Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr 1 kilo vermişim sabah tartıldım 77 kg idim :)
valla bende anlamadım elifçimnasıl becerdin ya jnazcım.söylede bizde bilelim:)
keşke bende versem doktor bana kızıyo 30.haftamda 10 kılo almışım bebek biraz iri dogumun zor olur dıkkat et yemek yeme dedı ama ben yemeden duramamki:) jnaz sen sakaryadanmısın?
canım bende toplamda 12 kilo aldım ama doktorum bişey demedi
sakaryada oturuyorum canım
31. haftaya girmek üzereyiz ve 11 kilo aldım 60 ile başladım şimdi 71...
60 ları görünce bunalıma giren ben 70 i de gördüm ooof of
canım altınovada sami kemik e gidiyorum bende çok memnunum doktorumdansen hangi doktora gidiyosun bende sakaryada oturuyorum adatıpa gidiyorum benımki kızıyo valla çok kilo alıyomuşum diye :)
canım altınovada sami kemik e gidiyorum bende çok memnunum doktorumdan
ya bende mi altınovaya gitsem acaba banada herkes orayı tavsiye ediyo ama bu saatten sonra başka bi doktorada gitmek zor geliyo napıcam yaa
sen bilirsin tabiki canım bende bir defa adatıpa handan hanıma gitmiştim ama hiç memnun kalmadım
altınova da da 3 doktora göründüm en sonunda sami beyde karar kıldım
ben handan hanımı görünce ürktüm zaten gitmedim adatıpta neşe hanıma gidiyorum iyi bi doktor ama biraz soğuk bi kadın ama insan doktorunun biraz yakın davranmasını istiyo sonucta dogumda onunla kalıcaksın bende sami beyi bi araştırıyım olmadı değiştirebilirim belki sen adapazarı merkezdemi oturuyosun cnm ?
kesinlikle öyle canım bende o yüzden sık doktor değiştirdim sami beyde çok ilgili ve samimi bi doktor. merkezde değilim canım ilçesindeyim
ben merkezdeyim yani adatıpa çok yakınım birazda o yüzden gidiyorum aslında hem yakın olduğu için hem ben adapzarında yeniyim bilmiyorum pek buraları tek başıma gidip gelirken kolay olsun diye bakalım artık allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inş
canım adatıp la altınovada birbirine çok yakın zaten ikisi de serdivanda
ayrıca bende yeniyim 1 yıl oldu geleli
öyleşmişte altınovaya 2 vesaitle gidiliyomuş hiç gitmedim gidip bi araştırsam bi daha kolay olur bakalım ayın 27sinde kontrolum var oraya gıdebılırım eşimde değiştirmemi istiyo doktorumu zaten 10 kılo almama kızan doktordan ne beklersin ki millet doguma giderken 35 kılo almış olarak gidiyo kadın bana bebekte çok büyük diyo büyük olsun ne güzel dimi tosun gibi bişey olur :dance: