2010 Nisan Anneleri Hamilelik Süresince Kaç Kilo Aldık??

ben 50 ile hamile kaldım şuan 54 kilodayım çok sinirim bozuluyor tabi bunda sürekli yatmamın da etkisi var kanamalarımdan dolayı,asıl bu aylardan sonra kilo alacağımı düşündükçe yandım diyorum:çok üzgünüm:

valla bende bugun 20 haftaya yenı gırdım 61 dım hamıle olmadan önce sımdı 66yım ilk zamanlarda hamıleyım nasıl olsa dedım 3 kılo bırden aldım gereksız yere yanı bakıorum da kımse kılo almamıs delırıcem ya :D cok mu kılo aldım acaba ama cok buyuk bı göbegım var ne yapcam ya doktor cok iyi kılo alman dedı gayet normal dedı acaba 72 ile falan dogum yapabılırmıyım bılmıom allahtan boy uzun da yırtıoz sısman gözukmekten herkes ne var sende sadece göbek var dıo ama ben kendımı farkedıom tabıkıde hıc bısey yakısmıo sankı :S

kızlar bugün tartıldım 70 ile başladım hamilelige ilk 3 ayı boyunca sadece 2 kilo almıştım19.haftaya kadar şimdi 22. haftamın içindeyim 73 olmuşum doktor 8 kiloyla tamamlarsın büyük ihtimalle dedi iştahım çok ama bebege yarıyor yediklerim maşallah bebegim haftasına göre önde gidiyor

bu sabah tartıldım şok oldum valla son 2 haftada 2 kg almışım. toplamda 6 kg oldu. ama bu aralar bebiş hareket etsin diye tatlı şeyler yiyorum sanırım yemesem iyi olurkaydirigubbakcemile3

ya kızlar 20 +3 ve 6,5 kilo almışım moralim çok bozuldu.sizce çok mu almışım.acaba yediklerimi biraz kıssam mı ne tavsiye edeersiniz.doktorum kilo konusunda bir şey demiyor.sizce ne yapmalıyım

19.hafta.. 7 kilo aldım..artık hiiiçç umursamıyorum..tatlı yemiyorum,ekmek yemiyorum..abur cubur,kızartma,hamurişi hiiçç yemiyorum..yine de bu haldeyim..ne yapiyim artık yaa..öfff umrumda değil:oklava: millet de hiç göstermiyosun kilonu demezmi..kilodan çok bu lafa çıldırıyorum-tatlicadiarzu-

toplam 9 kilo verdim daha alamadim
21 haftaligim ama bu ay almisimdir kesin
en son gecen hafta kontrolde tartilmistim

Rekor kırıyorum galiba 21.haftadayım ve 15 kilo aldım.Herkes dalga geçiyor,yakında top gibi yuvarlanacaksın diye senağlama

canınız ne istiyorsa yiyin kızlar ben de tam 20 kilo aldım abur cubur yemekten
kısmayın kendinizi vallahi insan kaç kere hamile kalıyoki
bebiş şu an 8.ayın içinde eski kiloma 2 kilom kaldı veriliyo merak etmeyin

Rekor kırıyorum galiba 21.haftadayım ve 15 kilo aldım.Herkes dalga geçiyor,yakında top gibi yuvarlanacaksın diye senağlama

15 kilomu?:uhm: Uuff güzelim dikkat et biraz, bûnyen hemen kilo almaya mûsait ise, çok zor verirsin gibime geliyor. son aylar daha beter üstelik. Dogumun zor olur. Burdaki doktorlar fena bir sekilde firça kayiyor vallah çok aldigimiz zaman, önemli olan bebegimizin sagligi. Dikkat et kendine

benimde 20. haftamdayım 70 kilo oldum....
65 ile hamile kalmıştım doktrum bu kilo alışının gayet düzenlii gittiğini söledi hatda gecen ay sadce 800 gr.almıştım,benimde bünyem kilo almaya çok müsait dikkat etmesem eminim alırım sabah kahvaltısı dışında ekmek yemiyorum ve sadece vitaminli gıdalar tüketmeye çalışırum....
inşlh 4 aydada birer kilo ile gebeliği bititirim ve sonrası umut ediyorum aldıklarımı veririrm:)))))

Merhaba kızlar ben malesef gene kilomun 3 kg üstünde yani 60 kg ile hamile kaldım ve şimdi 65 kiloyum yani toplam 7 ama hamilelikte 5 kg aldım 21,5 haftalığız

60 kiloyla hamile kaldım ve suan 75 kiloyum.90 la doğuma gidicem gibi görünüyor.Gereksiz herşeyi canım çekiyor,olacağı buydu zaten :1no2:

kızlar 70 kiloyla hamile kaldım 73 olmuştum biraz rahatsızlandım tartıldım 70 olmuşum doktorum bebişinin kilosu haftasına göre ileride sen fazla kilo almayacan anlaşılan iç karnın geniş dedi bana bakıyorum millet negüzel kilo alıyo ben hem alıyorum hem veriyorum anlamadım gitti

Oyyy, oyyy, oyyyy ben de 21. haftamdayım 63 kiloyla hamile kaldım en son 74 kilo idim. 11 kilo aldım anlayacağınız. Tabi bayramda yediğim baklava, börek ve ıvır zıvırların vücut ağırlığıma olan katkılarını saymıyorum. Doktorum duymasın ama, sanırım o 11 kiloya 2-3 kilo daha eklesem ve kendimi kandırmasam iyi olacak. :bbo:

Back
X