2010 Nisan Anneleri Aşerme Topiği... Dikkat Midesine Güvenmeyen Girmesin!

ohhh afiyet olsun tarhancığım benim bugünkü menümde fırında güveç attım bile pişiyo sonra domates soslu makarna yapacağım birde cacık yanına tatlı olarakta kayınvalidemin yaptığı 2 günden beri kadıncağız aşure yapıyo o olacak inşallah şimdiden acıktımakannehir

offf güveçmii harika valla bizim güvecimiz bile yok şimdi canım çekti desem kayınvalidem anam babam tencerede türlü yapar sonra yemeyince kabahatli ben olurum ne yapsam ne etsem acabakaydirigubbakcemile3 dur ben bi dolaşayım yarın mini güveçler bulayım da kişi başı yarın ben yapayımkaydirigubbakcemile3

ayyy alemsin canım yaa kayınvalideden gizli güveç yapmak ayy gözümün önünde canlandı şimdi benimkiş pişti bile canım gel bize bu akşam beraber yeriz daha makarnada var yapıcam domates soslu cacık falanyerimseniben:1rolleyes: valla ne güzel olurdu o giden iştahını ben yerken kesin geri gelirdi veya kaçardın evden bu nasıl yemek yeme derdin hiç böyle olmamıştım yaaa oburum işte oburum ne yapim :icecream:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım benim şurda 1 hafta öncesine kadar 2 saatte bir yemek yiyordum deli gibi bilirim o durumuopuyorumnanaktanvalla bende sana uyardım gelebilseydim ama gelememki:)

ayyy kızlar canım fırında krema soslu patates istedi üstü bol kaşarlı yanına,yanına şöle dumanı üstünde tane tane pilav, ımmmm ımm olsada yesem şimdi....
birde tatlı olarak aşure isytrm yaaaa.....
ben herkesin yaptığını beyenmiyorum kendim yaparsam anca ama gözüm yemiyo yapmayıda üfffff.......

bugün vakit bulursam mercimek köfte yapacağım dünden yemeğim var ama şöyle yanına değişiklik olur limon sıkıp marulla götüreceksin ohhh yanınada ayran

ayy zeyra varya çok severim mercimekli köfteyi her koşulda süpper.....
bak şimdi çiğköfte istedi canım ....
oyy ne oluyo bana böle acıktım iycene......

Kızlar benimde canım lahmacun istiyordu hazırladım yaptırdı kociş çıtır çıtır.Götürdüm mideye:))

Kızlar benimde canım lahmacun istiyordu hazırladım yaptırdı kociş çıtır çıtır.Götürdüm mideye:))

afiyet olsun canım

benimde bu topice girene kadar evde yemeğim bile yoktu ama yazılanları okuyunca acıktım gittim yemek yaptım menü:

kırmızı mercimek çorbası
şehriyeli pilav
fırında patates kıymalı kaşarlı oturtma (ruzenin bunu senin yazıdan sonra yaptım:)))
cokacimcoook

6. ayı doldurdum inanılmaz iştahım açıldı bir şeyler yemeden duramıyorum inşallah 30 kilo almam şimdiden 10 kilo aldım

ayyyy canım ya bayılırım bu menüye favorimdir.....afiyet bal seker olsun bebişe yarasın inşlh....
bende zaten nedense bi patates çılgınlığıdır gebeliğin ilk aylarından beri devam ediyo her sekline bayılıyorum.....

ya kızlar ne olduyduysa anlamadım negüzel kilo almadan yani düzenli alaraktan üç ayımıda bitircem diyordum ama sanırım ben bundan sonra alcam ya iştahım gayet yerinde ve canım olur olmadık herseyi istiyo valla......

CANIM ne çekti biliyor musunuz?Eve gidince hemen yapacağım.
Bol mercimekli bulgur pilavı.Üstüne de soğan yakacağım tereyağlı tereyağlı ohhhh mis gibi...

Kızlar, bende iştahıma hakim olamamaya başladım. cokacimcoook
Kızlar, doğuma yusyuvarlak gitmeyelimde. Birde normal doğum istiyorum. ıştahım çok arttı çok.

valla bende o iştah hiç gitmemişti kızlar hamişliğin başından beri şimdi daha beter oldum eşime kapıyı bile elimde bişeyle açıyorum adam şaşırıyo zaten evdeyken ağzımdan bişey düşmüyoki:))))

oy oy neler yemişsiniz yarasın bebişlere. mercimekli köfteyi başlarda çok fena canım istiyodu annem geldi yaptıda geçti kaydirigubbakcemile3 ben büyük kırmızı hurmaya devam ediyom mazallah mevsimi bitti bitecek diye. zaten yiyebildiğim tek meyve de bukaydirigubbakcemile2

Kızlar, yılbaşı menüleriniz hazır mı? Söyle eşimle güzel bir yemek yiyelim istiyorum. Siz neler yapacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…