2010 Nisan Anneleri Aşerme Topiği... Dikkat Midesine Güvenmeyen Girmesin!

Kızlar, ağlayan pastamı bende çok severim. Yapmayalıda çok oldu. Ne güzel olur. cokacimcoook
Zaten gözüm hep pasta, kek, kurabiye, börek, hamburger gibi şeylerde.

Ama akşam menümde saç kavurma var. Dayanacağım ve abur cubur yemeyeceğim ins. yasakkelime
Oğluşuma demir lazım.

AĞLAYAN PASTA MI?Tarfini gönder refiş nütfen nütfennnn

canım kadayıf çekiyordu bol fındıklı bu akşam dahada çekti annemi aradım yapamam yoruldum dedim yarın gelicek yapılıp anne eli değmiş olacakboshayallersmile

offf bugün götürdüm ben baya bir kadayıf yaaa offff yaa inşallah şeker yükselmez yaa ben neden hep tatlı istemeye başladım anlamadım yarısını götürdüm şimdiden kadayıfın yaaaa şimdide canım bol kremalı eklerden istiyo boshayallersmile

kızlar yaa benim bugün rüyalarıma girdi kadayıf şimdi okuyunca hatırladım burayıda okumamıştım daha artık aynı anda aynı şeyleri istiyozeyvahedigeldismile

az önce dayanamadım yeni yapıllmış mis gibi ayva marmelatını yarım ekmek götürmşüm .......

kızlar bu topiğe girmemeye çalışıyorum. bugün bir hata yapıp girdim ağlayan keki gördüm(
neyse elmalarım vardı çürümeye duran:)))) onlarla uyduruk bir kek yapayım dedim başıma gelmeyen kalmadı sakarlığın bini bin para:)))) ilk önce fırının içinde plastik kapak unutmuşum fırını ısıtırken o yanmaya başladı ve ev hala plastik kokuyor iğrenç bir duman çıktı... sonra çiçek yağını döktüm( offff neyse allahtan fırına atabildim keki. bakalım nasıl bişi çıkacak tamamen evdeki tüm malzemelerden katıp uydurdum çünkü:))

kızlar bu topiğe girmemeye çalışıodum hep.aman canım bişe çeker işdeyim yapıp yiyemem diye.ama bugün canım sabahtan beri bol limonlu marullu patates salatası istiyo yaaaa ohaoldumsmile akşam eve gider gitmez yapıcam..

ahhh ben hayatımın en güzel tiremisusunu yedim
yok böle bişi.....
ama çenem okadar düşmüşki,ikinci dilimide,yanında zeyno ile kahve keyfi yapmayıda unutmuşum.....

Kızlar, bende bu hafta ekler ve nutella yedim deli gibi...cokacimcoook

Babamıza da galetalı patatesli börek yapacağım. Çok severde. Tabi bu arada açıkçası benimde canım sıcak sıcak patates böreğini nasıl çekti.

benim canımda bugun fesleğenli arpa sehriye corbası cekti yarın yapıcam artık......
bu arada gözlemeye sarmış durumdayım bir zamanki kumpir gibi.....
ama aklımdan kısır ve patates salatası da geciyor......
sanırım şimdili.k bu kadar..

benim tek canımın çok istediği şey zeytinyağlı yaprak sarma ve enginar dolma... başka bişi yemesemde olur. ama bunu da herzaman yapmıyolarki(

kızlar ben bu akşam kendime iş çıkardım. internette tarif aradım bişeyler yapmak için ve en sonunda buldum: ÇıKOLATALI SUFLE
tarifi aldım yaptım. fakat tadı yerinde olmasına rağmen kıvamı tutmadı. içi hamur gibi oldu hiçde akışkan olmadı aslında tadı tamdı ama içi neden hamur kaldı anlayamadım oysa tarifdekinden de kısa tuttum fırında.
aranızda çikolatalı sufle yapan varmı kızlar yaa tarifiniz nasıl? ben bunu tutturamazsam içimde kalır.
belki de kayınvalidemin ahı tuttu da ondan kıvamı tutmadıkaydirigubbakcemile3 çünkü tarife karar verince eşimden eksik malzeme olan bitter çikolata almasını istedim. annesi de dedi bu karda soğukta yollama çocuğu boşver kayar düşer dedi (sanki on yaşında çocuk) durdu durdu çokmu canın istedi dedi bir de. iyice sinir oldum. klava:
haaa bu arada eşimin gittiği yerde çok uzak: oturduğumuz apartmanın altındaki büfeye gitti.kaydirigubbakcemile3

Harika ya. Acaba bizde mi böyle anneler olacağız? Çoçuğuna kaç yaşına gelsede bebek gibi davranan. kaydirigubbakcemile
Canım evde çok güzel bir tarifim vardı ama şimdi annemlerde olunca tarif ezberimde değil.

ayy benim canımda şimdi nestle nin bitter çikolatalı gofretini istiyor yiğenimi gönderdim markete ama gelmedi hala

bu gece rüyamda et döner gördüm amanınn harikaydı acayip canım cekti ilk kez rüyamda bişi görüp aşerdim bugunkü öğlen yemeğim belli oldu.....

ayy benim canımda çikolatalı suffle istedi bide fındıklı çikolata ayy yaa dolaptan alıpta yiyim çikolatayı suffleyide yarın ablama yaptırım artıkın yaa :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…