2010 Nisan Anneleri Aşerme Topiği... Dikkat Midesine Güvenmeyen Girmesin!

erkflzciğim yılbaşında sizdeyiz canım haberin olsun 2 kişilik hatta kızımı unutmadan 3 kişilik masa daha hazırla bizde geliyoruz size teyzoş

yemek yapıyorum acayip acıktım ama canım bişi çekmiyo .....
bugum ki listemiz.....
mantar sote sebzeli.... peynirli erişte.....bol salata....

erkflzciğim yılbaşında sizdeyiz canım haberin olsun 2 kişilik hatta kızımı unutmadan 3 kişilik masa daha hazırla bizde geliyoruz size teyzoş

Bekleriz canım çokta seviniriz. Oh oh iki hamile bayan ne güzel yiyip, içeriz.cokacimcoook Keşke çok sevinirim.
Tarhancım, yarın benim okulum 1.30'da bitiyor. İns bolca yılbaşı hazırlığı yapacağım. Oğluşum karnımda ilk yeni yılımız. O bize uğur getirecek 2010da. :Saruboceq:

yeni yılın ilk msj ı benden olsun bakalım :))

ayy kızlarrr dün gece abartmışım birazcık yemeyi sanırım.. zaten annemde yemek yiyip gitik teyzeme.. allahtan evde sadece ekmeksiz çorba yemiştim...

***teyzemde de önce hepimizin yaptığı hamurişlerinden bir tabak ve çay içtik :))
dayımların hanımları yengemlerden biri patatesli gül böreği yapmışş.. biri de mercimek köftesi :))
teyzem brovni... annem mayalı kıymalı poğaça ... bende yaş pasta yapmıştım... iyi yaptığım söylenir.. sülalenin pastacısı oldum çıktım yaavv :)))

*** soonra çerez ve kola :kedi: (inş. mehtapçım bu kısmı görmez.. denizcim de :kedi: )

*** soonraa ananemin canı etli pilav çekti nedense :))) son demlerini yaşıyo allahım uzun ömür versin yine dee :Saruboceq: onun isteğini yapmasak hepimiz ölürdük vicdan azabından...
neyse ananemin hatrına pilavdan da yedik accıkk .. cidden 2-3 kaşık alabildim...

*** sooonra cips atıştırdık okey oynarken :))

*** soon olarak da midemi bastırsın diye meyva yedim.. yani herkes yedi tabi :))

sabaha karşı 4 de girdim yatağa zaten de 6 da hala dönüyodum :)) bunca yemekten sonraa..

amaaannn ohhh napiiimmm ... yedim ama pişman değilim yine de :)) hahahehhhaha bi dahaki yılbaşına 1 yıl varr.. bi daha mı gelcez dünyaya zemuszemus bebişime yarasın inş....

Yarasın canımmmmmmm.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5.Maşallah menüde de yok yok haniii.:))

refiyecim maşallaahh bende 3 bardak kola ve cipslerle yılbaşı bahanesinin arkasına saklandım bebişim kusura bakmasın artık kaydirigubbakcemile3

kızlarrr bu topik yüzünden canım güveç istemişti. geçen gün almıştım tek porsiyonluk güveç kaplarından.
eşimin sebzeyle arası olmadığı için etli mantarlı bol kaşarlı bir güveç yemeği yaptım valla ben bayıldım eşimde sevdi afiyetle pilavla birlikte yedik tek bir prosiyon kaldı canı çeken varsa buyursun gelsinkaydirigubbakcemile3

Yarasın canımmmmmmm.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5.Maşallah menüde de yok yok haniii.:))
opuyorumnanaktan bebişime yarasın inş. cnım... kızmamışsın iyi bari cnım :kedi: yılbaşıydı ama demi.. hafifletici sebebimiz varr.. kaydirigubbakcemile3

ohh oğluşuna yarasın canımm.... afiyet olsun güveçlerinizz.... kolalar da cipslerde yılbaşı dolayısıylaydı... bi daha olmaz dimi .. inş. kaydirigubbakcemile3

Kızlar, bizde yılbaşı diye cips ve kola ve pasta manyağı olduk. cokacimcoook
3 gündür durmadan yiyorum. Of of bu ay doktorda kaç kilo çıkacam meraklardayım.

yaaaaa kızlar ne oldu bize kimse aşermiyomu,durdumu isteklerimiz,hayırdır üç ay kala pes mi ettik.....

hadi benim midem yanıyor ,canım çeksede yiyemiyorum sizler nerdesiniz.....

ben bi açılış mı yapsam yenden......

ımmm ne istese canım bakayım......aaaa gecen çifte kavrulmuş fıstıklı lokum çekti canım......

yani özgecim bu kadar olur bugün canım tatlı istedi. diyarbakır kadayıfı da derler hani böle çıtır çıtır kadayıf oluyo ya ondan almaya tatlıcıya gittik eşimle aldık, birde baktık ordan lokumlar bize bakıyo tamda dediğinden lokumumuzu da aldık. ordan arkadaşlara geçtik çayla afiyetle yedik:kedi: ayy bilseydim ayırıp sana da yollardım canım yaaa:kedi:

hehe:)))
saol tatlım ya düşünmen yeter,bende koskodan aldım afiyetle yedim,hatda gözüm döndü karışık yaptırdım......:teytey:

özgecim valla bulup yemene çok sevindim resmen senin aşerdiğin yiyeceği yemiş olmanın suçluluğunu yaşıyodum.:kedi: ohhhhh ikimize de bebişlerimize de yarasınkaydirigubbakcemile3

özgecim valla bulup yemene çok sevindim resmen senin aşerdiğin yiyeceği yemiş olmanın suçluluğunu yaşıyodum.:kedi: ohhhhh ikimize de bebişlerimize de yarasınkaydirigubbakcemile3

çok saol tubacım düşünmen yeter tatlım......

kızlar bende dün akşam nedense pastırmalı kurufasulye ama güveçte ve odun ateşinde pişmiş olmalı diye aklımdan gecirdim....sanırım sesli düşündüm görümcem ben yaparım yarın bize uğrayın dedi,ama odun ateşinde istyrum dedim,tamam pideciye veririm orda pişer dedi yuppiiiiiii:))))))))))
nası olsa midem yanmıyo yanınıda tursu süper oluyyyyy

Kızlar, bizimde misafirimiz vardı. Onlara kısır, browni ve mahlepli tuzlu kurabiyeler yaptım. Brownide yeni bir yöntem denedim. Misafirlerim bayıldı.cokacimcoook
Bolca yedik kızlar. ıns bebişime yaramıştır.

kızlarrr
bugün menüde ne var....
Biz dün akşam hsatana çıkışı eve pizza söyledik....Böyle yiye yiye zate 67,4 olmuşum

kızlar afiyetler olsun pastalar pizzalar furufasülyeler yarasın bebişleresırnaşık şey

heehehee bizimde dün yine kumpir günümüzdü. ama bu sefer eşim yapmadı. güllüoğlunda yedik. kızlar yakınlarında güllüoğlu pastanesi olan varsa gayet güzel kumpir yapıyorlar haberiniz olsun. yani eşiminkine en yakın onlarınkiydi:CüvCüv:cokacimcoook

aaayyyy az önce öyle bir yedim ki patlamak üzereyim. ne yedim biliyomusunuz? KEŞKEK bizim bürodaki arkadaş saolsun çok sevidğimi biliyo benim için yaptı. ben hayatımda ilk defa onun yaptığı keşkeği yemiştim. her yörede farklı yapılıyomuş sanırım. bizim yediğimiz tavuklu ama harika bişi yaaa. tarifini aldım evde bende yapacam cokacimcoook

off off ben keşkek sevemedim çünkü hep kötü yapılanları yedim ondan...
bugun ki menümüz:
süzme mercimek çorbası ...bol vitaminli.....
yanında etli kabak biber dolması yanında bolcana yoğurt......ımmm ımmmm .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…