayı nasip etsin.

canım çok güzel olmuş odan çağanın içinde çağlar inşallah bir ömür boyu
sağlıkla kullanın canım

Hulka ve Özlem, bugün bu sayfadan haberim oldu... ikinizin de bebişlerin odası harika olmuş. Sağlıkla büyüsünler inşallah...

hulka iyi günlerde kullansın bebişin

hulka canım cok guzel olmus gulle gule yatsın buyusun bebegın.bu arada tullerımız aynı ıp tullerden bızımkıde lıla rengı kızımızkı:) bıde kucuk besıgımızde aynısı:)gule gule yatsınlar kuzular.
bızım odamızda geldı hazır ama resım koymayı bılmıyorum esıme soyleyımde yardım etsın koyarız ınsallah

çok güzel olmuş hulka sağlıklı güzel günlerde kullansın bebeğin inş.

kızlar alıntıları hepbırada yapmayı bılmiyorum.. hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım... sızde erınmeyın artıkın koyun odanızın resımlerınıde bakalım..allahım hepımızın bebegıne saglıkla kullanmayı nasıp etsın..

Hülya, odanız çok güzel olmuş, Çağan bey sağlıkla güzel geçirsin inşallah odasında

çağan beyin odası harika olmuş bayıldım.........güle güle kullansın......

cok tesekkurler kızlar.. hersey kuzularımız icin allahım hepsıne saglıklı uzun omurler versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…