offf güveçmii harika valla bizim güvecimiz bile yok şimdi canım çekti desem kayınvalidem anam babam tencerede türlü yapar sonra yemeyince kabahatli ben olurum ne yapsam ne etsem acabakaydirigubbakcemile3 dur ben bi dolaşayım yarın mini güveçler bulayım da kişi başı yarın ben yapayımkaydirigubbakcemile3
ayyy alemsin canım yaa kayınvalideden gizli güveç yapmak ayy gözümün önünde canlandı şimdi benimkiş pişti bile canım gel bize bu akşam beraber yeriz daha makarnada var yapıcam domates soslu cacık falanyerimseniben:1rolleyes: valla ne güzel olurdu o giden iştahını ben yerken kesin geri gelirdi veya kaçardın evden bu nasıl yemek yeme derdin hiç böyle olmamıştım yaaa oburum işte oburum ne yapim :icecream:
bikez yemekteyiz patates corbası yapmışlardı bayılmıştım
olsa da yesem...
Kızlar benimde canım lahmacun istiyordu hazırladım yaptırdı kociş çıtır çıtır.Götürdüm mideye:))
afiyet olsun canım
benimde bu topice girene kadar evde yemeğim bile yoktu ama yazılanları okuyunca acıktım gittim yemek yaptım menü:
kırmızı mercimek çorbası
şehriyeli pilav
fırında patates kıymalı kaşarlı oturtma (ruzenin bunu senin yazıdan sonra yaptım:)))
cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?