erkflzciğim yılbaşında sizdeyiz canım haberin olsun 2 kişilik hatta kızımı unutmadan 3 kişilik masa daha hazırla bizde geliyoruz size teyzoş
opuyorumnanaktan bebişime yarasın inş. cnım... kızmamışsın iyi bari cnım :kedi: yılbaşıydı ama demi.. hafifletici sebebimiz varr.. kaydirigubbakcemile3Yarasın canımmmmmmm.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5.Maşallah menüde de yok yok haniii.:))
refiyecim maşallaahh bende 3 bardak kola ve cipslerle yılbaşı bahanesinin arkasına saklandım bebişim kusura bakmasın artık kaydirigubbakcemile3
kızlarrr bu topik yüzünden canım güveç istemişti. geçen gün almıştım tek porsiyonluk güveç kaplarından.
eşimin sebzeyle arası olmadığı için etli mantarlı bol kaşarlı bir güveç yemeği yaptım valla ben bayıldım eşimde sevdi afiyetle pilavla birlikte yedik tek bir prosiyon kaldı canı çeken varsa buyursun gelsinkaydirigubbakcemile3
yaaaaa kızlar ne oldu bize kimse aşermiyomu,durdumu isteklerimiz,hayırdır üç ay kala pes mi ettik.....
hadi benim midem yanıyor ,canım çeksede yiyemiyorum sizler nerdesiniz.....
ben bi açılış mı yapsam yenden......
ımmm ne istese canım bakayım......aaaa gecen çifte kavrulmuş fıstıklı lokum çekti canım......
yani özgecim bu kadar olur bugün canım tatlı istedi. diyarbakır kadayıfı da derler hani böle çıtır çıtır kadayıf oluyo ya ondan almaya tatlıcıya gittik eşimle aldık, birde baktık ordan lokumlar bize bakıyo tamda dediğinden lokumumuzu da aldık. ordan arkadaşlara geçtik çayla afiyetle yedik:kedi: ayy bilseydim ayırıp sana da yollardım canım yaaa:kedi:
özgecim valla bulup yemene çok sevindim resmen senin aşerdiğin yiyeceği yemiş olmanın suçluluğunu yaşıyodum.:kedi: ohhhhh ikimize de bebişlerimize de yarasınkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?