2010 Nisan Anneleri Şafak Sayıyoruz:))

zeyra

rabbimin mucizesi gizemim
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
6.211
27
158
kızlar artık şafak saymaya başlayalım ne dersiniz eeee kimimiz artık 100 günden aşşağı inmek üzere hadi hayırlısıyla gelsin şu nisan ayı gerçi hep bir ay öncesinden yavaş yavaş martta doğurmaya başlayacağız kimilerimiz hayırlı olsun şimdiden topiğimiz

Son düzenleyen: Moderatör:
hay masallah kiz saati dakkikiyi saniyeyi bile hesaplamisin...masallah güzelim
o zaman bende benimkini hesaplim

103 gün
3 ay 14 gün
2496 saat
149760 dakika
8985600 Saniye

hadi hayirlisi bakalim...5-6 gün sonra gittikce saatler dakikalar saniyeler azalir

güzel fikir, emegine saglik....

Gerçekten süper olmuş.Çok iyi düşünmüşsün...

113 gün
2712 Saat
162720 Dakika
9763200 Saniye

teşekkürler teyzoşlarımız a.s.

süper bir düşünce zeyracımmm .. opuyorumnanaktan

canım oğluma kavuşmama 107 gün kaldı:asigim: gamyoncuiremsu:asigim:

Şafak saymaya başladık ne güzel, bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım ins.

Oğluşuma görmeme
107 Gün

2568 Saat
154080 Dakika
9244800 Saniye
kaldı.

ay ne süper topik olmuş zeyracım ellerine sağlık..başlığı görür görmez heyecanlandım valla bende eskik kalmayayım oğluşumu kucağıma almama hayırlısıyla :ecrin_bebek:

115 Days

= 2760 saat
= 165600 dakika
= 9936000 saniye

kaldıııııııııııııııı

Şafak saymaya başladık ne güzel, bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım ins.

Oğluşuma görmeme
107 Gün

2568 Saat
154080 Dakika
9244800 Saniye
kaldı.

canım sen mart sonu doğurcak gibisin sanki hayırlısı olsun..

oyy oyy ne heyecanlı bir bekleyiş böle zeyracım çok iyi etmişin tatlım valla ciddi ciddi artık şafak saymaya basladım benimde kuzey'ime kavuşmama 118 gün kaldı...

süper bir düşünce zeyracımmm .. opuyorumnanaktan

canım oğluma kavuşmama 107 gün kaldı:asigim: gamyoncuiremsu:asigim:

yeni topiciğimiz hayırlı olsun zeyracım ellerine sağlık

benim yavuz selimime kavuşmama

103 gün var

oyy oyy ne heyecanlı bir bekleyiş böle zeyracım çok iyi etmişin tatlım valla ciddi ciddi artık şafak saymaya basladım benimde kuzey'ime kavuşmama 118 gün kaldı...

teşekkürler teyzoşlarımız inşallah tez zamnda geçerde günlerimiz kucaklarımıza aldığımız günleri saymaya başlarız :Saruboceq:

zeyracım ne iyi yaptın da bu topiği açtın şaka maka vakti gelmiş şafak saymanın demek heyecanlandım valla bizim şafak da 103. nazlıcımla haftadaşız da biz. nazlıcım diyomki bi hafta sen say bir hafta ben sayayımkaydirigubbakcemile3

tmm canım

nazliozger ve tarhan 103

bakalım hangimiz önce doğurcaz:))kaydirigubbakcemile5

tmm canım

nazliozger ve tarhan 103

bakalım hangimiz önce doğurcaz:))kaydirigubbakcemile5

hadi hayırlısı bakalım kim daha erken doğuruverecek :CüvCüv::asigim:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool: bence önce nazlıcım doğurur. valla ben her durumda herkesi tehdit ediyom doğuruveririm diye ama söyleye söyleye doğuramıcam galiba. mesela asansör bozuluyo yöneticiyi tehdit ediyom merdivenlerde doğurcam sizin yüzünüzden diye:roflol:

ayy canımsın yaaaa vallamı kız yönetici ne yapıyo sen öyle diyince sende bendensin haaaahaa bende ilk doktoruma gittiğimde öyle kızmıştım adam bekleme odasının balkonunda sigara içiyodu kokusu odayı sardı bende senin gibi karşı çıktım ayyy ne kadar bencil insanlar var falan dedim bu kadar hamilenin içinde yapılırmı dedim adamın umrunda değil hatta yanında eşini doktora getirmiş düşüncesizler çok ortalıklarda:mymeka::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…