ayyy zeyracımmm bisküvili pastaya bayılırım kaç gündür aklımdaydı artık şart oldu yarın yapıyorum oy oy daha fazla tutamıcam kendimi
eee nasıl yapıyosunuz bisküvili pastayı anlatın bakalım yosuncum zeyracım? ben tepsiye bisküvileri diziyom üstüne sıcak puding döküyom böyle böyle 4-5 kat yapıyom a:CüvCüv:ra katlardan birine muz diziyom üstüne de ceviz. alllaahhh çok canım istedi eve gider gitmez yapacam üşenmezsem tabi
eee nasıl yapıyosunuz bisküvili pastayı anlatın bakalım yosuncum zeyracım? ben tepsiye bisküvileri diziyom üstüne sıcak puding döküyom böyle böyle 4-5 kat yapıyom a:CüvCüv:ra katlardan birine muz diziyom üstüne de ceviz. alllaahhh çok canım istedi eve gider gitmez yapacam üşenmezsem tabi
bende kocamı yolladım dayanamdım bisküvili pasta yapcam malzemeleri alsın .....
akşama misafirde varmış iki dakkada hazır olur inşlh....
oohh şimdiden hayallerimi süslüyor yedikçe sizi hatırlıcam kızlar....
:))) menü olarak bugün için krarsızım aslında... sizin fikirlerinizi okusan daha iyi olucak... sadece canım dünden beri patates,havuçlu mantar yemeği istiyo onu yapıcam kesin... yanına da bi çorba bide pilav mı yapsam.. yaa çok basitt olduu .. bizim bugün evlilik yıldönümümüz.. yada hiiç uğraşmasam da kocişimi dinleyip dışarı gitmeye razı mı olsam yemeğe :))
amadün gece kızıma okuldan istedikleri tiramisu yu yaparken evde 2 tane hazırda pastaban olmasından dolayı kendimize de yaptım :)) off dolapta kahveliii.. amaan akşama kadar yememem lazım.. şekli bozulmasınn...
anneee.... haklısın cnımm.. dışarı ıkmak en mantıklısı sanırım.. akşam çarşı gezintisinden sonrabide o gece tiramisu yorgunluğu eklenince çıkmayalım dedim ama şimdi düşününceokulda kermes için oyalanma ihtimalim de var.. eve geç gelip yemek yapmak uğraşmak :)) evet evet en iyisi arıyım da dışarı çıkalım diyimm...
çook teşekkür ediyorum canımın içii... amiinn... rabbim hiçbirrimizin huzurunu,aile dirliğini bozmasın inş.. 8 yıl oldu cnım :)) 23-12-2001 de evlendik :)))) ayy ne kar vardı o sene .. benimde 18 imdebaşım bacadan çıkmış gibi acele etmiştim kış kıyamette :))))
:))) menü olarak bugün için krarsızım aslında... sizin fikirlerinizi okusan daha iyi olucak... sadece canım dünden beri patates,havuçlu mantar yemeği istiyo onu yapıcam kesin... yanına da bi çorba bide pilav mı yapsam.. yaa çok basitt olduu .. bizim bugün evlilik yıldönümümüz.. yada hiiç uğraşmasam da kocişimi dinleyip dışarı gitmeye razı mı olsam yemeğe :))
amadün gece kızıma okuldan istedikleri tiramisu yu yaparken evde 2 tane hazırda pastaban olmasından dolayı kendimize de yaptım :)) off dolapta kahveliii.. amaan akşama kadar yememem lazım.. şekli bozulmasınn...
ya çok fenasınız yaaaaaa. girmeyim girmeyim diyorum buraya ama yine dayanamıyorum bak ne fenasınız yaaaaaaaaaaaa. geçenlerde sayenizde saatin 4,5 unda işyerinden izin alıp kumpir bulmaya gittim üstelik o akşam yemeğe davetliydim :) ama enfesti yani o an bana öyle geldi şimdide dayanamadığım bişey daha işte. üfffffffff akşama tarhan ya sendeyim yada ruzenin sende ona göre :) mozaik pastayı da çok severim ben o da olur. bu arada şu sıralar fırında üzeri kaşarlı mantara bir düştüm ki sormayın suyuna ekmeği batırıp böyle ohhhhhhhh. yemiş kadar oldum hayaliyle bile. hadi bakalım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?