2010 Nisan Anneleri Aşerme Topiği... Dikkat Midesine Güvenmeyen Girmesin!

yosuncum çok güldüm valla bence biraz zorla yapsın. bu gidişle nisan babaları babalık diplomasını kumpirden alacaklarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim kocacık kesin sondan birinci olur.Hiç beceremez yemek işinikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

bn bu işi anlamadım hamile olan benim ama evden bnden başka herkes aşerio
dün kayınvalidem bal kabağı aldı canı cekmiş..
bugünde eşimin canı hurma çekmiş, dışardaydım telefon etti bana hurma alırmısın dedi. 2 tane hurmayı doğradım verdim afiyetle indirdi midesine...

ben aksam ne yiycem yaaa
tarhancım kumpir mi yesem acaba offff canım ne ıstıyo benımm bugün epey bı gergın gun gecırdım ..müşteriler sınır ettı benı..ondan iştahım falan kactı..ama yemem lazım (

canım yufkayı tezgaha aç,ortasına kare olacak sekilde rendelenmiş kaşar peynir koy,ve bohça seklinde dört köşesikare olcak sekilde katla ,teflon tavayı ısıt ve yufkanın üstüne margarin yada biraz sıvı yağ gezdir ve o kısmı tavaya koy arada altına bak ters yüz edip diğer tarafınada aynı sekilde bişir ımmm mis gibi gözlemen hazır yanınada ayran.....

hatda bu tarif harika oluyo ben bir ara cafede çalışmıştım orda çok yapardım bunu aynı sekilde sucuk kaşarlı,patatesli,beyaz peynirli,patates kaşarlı yapabilirsin....

şimdi canım çikolatalı tost çekti benimde akşam eve gidince yapim bari tavsiye ederim.....

sanada şimdiden afiyet olsun guzelım..o çikolatalı tost nası oluyo ayolll

ayyyy nası güzel oluyo biliyormusun ama yanında nescafe içiçen tabi yasaklar listesnde süt olur ozaman.....normal tost ekmeğinin içine sarelle sürüyorsun ve tost makinasında kızarınca üstü sıccak sıccak yiyorsun ama tadı benim çok hoşuma gidiyo ...

kaydirigubbakcemile3 hiç güleceğim yoktu valla çikolatalı tost denicem bi ara. ben çok sinirliyim eşime valla dün akşam canım balık istedi ama kızartması. yarın yapalım dedim. tamam dedi. arıyom şimdi uyuyo galiba unuttu. sabaha kadar oturdu kesin uyumuştur balığı da unutmuştur çok sinirliyim. birpericim kumpir deyince eşim geliyo aklıma daha çok sinirleniyom sen başka bişi ye bence. bende yufkayı 4 e bölüp içine en istiyosam koyup küçük gözlemeler yapıyom gözleme güzel fikir bence de.

benim canım malesef kavun çekiyo ne olacak şimdi nasıl bulacağız bakalım eşim hala uyuyo kalkınca sordurcam halde çalışan tanıdıkları vardı(

bende bi garibim bugün canım bişey çekmiyor
aslında dün gece tv izlerken çiğköfte çekmişti ama kociş gidip almadı sonra mide yanmasından yatamıyorum diye

benimki bugün aradı sordu bulamadı buralarda yaa offf nerden geldiyse aklıma yaa kavun yaaa((

zeyracım bu mevsimde nerden aklına geldi tüh yaa nerden buluncak şimdi
istanbuldan hamileler için manav duymuştum ama ordanda gelir sen nerde oturuyodun giresun muydu?

zeyracım benim yengemde ocak ayında karpuza aşermişti aradık bulduk ama onunda içi su dolu çıkmıştı Allahtan haziranda doğum yaptıda yedi bol bol:)
ay kızlar bu arada dün tv izlerken mantı gördüm nasıl canım çekti anlatamam eşimde aldı geldi ama hazır mantı ev mantısının yerini tutmuyor kii

sen buraya gel jnazcım işyerimin karşısında ev mantısı yapan bir dükkan var harika yapıyolar bak yakınızda ben gebzedeyimopuyorumnanaktan

Kıslarrr ben bugün ne yıyeyım yaaaa ne pis bogaz oldummm ne yıycegımı sasırdım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…