2010 Nisan Anneleri Aşerme Topiği... Dikkat Midesine Güvenmeyen Girmesin!

zeyracım bu mevsimde nerden aklına geldi tüh yaa nerden buluncak şimdi
istanbuldan hamileler için manav duymuştum ama ordanda gelir sen nerde oturuyodun giresun muydu?

canım nerden aklıma geldi biliyomusun eşimle oda kokusu aldık air freshin kavunluydu onun kokusundan aklıma geldi sorma canım yaaa eşim araştırıyo ama yok hiç bir yerde off yaa keşke almasaydık aklımda olmayacaktı işte ben çok severim zaten gerçi yazın bol bol hamişken yemiştim ağustosta faln ama şimdi bulamıyacağıza benziyo:çok üzgünüm:

benim canım malesef kavun çekiyo ne olacak şimdi nasıl bulacağız bakalım eşim hala uyuyo kalkınca sordurcam halde çalışan tanıdıkları vardı(
CANIM NERDE OTURUYOSUNNN

Melek neym,iş çok merak ettim???
söylememmmm

İZZMİRDE OTURANLAR GÖZTEPEDE VALİ KONAGININ ORALARDA MANAV VAR HER MEYVE SEBZE BULUNUYORR

ayy kızlaryaa bugünlerde canım sürekli kısır çekiyor yiyorum ama bu seferde felaket şişkinliğim oluyor

benim cnım ne zamandır bişiy çekmiyoduu.. sabah sabah bi bakayım dedim aşerme topiğine :))) burda görmememe rağmen canım yaprak sarma çekti.. cokacimcoook allahtan annemdeyizz.. sadece annem ve ben uyanık durumdayız şu an.. gidip söyliim barii yaa mutlaka yaparr..

benim canım bu topik yuzunden mantı çekti akşam afiyetle yedim ......
şimdi kısır cekti....:))))
sarmayı yeni yemiştim zaten....
ama bu ara karşımda fırın olması sebebi ile bol tarçınlı elmalı kurabiye kokuyo mis mis çıkmışssa alıp yiyim barim.....

kızlar canım böğürtlen çekti birden hiç bir şey çekmemiştiii şimdi kokusu burnumda reçeli var ama ben kendisini istiyomm bana neeee ilk defa bir şeyi canım çekti hamile kaldım kalalııı olmayacak şey ne yapalımm

CANIM NERDE OTURUYOSUNNN

söylememmmm

İZZMİRDE OTURANLAR GÖZTEPEDE VALİ KONAGININ ORALARDA MANAV VAR HER MEYVE SEBZE BULUNUYORR

canım giresunda oturuyorum buralarda mümkün değil baktık biçok yeri ama yok:1no2:

ohh sarmamda pişşttiii.. yanına ıspanaklı börek de istedim son anda.. şimdi yemeye gidiyorum :))) zemuszemus

bu arada ben de bugun yengeme gittim ve laz yemeklerinin hepsini afiyetle mideme indirdim....
mantar kavurması-su böreği-diple-tursu kavurması-fasulye kayganası bide bana tırtıl kurabiye yapmış valla harikaydı hersey.....

hımmm canım ekişili ve acılı kuru patlıcan dolması istedi bak şimdi dükkanda göründe.....

kızlar bugün benim aşerme olayım tam bir faciayla bitti. bi kaç gün önce canım künefe istedi ama ben normalde künefe yemem. midemi bulandırır. sadece bir arkadaşımız var o yaparsa yerim daha doğrusu o bir kere yapmıştıda bayılmıştım. çok güzel yapıyo. canım isteyince o arkadaşları aradık ama hastaydı başka bir gün yapalım dediler tamam dedim. sonra bu cuma doğumgünümde bize geldiler künefe de yapcaz. bu sefer de çocuğun beli tutulmuş zor oturuyo. kıyamadım tabii başka gün yaparız dedim ama kaynanam atladı bana tarif edin ben yaparım diye. ben normalde dışarda değme künefecilerinkini yemiyom o arkadaş çok güzel ve hafif tutturuyo diye seviyom. ilk defada tutturuamazsın anne dedim dinlemedi tarifi aldı. ve az önce yaptı. birde gönlü olsun bozulmasın diye zar zor yedim tabağımı olmamış dedik tabi. çok şekerli yumuşak ve aşırı peynirliydi. bide demezmi bu seferlik böyle oldu bi dahakine daha güzel yapcam. zaten kırk yılda bir yediğim bişey şimdi zırt pırt yapıp burnuma dayayacak sen seviyon diye yaptım dicek. oysa yüzkere dedim ben normalde sevmem canım istedi diye. offff bu kadın beni öldürecek onun yüzünden ağız tadıyla aşeremiyomkaydirigubbakcemile3 geçen ayda canım taze bakla istedi kokusu geldi resmen burnuma. sorduk soruşturduk kaynanamın ablasında buzlukta iç bakla varmış. ben dedim ki ben hiç iç bakla yemedim tazesi yeşilini istiyo canım, boşuna çıkarmayın dolaptan dedim. yine gittiğinde almış getirmiş yapmış. bulamaç gibi bişi fava deniyomuş. yiyemedim tabi. dedim ben ilk defa yiyom anne sevmedim yiyemicem. kızdı bu sefer de aman ben yerim dedi. tazesiyle o bir değilki. kaydirigubbakcemile3 çok iyi niyetli ama ben onun yemeklerine alışamadım zaten gitti bütün aşerme hevesimkaydirigubbakcemile3

canım yaa bence sen bundan sonra kayınvalidenin yanında deme canım eşinine söyle canımcım hiç olmazsa onlar yapmaya çalışmaz direk alayım der gerçi hazır gıdalarda ne kadar güvenilir o da başka ama bir kerecikten bişey olmazcokacimcoook:asigim:

ay zeyracım haklısın valla ama benim eşim ya unutuyo, ya da hemen annesine sölüyo anne ne yapalım nasıl yapalım tubi künefe istiyo diyekaydirigubbakcemile3 bi dahakine kendi göbeğimi kendim kesecem gidip alıp yiyecemkaydirigubbakcemile3
ayşecim ben o 2 kiloyu bu son 2 haftada aldım üzülme artık resmen 80 kg sınırını geçmiş bulunuyorum

benimde kilo fazla gidiyor kızlar napıcam bu ay dr kızacak yine 3 kilo aldım ve dr a gitmeme 1,5-2 hafta var.57 oldum

nazlıcım sen o doktoruna selam söle 57 kg a laf etmesin burda 80kg lık haftadaşın var. ne güzel zayıf hamile kalmışsın işte tabiki tadını çıkaracan yicen kilo alcan doktorlarda abartıyo yav işin en zevkli yanı yemek ve kilo almak.
her ne kadar böyle şımarık bir yaklaşımda bulunsam da bebişlerimiz ve bizim sağlığımız için kilolarımıza laf ediyolar ama benim işime gelmiyo işin bu kısmızemuszemus

kaydirigubbakcemile5a.s annemden yemekten geldik o kadar yedik çayın yanındada bisküvili pasta lokma tatlısı ıspanaklı börek yedim yaaa ne kadar oburum ben yaa eve geldim evde canım tost istedi az önce yaptım yedim yaa ne olacak benim bu iştahım yaa

Kızlar of ne güzel yemekler yemişsiniz öyle. cokacimcoook
Bende inanılmaz bir mide yanması var ne yesem sonrası fena. :bbo: Tabi ama yinede yemeğe devam ediyoruz.

ayyy zeyracımmm bisküvili pastaya bayılırım kaç gündür aklımdaydı artık şart oldu yarın yapıyorum oy oy daha fazla tutamıcam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…