şimi canım ne istiyor biliyonuzmu kızlar neyseki benim bulunmayacak şeyler istemiyor . canım spagetti istiyor ama sadece salçayla birazda yağlı olcak yaa nasılsa zayıflamışım 1 kilo daha gitmiş yağlı yesemde bişey olmaz yanında da koca bir bardak ayran yeter bana ohh hemen yapmaya girişiyorum
bugün canım keşkek istedi kayınvalidemlerde sağolsun kayınvalidem o kadar gelenin arasında ne yaptı etti yaptı benim için keşkeği sanırım herkes bilmez ama bilende bilir çok güzel oluyo tereyağ şöyle üstüne ohhh götürdüm 3 tabak yedim ben zaten bişeyler oldu 2 saatte bir yemek yiyorum kızlar
kızlar bilin bakalım şimdi ne yiyorumkaydirigubbakcemile3 eşim aşkım bitanem bana kumpir yaptı şu güzelliğe baksanıza KK ya özel kumpir yaptı. patatesler haşlanırken o da bizim aşerme topiğimizi okuyodu. haaa bu arada bize ne dedi: boşanında semerinizi yiyin dedi:roflol::roflol:
bugün canım keşkek istedi kayınvalidemlerde sağolsun kayınvalidem o kadar gelenin arasında ne yaptı etti yaptı benim için keşkeği sanırım herkes bilmez ama bilende bilir çok güzel oluyo tereyağ şöyle üstüne ohhh götürdüm 3 tabak yedim ben zaten bişeyler oldu 2 saatte bir yemek yiyorum kızlar
sizin topige arada ugruyorum gecen sene bende bu zamanlar böyleydim keşkegi bilirim ve cok severım afıyet olsun yarasın bebişineee
benım canım cokkk
yani aşermek odurrr titredim resmen
ama yazmayacagım zor bulunuyorr
gecenin 11 de
ta evimizden 30 km uzaklıkta bi yerde bulduk ve yedim oh dedimmmmmmmmm
tarhan... kızz tuğba valla öldüm burda gülmekten hee.... kaydirigubbakcemile3
aynen eşime de okudum ilk kez kk den bişeyi.. o da çatladı yani o derecee... ama eniştenin ellerine sağlıkk...
hııı bravo diyo benimkide size bu saatte benim canımı kocişin yaptığı kumpir çektirdiğiniz ve daha eve yeni gelmişken tekrar dışarı çıkarmayı başardığınız için.. kaydirigubbakcemile3 evde kaşar kalmamış.. artık saat kaçta hazır olur dayerim allah bilir :)))))
Benimde canım istedi.Tuğbacığım kocacığının yaptığı kumpirin tarifini bi yazıver sana zahmet:))))))))
yok tuğbacım.. ne demek yaa.. affedilicek bişiy yok aksine süper olduu.. ilk kez eşimin elinden kumpir yemek nasip oldu ömrü hayatımda zemuszemus bide diyo adamcağız hazır alimm bak daha çok geçer canının isteği :)) yook diyorum bende kocamın elleriyle yaptığı kumpirden istiyom kaydirigubbakcemile3 gerçi ben tam anlamıyla olana kadar bayaca bi yedim ama olsun son hali de süperdi :))) sen yukardakileri yazarken ben kumpirimi yiyodum sanırım.... iyi oldu iyi .. ohh canıma değsin.. oğluşuma yarasın babişiin el emeği kumpirişimiz sositososito :lepi: vereliniortak hihoyyyt
hıı bu parti fikri de süpermiş... değerlendirelim bence :)))
bnm cnm ekler istio ama burda yapılanlar güzel olmuo mafoldumben
benim canım şöyle bol turşulu mayonezli rus salatası istiyo ama hamileler mayonez yiyemiyo o yüzden kaldı bu isteğim sanırım(((
Tarif için çok saolasın canım.Benim koca beceremezde ancak ben yaparım:))ah canımmm hemen yazayım. patatesleri fırında turbo ayarda son ısıda pişiriyoz. sonra eşim onların içini kaşıkla oyarak bir kaseye alıyo. sonra parmaklara kuvvet tereyağı ve kaşarla bir güzel karıştırıyo. ama o kadar hızlı ve güçlü karıştırıyoki yağ ve kaşar eriyip acayip güzel özleşiyolar patatesle. tabi elleri parmakları ağrıyo aşşkıımın o yüzden artık sadece başbaşayken istiyom kalabalık olunca 1 hafta bilek ağrısı çekiyo. sonrada bu patatesli karışımı bir geniş kaseye alıp ortasını açıyo ve allah ne verdiyse garnitür mısır ketçap mayonez koyup sunuyor. o kendininkini yaparken ben kendiminkini nerdeyse bitirmiş oluoyom zatenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?