zeyracım bu mevsimde nerden aklına geldi tüh yaa nerden buluncak şimdi
istanbuldan hamileler için manav duymuştum ama ordanda gelir sen nerde oturuyodun giresun muydu?
CANIM NERDE OTURUYOSUNNNbenim canım malesef kavun çekiyo ne olacak şimdi nasıl bulacağız bakalım eşim hala uyuyo kalkınca sordurcam halde çalışan tanıdıkları vardı(
söylememmmmMelek neym,iş çok merak ettim???
CANIM NERDE OTURUYOSUNNN
söylememmmm
İZZMİRDE OTURANLAR GÖZTEPEDE VALİ KONAGININ ORALARDA MANAV VAR HER MEYVE SEBZE BULUNUYORR
kızlar bugün benim aşerme olayım tam bir faciayla bitti. bi kaç gün önce canım künefe istedi ama ben normalde künefe yemem. midemi bulandırır. sadece bir arkadaşımız var o yaparsa yerim daha doğrusu o bir kere yapmıştıda bayılmıştım. çok güzel yapıyo. canım isteyince o arkadaşları aradık ama hastaydı başka bir gün yapalım dediler tamam dedim. sonra bu cuma doğumgünümde bize geldiler künefe de yapcaz. bu sefer de çocuğun beli tutulmuş zor oturuyo. kıyamadım tabii başka gün yaparız dedim ama kaynanam atladı bana tarif edin ben yaparım diye. ben normalde dışarda değme künefecilerinkini yemiyom o arkadaş çok güzel ve hafif tutturuyo diye seviyom. ilk defada tutturuamazsın anne dedim dinlemedi tarifi aldı. ve az önce yaptı. birde gönlü olsun bozulmasın diye zar zor yedim tabağımı olmamış dedik tabi. çok şekerli yumuşak ve aşırı peynirliydi. bide demezmi bu seferlik böyle oldu bi dahakine daha güzel yapcam. zaten kırk yılda bir yediğim bişey şimdi zırt pırt yapıp burnuma dayayacak sen seviyon diye yaptım dicek. oysa yüzkere dedim ben normalde sevmem canım istedi diye. offff bu kadın beni öldürecek onun yüzünden ağız tadıyla aşeremiyomkaydirigubbakcemile3 geçen ayda canım taze bakla istedi kokusu geldi resmen burnuma. sorduk soruşturduk kaynanamın ablasında buzlukta iç bakla varmış. ben dedim ki ben hiç iç bakla yemedim tazesi yeşilini istiyo canım, boşuna çıkarmayın dolaptan dedim. yine gittiğinde almış getirmiş yapmış. bulamaç gibi bişi fava deniyomuş. yiyemedim tabi. dedim ben ilk defa yiyom anne sevmedim yiyemicem. kızdı bu sefer de aman ben yerim dedi. tazesiyle o bir değilki. kaydirigubbakcemile3 çok iyi niyetli ama ben onun yemeklerine alışamadım zaten gitti bütün aşerme hevesimkaydirigubbakcemile3
nazlıcım sen o doktoruna selam söle 57 kg a laf etmesin burda 80kg lık haftadaşın var. ne güzel zayıf hamile kalmışsın işte tabiki tadını çıkaracan yicen kilo alcan doktorlarda abartıyo yav işin en zevkli yanı yemek ve kilo almak.
her ne kadar böyle şımarık bir yaklaşımda bulunsam da bebişlerimiz ve bizim sağlığımız için kilolarımıza laf ediyolar ama benim işime gelmiyo işin bu kısmızemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?