2010 Nisan Anneleri Hamilelik Süresince Kaç Kilo Aldık??

nasıl becerdin ya jnazcım.söylede bizde bilelim:)
valla bende anlamadım elifçim
bir haftadır evimdeyim ve pek oturdum denemez ondan sanırım
keşke bende versem doktor bana kızıyo 30.haftamda 10 kılo almışım bebek biraz iri dogumun zor olur dıkkat et yemek yeme dedı ama ben yemeden duramamki:) jnaz sen sakaryadanmısın?

canım bende toplamda 12 kilo aldım ama doktorum bişey demedi
sakaryada oturuyorum canım

sakaryada oturuyorum canım[/QUOTE]

sen hangi doktora gidiyosun bende sakaryada oturuyorum adatıpa gidiyorum benımki kızıyo valla çok kilo alıyomuşum diye :)

31. haftaya girmek üzereyiz ve 11 kilo aldım 60 ile başladım şimdi 71...
60 ları görünce bunalıma giren ben 70 i de gördüm ooof of

sakaryada oturuyorum canım

sen hangi doktora gidiyosun bende sakaryada oturuyorum adatıpa gidiyorum benımki kızıyo valla çok kilo alıyomuşum diye :)[/QUOTE]
canım altınovada sami kemik e gidiyorum bende çok memnunum doktorumdan
31. haftaya girmek üzereyiz ve 11 kilo aldım 60 ile başladım şimdi 71...
60 ları görünce bunalıma giren ben 70 i de gördüm ooof of

sorma canımyaa hatırlıyorumda ünv deyken 56-58 kiloydum diyetistene gidiyordum

sen hangi doktora gidiyosun bende sakaryada oturuyorum adatıpa gidiyorum benımki kızıyo valla çok kilo alıyomuşum diye :)

ya bende mi altınovaya gitsem acaba banada herkes orayı tavsiye ediyo ama bu saatten sonra başka bi doktorada gitmek zor geliyo napıcam yaa

ya bende mi altınovaya gitsem acaba banada herkes orayı tavsiye ediyo ama bu saatten sonra başka bi doktorada gitmek zor geliyo napıcam yaa

sen bilirsin tabiki canım bende bir defa adatıpa handan hanıma gitmiştim ama hiç memnun kalmadım
altınova da da 3 doktora göründüm en sonunda sami beyde karar kıldım

sen bilirsin tabiki canım bende bir defa adatıpa handan hanıma gitmiştim ama hiç memnun kalmadım
altınova da da 3 doktora göründüm en sonunda sami beyde karar kıldım

ben handan hanımı görünce ürktüm zaten gitmedim adatıpta neşe hanıma gidiyorum iyi bi doktor ama biraz soğuk bi kadın ama insan doktorunun biraz yakın davranmasını istiyo sonucta dogumda onunla kalıcaksın bende sami beyi bi araştırıyım olmadı değiştirebilirim belki sen adapazarı merkezdemi oturuyosun cnm ?

ben handan hanımı görünce ürktüm zaten gitmedim adatıpta neşe hanıma gidiyorum iyi bi doktor ama biraz soğuk bi kadın ama insan doktorunun biraz yakın davranmasını istiyo sonucta dogumda onunla kalıcaksın bende sami beyi bi araştırıyım olmadı değiştirebilirim belki sen adapazarı merkezdemi oturuyosun cnm ?

kesinlikle öyle canım bende o yüzden sık doktor değiştirdim sami beyde çok ilgili ve samimi bi doktor. merkezde değilim canım ilçesindeyim

30+4 günlüğüm.11 kilo aldım ya.doktorum çok kızıyor.2 ay hamur işi tatlıdan uzak tut,sık dişini biraz dedi.ama ben gerçekten çok yemiyorum ya.nasıl alıyorum anlamıyorum:(

kesinlikle öyle canım bende o yüzden sık doktor değiştirdim sami beyde çok ilgili ve samimi bi doktor. merkezde değilim canım ilçesindeyim

ben merkezdeyim yani adatıpa çok yakınım birazda o yüzden gidiyorum aslında hem yakın olduğu için hem ben adapzarında yeniyim bilmiyorum pek buraları tek başıma gidip gelirken kolay olsun diye bakalım artık allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inş

ben merkezdeyim yani adatıpa çok yakınım birazda o yüzden gidiyorum aslında hem yakın olduğu için hem ben adapzarında yeniyim bilmiyorum pek buraları tek başıma gidip gelirken kolay olsun diye bakalım artık allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inş

canım adatıp la altınovada birbirine çok yakın zaten ikisi de serdivanda
ayrıca bende yeniyim 1 yıl oldu geleli

selam kızlar her gün 40 dakika yürüyüş yapıyroum pazartesiden beri yediklerime de dikkat ediyorum.bakalım kilo artışım nasıl olcak.eğer hala fazla olursa yapcak birşey yok bünye meselesi dicem.cumartesi doktora gitcez.bebişimi görcem.32.hafta raporumu da alcam.bu haftada özellikle doktora sormam gereken sorular var mı ben düşündüm ama aklıma gelmeyen şeyler olabilir.doğum şekli ,ücreti oda vs işleri sorcam mesela.göğüs yaraları içinde bir krem araştırdım medela purelan diye onu doktorlar reçeteye yazabiliyormu onu sorcam.doğumdan sonra lazım olur.başka ne olabilir?

canım adatıp la altınovada birbirine çok yakın zaten ikisi de serdivanda
ayrıca bende yeniyim 1 yıl oldu geleli

öyleşmişte altınovaya 2 vesaitle gidiliyomuş hiç gitmedim gidip bi araştırsam bi daha kolay olur bakalım ayın 27sinde kontrolum var oraya gıdebılırım eşimde değiştirmemi istiyo doktorumu zaten 10 kılo almama kızan doktordan ne beklersin ki millet doguma giderken 35 kılo almış olarak gidiyo kadın bana bebekte çok büyük diyo büyük olsun ne güzel dimi tosun gibi bişey olur :dance:

öyleşmişte altınovaya 2 vesaitle gidiliyomuş hiç gitmedim gidip bi araştırsam bi daha kolay olur bakalım ayın 27sinde kontrolum var oraya gıdebılırım eşimde değiştirmemi istiyo doktorumu zaten 10 kılo almama kızan doktordan ne beklersin ki millet doguma giderken 35 kılo almış olarak gidiyo kadın bana bebekte çok büyük diyo büyük olsun ne güzel dimi tosun gibi bişey olur :dance:

hımm anladım canım
benim doktorum kiloma hiç laf söylemiyor canım hatta ben kilolu hamile kalmıştım onda bile sorun görmedi.

29+5 teyim 13 kilo almışım bilmiyorumkismile

anladığım kadarıyla herkesin doktoru yavaşla diyo bizimki de öyle dedi zaten de hamurişi yemiyorum hiç, nasıl alıyorum ben de bilmiyorum amaaaaaann hooooofff boshayallersmile

32. haftamdayım ve 52 ile başladım 66 olmuşum.. 14 kilo.. asıl bu haftalardan sonra daha çok kilo alınır diyolar bide :1shok: offf beni gören arkadaşlar tombalak olmuşsun diyolar. hep zayıfsın yemek ye diyen annem bile oy tombuşum tombuşum diye şarkı sölüyo..

Back
X