kızlar yeni favorim sarelle:) ay bayılıyom hele hele sıcak krep e sürüp yiyom harika oluyo tavsiye ederimkaydirigubbakcemile3
oh oh.. kaç gündür girmiyodum canım bişiy çekmiyo diyee.. topik coşmuş yine.. marullar.. kurabiyelerr... sarellelerr.. :))
benim de canım akşamdan berii.. ağlayan pasta çekiyoo cokacimcoook offf şöyylee kakaolu nemli bi kekin üstüne krem şantii.. onun üstünden akan çikolata sosuu... amaannn ayyyy cokacimcoook
aslında hiçç aklımda yoktu daa.. yarın okulda bitanemin kızımın okuma bayramı varr.. genel olarak bir dahaki dönem yapılcakmış ama bu sınıfta olucakmış.. ve bazı velilerden(öğretmen seçmiş) hamurişleri yapaları istenmiş.. benden de ağlayan pasta istemişler. akşam yazıp göndermişler.. sanırım geçen kermeste yaptığım tiramisu öğretmenin aklından gitmemiş sositososito neysee.. kendimize de yaparım akşamm artıkk.. amatahminen hastane dönüşü yapıpp akşama yetiştirmiş olurumm sositososito
kızlar ben bu akşam kendime iş çıkardım. internette tarif aradım bişeyler yapmak için ve en sonunda buldum: ÇİKOLATALI SUFLE
tarifi aldım yaptım. fakat tadı yerinde olmasına rağmen kıvamı tutmadı. içi hamur gibi oldu hiçde akışkan olmadıaslında tadı tamdı ama içi neden hamur kaldı anlayamadım oysa tarifdekinden de kısa tuttum fırında.
aranızda çikolatalı sufle yapan varmı kızlar yaa tarifiniz nasıl? ben bunu tutturamazsam içimde kalır.
belki de kayınvalidemin ahı tuttu da ondan kıvamı tutmadıkaydirigubbakcemile3 çünkü tarife karar verince eşimden eksik malzeme olan bitter çikolata almasını istedim. annesi de dedi bu karda soğukta yollama çocuğu boşver kayar düşer dedi (sanki on yaşında çocuk) durdu durdu çokmu canın istedi dedi bir de. iyice sinir oldum.klava:
haaa bu arada eşimin gittiği yerde çok uzak: oturduğumuz apartmanın altındaki büfeye gitti.kaydirigubbakcemile3
benim tek canımın çok istediği şey zeytinyağlı yaprak sarma ve enginar dolma... başka bişi yemesemde olur. ama bunu da herzaman yapmıyolarki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?