2010 Nisan Anneleri Aşerme Topiği... Dikkat Midesine Güvenmeyen Girmesin!

Keşkek ne yaa..
Ben de öğlen sucuklu kaşarlı pide yedim....

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım bende ilk defa 9 ay önce falan yemiştim. görüntüsüne baktım bulamaç gibi bişi ayy ben bunu yemem dedim sonra tadına baktım bayıldım. içinde et(ben tavuklu yedim ama genelde kırmızı etle yapılıyomuş), buğday (bizim oralarda döğme denir), salça, soğan falan var. bunları bir kerede düdüklüye atıp iyice özleşene kadar bayağı bir pişiriyor arkadaş ama sonuç: görüntü kötü lezzet süpppperrr:lepi:
özgecim seni buraya alalım sunacım çok güzel yapıyozemuszemus senin menüde süpermiş şekerimmcokacimcoook

kızlar bugun tvde kültür aşı diye program vardır.....mersin yöresi tanıtılıyordu önce cezerye ile basldılar ayy aman allahım o nası lezzetli bişiye benziyo öle ....
sonra bir tatlı ismi sölediler hatırlamıyorum böle kaymakla falan ikram ediliyomuş hadi bunuda gectim.....
bi bakarım ki sıkma diye bişi yapıyolar bildiğimiz gözleme tarzı bişi ayy benim canım çektimi valla programın bitmesini bile beklemedim kalktım patates haşladım un aldım annemide kaldırdım kalk dedim gözleme yapcazz.....kadıncağızı baya bir yordum ....abartana kadar yedim sonrada yürüyüse çıktım hehe:)))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3afiyetler olsun özgecim ben de bugün oğluşum için balık yedim. babası gitti aldı bende fırında çipura yaptım. ay ne çok yedim patlamak üzereyim ama canım tatlı istiyo yine de ama nasıl bir tatlı bilemiyorumcokacimcoook

Kızlar, biz acaip çok yemek yedik yine. cokacimcoook
Pizza yaptım kızlar, kocaman hemde. Kocacığımla bitirmişsiz.
Üstünede lokma tatlısı. Şimdide kestaneleri çizmiştim onları fırına attım. Of of çok yiyoruz biz.

kızlar şeker yüklemem iyi çıktıya canım ekmek ttlısı istiyor ama üzerine afyon kaymağıyla bayılırım bu tada ben ya

ayyy funda normalde aklıma bile gelmez ama kaç gündür kaymaklı ekmek kadayıfı geliyo gözümün önünede kendimi tutuyodum bütün ihtiraslarımı ortaya çıkardın seneyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
özgecim geçmişse eğer iyimi kötümü bilemiyorumkaydirigubbakcemile3 benim illa yemezsem olmaz derecesinde aşermem hiç olmadı. ama sık sık canım bişiler istiyo bulursam yiyom bulamazsam unutuyomkaydirigubbakcemile3
ama bitmesin aşermen şunun şurasında 3 ay kaldı ondan sonra bu naz bu eğlence bu zevk kalmayacak iyi değerlendirmek lazım. işin en eğlenceli kısmı canın bişi istediğinde suçluluk hissetmeden özgürce ve ne zaman olursa yiyebilmek

özgeciğim benim canım herzaman bişey istemiyor arada birde şekerim iyi çıktıya artık yiyebilirim..........
tuğbacığım ya biz üniversitedeyken çok yerdik.kütahyada okudum ben eee afyonda yakın ne yerdik.şimdi birkaç gündür aklımda ama eşim bulamaz sanırım burada ya....çok canım istiyor.

funda yav illa afyon kaymağımı olacak herhangi bir pastaneden olmaz mı benim bildiğim pastanelerde bulunan bir tatlı amaeyvahedigeldismile

olur tuğbacığım ya onunla bi ayrı tatlı oluyo ben bulamadım ya : (

benim canımda abur cubur cekiyo ....
böle pasta falan.....
kek,börek ,çörek...
sanırım bu son aylar ben kiloda tavan yapcam..........

benim canım şu an bulgur pilavı yanında cacık peşinede künefe çekiyo:bbo:

kızlar yeni favorim sarelle:) ay bayılıyom hele hele sıcak krep e sürüp yiyom harika oluyo tavsiye ederimkaydirigubbakcemile3

oh oh.. kaç gündür girmiyodum canım bişiy çekmiyo diyee.. topik coşmuş yine.. marullar.. kurabiyelerr... sarellelerr.. :))

benim de canım akşamdan berii.. ağlayan pasta çekiyoo cokacimcoook offf şöyylee kakaolu nemli bi kekin üstüne krem şantii.. onun üstünden akan çikolata sosuu... amaannn ayyyy cokacimcoook

aslında hiçç aklımda yoktu daa.. yarın okulda bitanemin kızımın okuma bayramı varr.. genel olarak bir dahaki dönem yapılcakmış ama bu sınıfta olucakmış.. ve bazı velilerden(öğretmen seçmiş) hamurişleri yapaları istenmiş.. benden de ağlayan pasta istemişler. akşam yazıp göndermişler.. sanırım geçen kermeste yaptığım tiramisu öğretmenin aklından gitmemiş sositososito neysee.. kendimize de yaparım akşamm artıkk.. amatahminen hastane dönüşü yapıpp akşama yetiştirmiş olurumm sositososito

oyyyy refiye beni kalbimden vurdun valla hiç yemedim ama nette tarifini görmüştüm gözümde canlandı birden haftasonu bende yapayım en iyisi ya da ben vapura atlayıp akşama size yetişeyimkaydirigubbakcemile3

canımm.. bekleriimm.. oturur yeriz kızz bi pastayı ikimizz...:)))

ya ben sade keki fln pek değil de bööyle kremalı,şantili,pudingli hele hele de çikolata sosu varsa.. bittiğim andıırrr :)))))

ayy düşününce bilee kalbim hızlı atmaya başlıyo :)))

off refişim bitirdin beni keşke gelebilsem ama artık ben bu işi bu haftasonu kendim halledecem. cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…