2010 Nisan Anneleri Aşerme Topiği... Dikkat Midesine Güvenmeyen Girmesin!

şimi canım ne istiyor biliyonuzmu kızlar neyseki benim bulunmayacak şeyler istemiyor . canım spagetti istiyor ama sadece salçayla birazda yağlı olcak yaa nasılsa zayıflamışım 1 kilo daha gitmiş yağlı yesemde bişey olmaz yanında da koca bir bardak ayran yeter bana ohh hemen yapmaya girişiyorum

oh oh nefis :) afiyet olsun kızlar benim canımda pizza çekti bol sucuklu bol kaşarlı gene ben hazır pizzayı sevmiyorum nedense ama kendim yaptımmı neredeyse parmaklarımı yiyecek gibi oluyorum benim pizzamda sucuk salam sosis zeytin ve bol kaşar oldumu yemede yanında yat ay ya gecenin neredeyse 4ü olacak felaket cnm çekti neyse artıık öylen misafirim gelecek yaparım pizza yanınada kola ama ben kola içemiyorum meyva suyuyla idare edecem artıkın

Kızlar, bende hamburger yaptım. Yanındada fırında patates. Hamburger ekmeklerinide kendim hazırladım. Çok güzel oldular. Ama tabi çok fazla yedim gece midem resmen beni sıkıştırdı. :kedi:

harikasin zeyra benim aksam menüsü belli oldu canim cekti yapmam lazim

benim aklımada bugun karadeniz yöresine ait bir yemek istedi tabi annişim hemen ocağa koydu bile ben bayılırım fırın kurusu çorbası derler,kurutulmuş taze fasulye.....
ynında mıhlama.....
yanında tursu kavurması ımmm ımm bugun misafirde var süper olcek valla.....

sanırım bende tereyağında kavurma bi makarna yapıcam şimdi. offff kokusu tütüyor şimdiden burnumda... ya bu topiğe girmemeye çalışıyorum hep ama girdim işte ve kalkıyorum mutfaga(

sende deseydin ya hamile olmayan anlamaz diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

sizin topige arada ugruyorum gecen sene bende bu zamanlar böyleydim keşkegi bilirim ve cok severım afıyet olsun yarasın bebişineee

benım canım cokkk
yani aşermek odurrr titredim resmen

ama yazmayacagım zor bulunuyorr

gecenin 11 de

ta evimizden 30 km uzaklıkta bi yerde bulduk ve yedim oh dedimmmmmmmmm

tarhan... kızz tuğba valla öldüm burda gülmekten hee.... kaydirigubbakcemile3

aynen eşime de okudum ilk kez kk den bişeyi.. o da çatladı yani o derecee... ama eniştenin ellerine sağlıkk...

hııı bravo diyo benimkide size bu saatte benim canımı kocişin yaptığı kumpir çektirdiğiniz ve daha eve yeni gelmişken tekrar dışarı çıkarmayı başardığınız için.. kaydirigubbakcemile3 evde kaşar kalmamış.. artık saat kaçta hazır olur dayerim allah bilir :)))))

canım evet çok güzel oluyo bitanem bende küçüklüğümden beridir sever ve yerim daha çok karadeniz ve egede yapılıyo bildiğimkadarıyla benim bi çok arkadaşım üniversitedeyken bilmezlerdi keşkeği o ne falan oluyolardı annem yanıma gelmişti ona yaptırmıştım bayılmıştı bizim kızlarda yani yemede yanında yat derleryadelikafaduldenyerimseniben

ay çok afedersin refiyecim bu işi abarttım galiba resim koyarak ama eşim öyle KK kumpiri yapınca dayanamadımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun sizi o saatte yollara döktüğümüz için de özür dileriz. ama bu kumpir dene şey beni o kadar mutlu ediyoki ilerde sizinle toplanıp kumpir partileri yapalım bence:roflol::roflol::roflol:

yok tuğbacım.. ne demek yaa.. affedilicek bişiy yok aksine süper olduu.. ilk kez eşimin elinden kumpir yemek nasip oldu ömrü hayatımda zemuszemus bide diyo adamcağız hazır alimm bak daha çok geçer canının isteği :)) yook diyorum bende kocamın elleriyle yaptığı kumpirden istiyom kaydirigubbakcemile3 gerçi ben tam anlamıyla olana kadar bayaca bi yedim ama olsun son hali de süperdi :))) sen yukardakileri yazarken ben kumpirimi yiyodum sanırım.... iyi oldu iyi .. ohh canıma değsin.. oğluşuma yarasın babişiin el emeği kumpirişimiz sositososito :lepi: vereliniortak hihoyyyt

hıı bu parti fikri de süpermiş... değerlendirelim bence :)))

Benimde canım istedi.Tuğbacığım kocacığının yaptığı kumpirin tarifini bi yazıver sana zahmet:))))))))

benim canım şöyle bol turşulu mayonezli rus salatası istiyo ama hamileler mayonez yiyemiyo o yüzden kaldı bu isteğim sanırım(((

Benimde canım istedi.Tuğbacığım kocacığının yaptığı kumpirin tarifini bi yazıver sana zahmet:))))))))

ah canımmm hemen yazayım. patatesleri fırında turbo ayarda son ısıda pişiriyoz. sonra eşim onların içini kaşıkla oyarak bir kaseye alıyo. sonra parmaklara kuvvet tereyağı ve kaşarla bir güzel karıştırıyo. ama o kadar hızlı ve güçlü karıştırıyoki yağ ve kaşar eriyip acayip güzel özleşiyolar patatesle. tabi elleri parmakları ağrıyo aşşkıımın o yüzden artık sadece başbaşayken istiyom kalabalık olunca 1 hafta bilek ağrısı çekiyo. sonrada bu patatesli karışımı bir geniş kaseye alıp ortasını açıyo ve allah ne verdiyse garnitür mısır ketçap mayonez koyup sunuyor. o kendininkini yaparken ben kendiminkini nerdeyse bitirmiş oluoyom zatenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

afiyet bal şeker olsun oğluşuna yarasın canım. eniştenin ellerine sağlık. dikkat et bağımlılık yapıyo canımcım

bnm cnm ekler istio ama burda yapılanlar güzel olmuo mafoldumben

ayyy bayılırım bir ara bende alayımcokacimcoookcokacimcoook

benim canım şöyle bol turşulu mayonezli rus salatası istiyo ama hamileler mayonez yiyemiyo o yüzden kaldı bu isteğim sanırım(((

valla zeyracım bneim en çok aşerdiğim şeyler ketçap mayonezli şeylerdi. normalde çok sevmem ama hamilelikte ne yapsamda şöylee katçap mayonezle yesem diye düşündüm hep. evet mayonez çok tavsiye edilmiyo ama şöyle de bir şey okumuştum ben illa yyicekseniz evde yapılanı değil hazır olanları tercih edin. evde yapılanda çiğ yumurta varken hazırlarda pastorize edilmiş yumurta kullanılırmış. yasak listesi o kadar kabarık ki ben hepsine uyamıyorum ne yalan söyliyeyim:umursamaz:

eklerden vazgeçtim cnm pizza ve muffin çekioooo pizzayı hazır alırım uğraşamam ona ama muffin yapıcam birazdan cokacimcoook

Tarif için çok saolasın canım.Benim koca beceremezde ancak ben yaparım:))

yosuncum çok güldüm valla bence biraz zorla yapsın. bu gidişle nisan babaları babalık diplomasını kumpirden alacaklarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…