2010 Nisan Anneleri Aşerme Topiği... Dikkat Midesine Güvenmeyen Girmesin!

dün akşam gene tatlı krizim tutdu.....
ve aklıma nedense değişik bişi geldi.....
bisküvili pasta yapayım ama iki renk olsun dediim.....
çikoltalı puding ve bi paket de hazır tavuk göğsü vardı pişirdim harika bi tat çıktı ortaya .....
kimseyle paylaşmak istemezken pat misafir geldi ....nese ben gene dükkanada getidim dayanamıyorum ya.......

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok güldüm yaa demek kimseyle paylaşmak istemezken misafir geldi :roflol: :roflol:özgecim maşallah valla iştahına çok imrendim midem yanmasa ben de dünyayı götürcem de mide korkusuna fazla yiyemiyom ama bu hazırladığın tatlıyı aklıma yazdım bir gün yapıcamopuyorumnanaktan

sorma tubacım ya valla bide misafir çat kapı geldi ve hazırda br borcam tatlı.....
brde ilk yaptığımdada aynı kişiler tesadüfen vardı yine bulunca iinde pasta çıkıcak dediler ....
ayyyy napim ya ben çok sevyroum midem yanıyo yanmıyo değil ama canım ekmişken yiyim dedim....

Kızlar, sabah sabah su böreği yaptım. Kocacığımda çok sever dedim. Bir güzel su böreği ve sütle kahvaltı yaptım. cokacimcoook

Kızlar, sabah sabah su böreği yaptım. Kocacığımda çok sever dedim. Bir güzel su böreği ve sütle kahvaltı yaptım. cokacimcoook

ay benn cok severım ama su böreği yapacak kadar yemek becerım yok :) daha altı aydır yemek yapıyorum ( neyse arkadasa aldırıyorum şimdi hemen pastaneden :lepi:kaydirigubbakcemile3 daha yenıde yemek yedım kafamçokkarıştı

ılke_nurcum, ben 2,5 senelik evli olunca öğrendik herşeyi. Sen daha çiçeği burnunda gelinsin.

oyyy oyy su börekleri yapılmış valla ben 4. seneme gircem ama ne mümkün su böreği maharet isteyen bişi ......ooo afiyet olsun.....

afiyet olsun hayatım yarasın ikinizde tabi misafirlerede yarasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

offfff su böreği mi oy oy bak sen su böreği diiynce aklıma patatesli börek düştü akşam giderken yufka alayım benkaydirigubbakcemile3

bu arada yaşasınnnnn iştahım geri geldi galibahihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

zeyracım güveci aklımdan atamadım da bugün gittim porsiyonluk güveç kapları aldım. yılbaşında sanırım kayınvalidem evde olmıcak eşim ve ben başbaşa güveç partisi veririz:roflol: yapicimmm yılbaşı menüsüne güveçleri inşallah:dance: :dance:

bende şimdi sebzeli bulgur pilavı yanına cacık yanına benim vazgecilmezim karışık salatam olcak tabi onları yaptım......
ama akşam ne yesem acep .....
yaaa kaç zamandır canım kokareç istiyo benim......

kızlarr hepinize afiyet olsun diyoru.. bebişlerinize yarasın inş...

bende pazarda limonları görünce canım ne alakaysa mercimek köftesi çektii.. geldiğim gibi koydum mercimekleri tencereye :))) zaten kendi topiğimize slm yazarken pişiyolardı :) şu anda acılı ekşili olarak yemekteyim.. fecii midem yanıyo dünden beri zaten hala daa öyle.. ama yiyiciimm :)))

özgee .. bulgur pilavı dedin de bak onu da canım çektii.. bide bisküvi pastasını :))) ayy kkıızz ben gelim de beraber mi aşersek yaa.. kokoreç olmadı gerçi hiiiç yeemeemm... ama akşama bulgur pilavını yapıyım bari.. bol domates ve biberlii.. yanına da ayrann :)) ayy kociş dalga geçicek yaa ince bulgurdan köfte.. kalın bulgurdan pilavv :))) şişmeyiim kızz bulgur yiye yiye :)))

refiyecim valla ne tutumlu hatunum dersin kocana,bi bulgurdan şahaser yemekler yarattım dersin......
yarasın bebişe süt olsun bulgur süt yaparmış hemde.......

refiyecim valla ne tutumlu hatunum dersin kocana,bi bulgurdan şahaser yemekler yarattım dersin......
yarasın bebişe süt olsun bulgur süt yaparmış hemde.......

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay evet evet ekonomik kadıınım bulgurdan sofra düzdüm sana dersin refiyecim :roflol: :roflol: bu arada kızlar dikkat edin bulgur şişkinlik yapıp gecenizi zehir etmesinlmaz:lmaz:

Kızlar, bende kadınbudu köfte yaptık afiyetle yedik kocacığımla. cokacimcoook

Yılbaşına eşim fırında tavuk istiyor. Menü belli olmaya başladı yavaş yavaş.
Fırında Tavuk- Pilav
Yaprak Sarma
Salata
Rus Salatası
Patates püresi yada fırında patates size kızlar nasıl olur?
Aslında rus salatasında mayonez olunca onun yerine barbunya pilaki mi yapsam?

offfffff menüye bak ağzım sulandı. ya ben çalışıyorum hiçbir şey yapamıcam sanırım yılbaşınamafoldumben
şimdide canım daha patatesli böreği yapamadım ama mısır unlu poğaça istiyor offf yapcak halim de yok zamanım da delircem yaaaamafoldumben

özgecim... valla canım benim adam ikisinin de bulgurdan oluşunu kavrayamadı sanırsam kaydirigubbakcemile3 yada ekşili acılı marula sarıp sarıp yerken aklına gelmedi kaydirigubbakcemile3 inş. yaramışsın bebişime de :) bisküvili pastayı da afiyetle mideme indirdim kaydirigubbakcemile3 bir katı çikolatalı puding.. bir katı tavuk göğsü...süper olmuştuu :)) aklına sağlık.. benimde elime tabiki opuyorumnanaktan

tuğbacım... uyarın için sağol canım... çook sağol hatta ama ben gece açıp görmediğim için accık geç kaldım sanırım... doğru sabaha kadar uyuyamadım ama şişkinlikten değil demide yanmasından akannehir midede değil tam aslında.. boğazımın az altında bir ateş topu var gibi.. hele ki accık eğilince yukarı doğru yayılıyo yanması mafoldumben acılıyla da pekiştirdim sanırsam.. tam oldu yanii.. allahtan şimdi daha iyiyim.. bişiy yemesemmi acaba bugün.. belki yanmaz hıı akannehir

ah refiyecimmm acı yemişsin yanmaz mı şimdi benim midem zaten sorunlu 6, aya girdiğimden beri yesem de yemesem de yanıyo. aç yattığım geceler oldu midem yanmasın diye ama nafile bende artık abartmamak kaydıyla karnımı doyuruyorum gece acıkınca. ama sen yinede yakmıyacak cinsten birşeyler ye bugün hayatımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…