dün akşam gene tatlı krizim tutdu.....
ve aklıma nedense değişik bişi geldi.....
bisküvili pasta yapayım ama iki renk olsun dediim.....
çikoltalı puding ve bi paket de hazır tavuk göğsü vardı pişirdim harika bi tat çıktı ortaya .....
kimseyle paylaşmak istemezken pat misafir geldi ....nese ben gene dükkanada getidim dayanamıyorum ya.......
Kızlar, sabah sabah su böreği yaptım. Kocacığımda çok sever dedim. Bir güzel su böreği ve sütle kahvaltı yaptım. cokacimcoook
İlke_nurcum, ben 2,5 senelik evli olunca öğrendik herşeyi. Sen daha çiçeği burnunda gelinsin.
sorma tubacım ya valla bide misafir çat kapı geldi ve hazırda br borcam tatlı.....
brde ilk yaptığımdada aynı kişiler tesadüfen vardı yine bulunca iinde pasta çıkıcak dediler ....
ayyyy napim ya ben çok sevyroum midem yanıyo yanmıyo değil ama canım ekmişken yiyim dedim....
Kızlar, sabah sabah su böreği yaptım. Kocacığımda çok sever dedim. Bir güzel su böreği ve sütle kahvaltı yaptım. cokacimcoook
ohhh afiyet olsun tarhancığım benim bugünkü menümde fırında güveç attım bile pişiyo sonra domates soslu makarna yapacağım birde cacık yanına tatlı olarakta kayınvalidemin yaptığı 2 günden beri kadıncağız aşure yapıyo o olacak inşallah şimdiden acıktımakannehir
kızlarr hepinize afiyet olsun diyoru.. bebişlerinize yarasın inş...
bende pazarda limonları görünce canım ne alakaysa mercimek köftesi çektii.. geldiğim gibi koydum mercimekleri tencereye :))) zaten kendi topiğimize slm yazarken pişiyolardı :) şu anda acılı ekşili olarak yemekteyim.. fecii midem yanıyo dünden beri zaten hala daa öyle.. ama yiyiciimm :)))
özgee .. bulgur pilavı dedin de bak onu da canım çektii.. bide bisküvi pastasını :))) ayy kkıızz ben gelim de beraber mi aşersek yaa.. kokoreç olmadı gerçi hiiiç yeemeemm...ama akşama bulgur pilavını yapıyım bari.. bol domates ve biberlii.. yanına da ayrann :)) ayy kociş dalga geçicek yaa ince bulgurdan köfte.. kalın bulgurdan pilavv :))) şişmeyiim kızz bulgur yiye yiye :)))
refiyecim valla ne tutumlu hatunum dersin kocana,bi bulgurdan şahaser yemekler yarattım dersin......
yarasın bebişe süt olsun bulgur süt yaparmış hemde.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?