2010 Nisan Anneleri Aşerme Topiği... Dikkat Midesine Güvenmeyen Girmesin!

eee nasıl yapıyosunuz bisküvili pastayı anlatın bakalım yosuncum zeyracım? ben tepsiye bisküvileri diziyom üstüne sıcak puding döküyom böyle böyle 4-5 kat yapıyom a:CüvCüv:ra katlardan birine muz diziyom üstüne de ceviz. alllaahhh çok canım istedi eve gider gitmez yapacam üşenmezsem tabi

canım aynen senin anlattığın gibi bazen ben üstüne birde çilekli falan krem şanti geçiriyorum onun üstünede çikolata parçaçıkları rendeliyorum öylede çok güzel oluyo birde bunu hani etimekle falanda yapıyorum etimekler sert olduğu için azıcık şerbet kaynatıyorum üstünden geçiyorum sonra pudingi döküyorum iki kat yapıyoru onuda sonra arasına muz falan eğer çilek varsa çilek ohhh canım şimdide çilek istedi yaaa ne olacak bu benim meyve aşermelerim yaa offf yaaa ne yapıcam şimdi :a015:

CANIM AYNEN SENİN GİBİ.SADECE HAZIR PUDİNG KULLANMAYIP BEN KENDİM YAPIYORUM.ÜZERİNİDE SÜSLÜYORUM.opuyorumnanaktan

bende kocamı yolladım dayanamdım bisküvili pasta yapcam malzemeleri alsın .....
akşama misafirde varmış iki dakkada hazır olur inşlh....
oohh şimdiden hayallerimi süslüyor yedikçe sizi hatırlıcam kızlar....

afiyet bal olsun yarasın kuzeyimizecokacimcoook

ay ay ay herkes yaptımı biskküvili pastaları bakayım ben yaptım. daha 1 saat oldu dayanamadım çıkardım bir dilim yedim tam olmamış daha ama olsunkaydirigubbakcemile3

ayyy kızlar süpper olmuş diyemem bisküvi pastam için ama benim için harikaydı bende tam donmasını beklemeden yedim.....
bakalım bugun ne çekicek canımız....

ya böyle toplu aşerme süper oluyo yaaa kaydirigubbakcemile3 evett günün menüsü kimden gelecek?

:))) menü olarak bugün için krarsızım aslında... sizin fikirlerinizi okusan daha iyi olucak... sadece canım dünden beri patates,havuçlu mantar yemeği istiyo onu yapıcam kesin... yanına da bi çorba bide pilav mı yapsam.. yaa çok basitt olduu .. bizim bugün evlilik yıldönümümüz.. yada hiiç uğraşmasam da kocişimi dinleyip dışarı gitmeye razı mı olsam yemeğe :))

amadün gece kızıma okuldan istedikleri tiramisu yu yaparken evde 2 tane hazırda pastaban olmasından dolayı kendimize de yaptım :)) off dolapta kahveliii.. amaan akşama kadar yememem lazım.. şekli bozulmasınn...

ya çok fenasınız yaaaaaa. girmeyim girmeyim diyorum buraya ama yine dayanamıyorum bak ne fenasınız yaaaaaaaaaaaa. geçenlerde sayenizde saatin 4,5 unda işyerinden izin alıp kumpir bulmaya gittim üstelik o akşam yemeğe davetliydim :) ama enfesti yani o an bana öyle geldi şimdide dayanamadığım bişey daha işte. üfffffffff akşama tarhan ya sendeyim yada ruzenin sende ona göre :) mozaik pastayı da çok severim ben o da olur. bu arada şu sıralar fırında üzeri kaşarlı mantara bir düştüm ki sormayın suyuna ekmeği batırıp böyle ohhhhhhhh. yemiş kadar oldum hayaliyle bile. hadi bakalım afiyet olsun

refiyeciğim bence yemeği eşini dinle dışarı gidin eve gelip tiramisunuzu yiyin ohhhhhhhhhh süpper bak bugün özel gününüz olmasa size de tiramisu yemeye gelirdim ama neyse artık . canımcım bu arada nice sağlıklı ve mutlu huzurlu yıllara birlikte inşallah kaç yıl oldu ayıptır sormasI

bugün kendime hazır tatlı yapraklarındn kaymaklı tatlı yapıcam kızlar yemek isteyen gelsin buyursun canlarım akşama doğru yapmayı düşünüyorum çayımızın yanına

anneee.... haklısın cnımm.. dışarı ıkmak en mantıklısı sanırım.. akşam çarşı gezintisinden sonrabide o gece tiramisu yorgunluğu eklenince çıkmayalım dedim ama şimdi düşününceokulda kermes için oyalanma ihtimalim de var.. eve geç gelip yemek yapmak uğraşmak :)) evet evet en iyisi arıyım da dışarı çıkalım diyimm...

çook teşekkür ediyorum canımın içii... amiinn... rabbim hiçbirrimizin huzurunu,aile dirliğini bozmasın inş.. 8 yıl oldu cnım :)) 23-12-2001 de evlendik :)))) ayy ne kar vardı o sene .. benimde 18 imdebaşım bacadan çıkmış gibi acele etmiştim kış kıyamette :))))

amin canım ve maşallah diyorum e tabi kavak yelleri zamanı o kadar olacak kim bilir neler düşünüyordun? ne kış ne kıyamet umrunda değilmiştir bence :)

refiyecim canım bencede evlilik yıldönümünzde eşini dinle ve dışara çık çok daha hoş olur.....
ooff tiremisuya bayılırım onuda akşam yersiniz......

Karnım acıktı kızlar.... Hemen kalkıp hiç yağsız buharlı makinede makarna pişiricem kendime.... Ve tabiki kalsiyum desteğine devam sarımsaklı süzme yoğurt ile...

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun refiyecim maşallah mutluluğunuz hiç bozulmasınopuyorumnanaktan

ayyy anneee cim kusura bakma daha yeni okudum gel buyur beraber yiyelim pastamızı aşk olsun yaa. ama kumpir harika bişiy dimi hatasıyım onun acaba doğumdan sonrada yaparmı eşim banakaydirigubbakcemile3

Nice yıllara canımcığımmm.opuyorumnanaktan
kızlar bu arada canım dondurma istedi aldırdım kocişe afiyetle yiyorum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…