kızlar sağlıkla büyüsün bebebkleriniz çok şaşırdım gerçekten yaşı uzun olsun hepsinin sizler nasılsınız sezeryan sonrası ağrılarınız çok oldumu ilkgün günümüz aynıydı sen benden önce davrandın maşallah hepiniz adına çok sevindim çarşamba tekrar gidicem kontrole bakalım ne dicek dr.oğlum durursa 3 mayısta istiiyorum sezeryanı bende
Kızlar çookk teşekkürlerr...
Bugün taburcu olduk evimize geldik oğlumla....Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah...
Ayrıca tüm Mayıs annesi arkadaşlarım da bir solukta kolay doğum yaparlar inşallahh...
ne güzel az kalmış ben 36+4 oldum ama 20 gündür deli gibi bir kaşntım var gebelikten kaynaklanıyomuş 10 gündür günde 1 en fazla 2 saat uyuyorum sinirlerim bozuldu sabrım kalmadı artık biz ısrarla normal doğumu bekliyoduk ama bugün doktora gidicez sezryan için dayanacak gücüm kalmadı her tarafım mos mor kaşınmaktan ne yaptıysak geçmiyo
tüm bebeişlerimizi Allah analı babalı büyütsünnnnnn!! :teytey::Saruboceq::dance:
sıra bize gelio tuğbaaaaaaaaaaaaaaaa???eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ne güzel az kalmış ben 36+4 oldum ama 20 gündür deli gibi bir kaşntım var gebelikten kaynaklanıyomuş 10 gündür günde 1 en fazla 2 saat uyuyorum sinirlerim bozuldu sabrım kalmadı artık biz ısrarla normal doğumu bekliyoduk ama bugün doktora gidicez sezryan için dayanacak gücüm kalmadı her tarafım mos mor kaşınmaktan ne yaptıysak geçmiyo
tüm bebeişlerimizi Allah analı babalı büyütsünnnnnn!! :teytey::Saruboceq::dance:
sıra bize gelio tuğbaaaaaaaaaaaaaaaa???eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
elvoscan ne güzel 30 nisan benim doğumgünüm muhtemelen kızımla aynı gün olmayacak ama senin meleğinle aynı gün doğmuş olacağızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan