dünür yazıyorum mantar buranın tavuk mantarı,köfte birde tarhana çorbası bınları yapıcam.hazırda da fasulte turşusunun diblesi ve yaprak sarma var.bence güzel bi menü hadi gel..........
ay kızlar ne güzel canınız neler çekiyor...ben diyete başladım başlayalı gşrmemiştim buraya........benim canım çok bişey istemiyo ya....ya da diyette olduğum içinj duygularımı bastırıyorum.bence 2. şık daha geçerli...........
dayanamadım eşimi aradım malzemeler geliyor :)
bu akşam da ben değil eşim aşerdi ee azcıkta o istesin değilmi???
canı patates püresi çekmiş bizde akşam yapıcaz.....
bi hevesle koşa koşa geldim topiğe ama mısırla karın doymazkiiiikaydirigubbakcemile3
senle o zamn gidip o günkü yediğimiz adanadan yeriz bak o zamn canımcım bastırılmış duygularımız nasıl çıkyo yaa offf yaa benim aklım hala tavuk mantarında kaldı kız nerde buldun bu mevsimde yaa offffffffffff offfffffffffffff şimdi rüyama girecek:a015:
ayyy kıyamam yaaa gelebileceğini bilsem yapmazmıyız hiç bi dahakine habe veririm tabi ama gelmezsen ben kapar kumpirleri kapına dayanırımkaydirigubbakcemile3
tuğbacım.. mehtapçım.. çok sağolun kızlarr opuyorumnanaktan
jnaz.. kızz ben i sebep oldum tiramisu olayına yaaama neyse ki eşin malzemeleri getirmiş.. yapıp yemişsindir diye umuyorum.. gerçi bulunamıcak bişi değil ama .. yarasın bebişine diyim ben yine dee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?