2010 Nisan Anneleri Aşerme Topiği... Dikkat Midesine Güvenmeyen Girmesin!

canım tuğbacığım domates çorbası koydum ateşe birde sebzeli tavuk yapıyorum gel buyur canım benim gerçi fırında yapıcaktım sebzeli tavuğu ama fırın benim mini fırın maşallahı var dolabın üstünde olduğu için eşimde dışarda o yüzden fırında yapamıyacağım canım karnım çok çabuk acıkıyo gerçi benim hamileliğin başından beri iştahla sorunum olmadı ama neysekaydirigubbakcemile3

canım benim afiyet olsun :asigim: merak ettim de ondan sormuştum cokacimcoook
ya sende yemek yiyince rahatsız oluyomusun ben yemeği az az yiyom yoksa içerde sıkışıklık artıyo galiba hem ben hem oğluş rahatsız oluyoz. ekstra 1 lokmaya bile tahammülüm yok:roflol:

nerde tuğbacığım bazen karnım şişiyo yemekten artık patlayacağımı hissediyorum nerdeyse ama yok içim yine bişeyler yee diyo oburum ben anlayacağın bu aralar iyicene abarttım zaten yemek konusunu canım gece bişeyde çekse kalkıp yapıp yiyorum o derece anlayacağın canımcım ama salçalı falan biberli yiyince yanıyo midem o yüzden baharat fazla yemiyorum canım

maşallah zeynocum yarasın gizeme insan hayatında kaç kere hamile oluyo ye valla benim de iştahım açık ama midemde baskı hissettiğim için normal yiyorum abartamıyom:) ama akşamları bir çekirdek keyfim var çıt çıt bayılıyom vallazemuszemus

ya çekirdek sivilce yapmıyor mu size yaa
valla bana pek yapmıyo tatlım yağlar gidip göbeğime yapışıyo yüzüme yapışmıyolar saolsunlar :roflol:
hatta hamilelik insanın yüzünü simasını azıcık değiştirir derler bende tık yok hiç bir değişiklik yok ne cildimde ne de yüzümde bundan sonra şişersem ödem olursa bilemem:lepi:

bende artık ekmek yemek istiyorum hamile kaldığımdan bu yana doğru dürüst ekmek yiyemiyorum yaa kurutuyorum yada kuru ekmek alıyorum ancak öle yiyebiliyorum şöle sıcak sıcak dumanı üstünde bol susamlı ekmek yanında beyaz peynir bide çay allah ne güzel olurdu yaa ha bide tabi yerli domates bunlara hasret kaldım hamilelik mahvetti beni

çiğ hamur yiyormuşum gibi geliyor hiçekmek iyemiyorum peynirde başta güzel yiyordum ama şimdi ancak kızartarak yiyorum midem bulanıyor çamur gibi geliyor bana ahhhh 2 ay kaldı bitseydi artık bebişlerimiz sağlıkla doğsaydı

kızlar 2-3 ay önce taze bakla istemiştim de bulamamıştık nihayet piyasaya çıktı bu hafta 2 kere yedim hihoyyyt

canım bugün biber dolması istedi birde kurutulmuş patlıcan dolması yanındada yoğurt

iki gün önce közlenmiş patlıcan salatası çekti canım aldım bi kaşık yedim hevesim gecti....
ama kereviz aşerme olayım tam gaz devam ediyo,koca bi tencereyi mideme indirdim....
bu ara köfte çeşitlerinede takmış durumdayım.....
ne tuaf ama aşerme olayım bitti benim....
arada binde bir öle aklımdan gececekte canım isteyecek.....

canım bugün sütlaç istedi fırında üstünede bol fındık ohhh mis gibi boshayallersmile

ay kızlarrr 2 gündüür canım güllaç istiyodu. dün gece hayatımda ilk defa yaptım. az önce de afiyetle yedim ellerime sağlık güzel olmuş:)

isteyin isteyin nazlı nazlı isteyin bence sefanızı sürün hatunlar az kaldı.. tadını cıkarın allahım saglıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…