2010 Nisan Anneleri Aşerme Topiği... Dikkat Midesine Güvenmeyen Girmesin!

afiyet olsun mehtapcım bu soğukta bana hiç çekici gelmedi ama sana ve bebişine yarasın canımcım

benim bugün canım fırında sütlaç istedi hemde üstünde bol fındıklı aslında çok sevmem ama nerden geldiyse aklıma gerçi bende bu iştah olunca ben ne bulsam yiyecek durumdayım offf offf önceki benle kıyaslayınca yemek yemeği unuttuğum zamnlar oluyodu bile şimdide unutmamakmı hiç çıkmıyoki aklımdan yemek olayı acaba ne yesemle geçiyo zamanımın çoğu:)))

dünür yazıyorum mantar buranın tavuk mantarı,köfte birde tarhana çorbası bınları yapıcam.hazırda da fasulte turşusunun diblesi ve yaprak sarma var.bence güzel bi menü hadi gel..........

ay kızlar ne güzel canınız neler çekiyor...ben diyete başladım başlayalı gşrmemiştim buraya........benim canım çok bişey istemiyo ya....ya da diyette olduğum içinj duygularımı bastırıyorum.bence 2. şık daha geçerli...........

dünür yazıyorum mantar buranın tavuk mantarı,köfte birde tarhana çorbası bınları yapıcam.hazırda da fasulte turşusunun diblesi ve yaprak sarma var.bence güzel bi menü hadi gel..........

yaaaa çok kötüsün yaa tavuk mantarımı ayyy yaa bol soğanlımı yaptın yoksa canım çok çekti şimdi tarhana çorbasınıda çok severim gerçi şimdi onu yaparımda şu tavuk mantarı işi beni bitirdi şimdi ben nasıl geleyim canım çok soğuk yaa dışarı çıkmaya üşeniyorum ben iyicene bişey oldu bana yaa o kadar gezmenin üstüne nazar değdi sanırsam

senle o zamn gidip o günkü yediğimiz adanadan yeriz bak o zamn canımcım bastırılmış duygularımız nasıl çıkyo yaa offf yaa benim aklım hala tavuk mantarında kaldı kız nerde buldun bu mevsimde yaa offffffffffff offfffffffffffff şimdi rüyama girecek:a015:

ayy bende dünki sayfayı okumuşum canım nasıl tiramisu istedi anlatamamm
ama evde de malzeme yokki üşeniyorumda dışarı çıkmaya ne yapsam acaba

bu akşam da ben değil eşim aşerdi ee azcıkta o istesin değilmi???
canı patates püresi çekmiş bizde akşam yapıcaz.....

dayanamadım eşimi aradım malzemeler geliyor :)

oh oh afiyet olsun canım şimdidenopuyorumnanaktan

bu akşam da ben değil eşim aşerdi ee azcıkta o istesin değilmi???
canı patates püresi çekmiş bizde akşam yapıcaz.....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayyy eşinin doğumu ne zaman özgecimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
offff benim canım hiçbişi istemiyo iştah falan hak getire. akşam yemeğim 1 adet ayvaydı kızlar açım ama canım hiç bişi istemiyo ayollakannehir

canım patlamış mısır çekti şu an yaptım yiyorum bakalım yatana kadar daha ne yiyeceğim:bbo:

bi hevesle koşa koşa geldim topiğe ama mısırla karın doymazkiiiikaydirigubbakcemile3

bi hevesle koşa koşa geldim topiğe ama mısırla karın doymazkiiiikaydirigubbakcemile3

delikafadulden:roflol: canım valla dur bakalım daha ne isteyeceğim daha gece bitmedi bitanem bu sadece yemekten çaydan sonra bir aperatifti aslında canım tatlı istiyodu dün moralim bozuk olduğu için yapamadım aslında canım senin eşinin sana yaptığı kumpirdende istiyo bidaha yaparsanız banada haber ver canım ben üşenniyom eşim ise hiç anlamaz sadece eşim güzel kahvaltı hazırlar a.s

ayyy kıyamam yaaa gelebileceğini bilsem yapmazmıyız hiç bi dahakine habe veririm tabi ama gelmezsen ben kapar kumpirleri kapına dayanırımkaydirigubbakcemile3

canım valla yaptım bol soğnlı...buzluğa atmış kayınvalidem ama ben pek sevmedim eşim yedi ....çok acı geldi bana........

ayyy kıyamam yaaa gelebileceğini bilsem yapmazmıyız hiç bi dahakine habe veririm tabi ama gelmezsen ben kapar kumpirleri kapına dayanırımkaydirigubbakcemile3

ayyy ne güzel olur yaa keşke yakında olsak gelmezmiyim canım gerçi havalar soğuk olunca insanın evden çıkası gelmiyo nedense sen yeterki gel canım beraber yapar yeriz ohhh:asigim:

tuğbacım.. mehtapçım.. çok sağolun kızlarr opuyorumnanaktan

jnaz.. kızz ben i sebep oldum tiramisu olayına yaa ama neyse ki eşin malzemeleri getirmiş.. yapıp yemişsindir diye umuyorum.. gerçi bulunamıcak bişi değil ama .. yarasın bebişine diyim ben yine dee...

valla evet diyeceğim şekerim ama dediğin gibi bulunmayacak şey değilkii
yaptım yedim bilee :)
yarasın bebişlerimize canım

kızlar bu gece yaramazlık yaptım şimdi cezasınnı çekiyom. misafirliğe gitmiştik. saolsun arkadaş közlenmiş patlıcan-biber salatası yapmış harikaydı ama çok acıydı ben yana yana yedim onu şimdi midem cayır cayır yanıyocokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…