2010 Nisan Anneleri Hamilelik Süresince Kaç Kilo Aldık??

kızlar 29 . haftamda tam 77 kilo olmuşum 65 ile baslamştım doktorum ısrarla çok fazla diyor....
son üç kilo hakkım kalmış.....

slm anneler ben 28 haftayım 70 le hamıle kaldım 82 kıloyum 12 kılo cok fazla ama cokta musaıtım hıc vermedım kılo dahada hızlanacak bu ara kılo alımı dıye bılıyorum vay halıme kendımı tasımakta gucluk cekıyorum.cok abartmıyorumda yedılklerımı aslında oglusumun canı sagolsun ne dıyım...

slm hanımlar bende 52,5 ile hamile kaldım 30 haftalık (29+3) olduk sabah tartıldık 63,5 şimdilik ıyı gbıyız ama izine ayrılnca evde olunca nasıl ılerlıcek kılomuz bılemıyoruz sabırla beklıyoruz...

32. haftamızda 78 kilo olduk teyzeleri 65 le başlamıştık ama son zamanlarda kilo alımım yavaşladı gibi

30 haftalığım şu an ve hala hiç kilo almadım zaten kiloluydum boyum 1.70 ,,82 ile hamile kaldım 77 ye kadar düştüm şimdi 80 kiloyum göbekte hiç belli değil hamile olduğum fazla anlaşılmıyor

merhaba kızlar bende 31 haftalık hamileyim ve 12,5 kg almışım.nasıl alıyorum anlamıyorum.dikkat ediyorum.abur cubur hiç yemem.çikolata bile yemiyorum canım isterse 1 ısırık.kendimi frenliyorum.eşim her akşam 1 kase çerez yer.ben o sırada meyve salatası yerim.bu kadar dikkat etmeme rağmen neden kilo alımım fazla.toplamda 15 kiloyu geçmek istemiyorum ama bu gidişle biraz zor.şişlik falan da yok çok şükür.hergün düzenli yürüyüş yapmam lazım sanırım.arada bir yürüyorum ama etkili olmuyo demekki.sizce neden böyle oluyo acaba.az kilo alanlar nasıl besleniyor çok merak ettim

31+5 haftada 73 le başladım 82 oldum 9 kg aldım. hiç bulantım kusmam olmadı o yüzden çok demiyorum. kilolu başladım ama sıkmıyorum canımı 85 in üzerine çıkmamaktı hedefim ama son 2 ay fazla alınıyomuşbilmiyorumkismile
şimdi baktım da 26+1 de 7 kg almışım 6 haftada 2 kg iyi gibi:)

Son düzenleme:
ikiz gebeliğim var,57 ile başladım şimdi 69 kiloyum.oğlum ve kızım en son 1'er kiloydu.pazartesi dr a gidicez inş.ben daha çok onların kilolarını merak ediyorumyerimseniben

74 basladim su an 87-88 14 kilo almisim umrumda degil herkes diyor sonrasinda vermesi zor umrumda degil sefam olsun yeterki oglusum saglikli olsun neden böyle kilo aldim neden bu kadar kilolu hamile kaldim anlatsam uzun hikaye o yüzden hem fazla oldugunuda düsünmuyrum saglikliyim oglumda ALLAH a sükür simdilik iyi daha ne isteyeyimzemuszemus

bende 59 la hamile kaldım şimdi 73 kiloyum 28 hafta için çoookkk 14 kilo. dr yavaşla diyor ama ne mümkün.son 2 ay 7-8 daha alırsın diyorlar doğum zora girer diye korkmaya basladım 20 kiloyuda aşarsamm:(

merhaba kızlar bende 31 haftalık hamileyim ve 12,5 kg almışım.nasıl alıyorum anlamıyorum.dikkat ediyorum.abur cubur hiç yemem.çikolata bile yemiyorum canım isterse 1 ısırık.kendimi frenliyorum.eşim her akşam 1 kase çerez yer.ben o sırada meyve salatası yerim.bu kadar dikkat etmeme rağmen neden kilo alımım fazla.toplamda 15 kiloyu geçmek istemiyorum ama bu gidişle biraz zor.şişlik falan da yok çok şükür.hergün düzenli yürüyüş yapmam lazım sanırım.arada bir yürüyorum ama etkili olmuyo demekki.sizce neden böyle oluyo acaba.az kilo alanlar nasıl besleniyor çok merak ettim

canim bence yapi meselesinden kaynaklaniyor bu

ben mesela abur cubur deli gibi tüketiyorum ve bir de yürüyüs yapamiyorum yoksa dogum sancisi gibi agrilarim basliyor

dogumdan önce spor yapiyordum dogumdan sonrada yapicam

Son düzenleme:
slm şekerler bende 30 haftadayım 16 kilo aldım drum yavaşla biraz yeme dio ama vallahi yemiyorum yaaa

mafoldumben

Back
X