2010 Nisan Anneleri Şafak Sayıyoruz:))

ne desin zeyracım valla çağırdım asansörcüyü gelcek diyo:))))
seninki daha fenaymış o sigara içen adamı öyle erken doğurma tehdidi değil anca bizim timi toplayıp pataklamak paklar:mymeka:

bencede cok hoş olmuş bu toppik ya ınsan birden hercanlanıyo sankı hemencık kavusacakmıs gıbı
benimde oğluşuma kavuşmama

117 gün
2807 saat
168415 dakika
10104900 saniyecik var nasipse

allah nasipse hepimize sağlıklı sıhatli kucagımıza almayı nasıp eylesın

canım sen mart sonu doğurcak gibisin sanki hayırlısı olsun..

Canım, bir tarafım biran önce oğluma kavuşmak istiyor, bir tarafım ins vaktinde gelsin, anne karnında geçirdiği hergün onun gelişimi için önemli diyor.
İns Rabbim hepimize hayırlı zamanlarda doğum verir. :Saruboceq:

zeyrcım ben biraz geç gördüm sanki topiği:)
eğer sat a uygun ilerlersek
tam tamına
100 gün

= 2400 saat
= 144000 dakika
= 8640000 Saniye
var kuşuma kavuşmama

zeyrcım ben biraz geç gördüm sanki topiği:)
eğer sat a uygun ilerlersek
tam tamına
100 gün

= 2400 saat
= 144000 dakika
= 8640000 Saniye
var kuşuma kavuşmama

nazcığım hadi hayırlısı desene başı sen çekiyorsun nisan annelerinde sanırım ilk adımı sen atacaksın:ecrin_bebek:

nazcığım hadi hayırlısı desene başı sen çekiyorsun nisan annelerinde sanırım ilk adımı sen atacaksın:ecrin_bebek:

benden önce ilayda vardı sanırım hayatım hiç belli olmaz tabikii:)
bide bu sata göre hesaplanan tarih eğer ultrasona göre gidersek bir hafta erken doğuracağım galiba:)

bizim de oğlumla kavuşmamıza normal şartlarda
122 gün

2928 saat
175680 dakika
10540800 saniye
kalmış. bu saniyeler normalde çabuk geçiyo ama bakalım 122 gün nasıl geçecek. kuzum bebeğim benim vaktinde ve sağlıkla doğsun da annesi bekler onu. hepimize allah sağlıklı hayırlı doğumlar versin inşallah.
bu arada evet jnazcım ilk annemiz sen gibi gözüküyosun kıskanıp öne geçmek isteyenler olmazsa tabi :)

aaaaaaahh ahhhhhhh bizde sayıyoduk ne günlerdi sonra bi baktık son 30 gün sora bi baktık 2-3 gün varmış en son hepimiz şafak doğan güneş yazmıştık ne günlerdi geçen yıl bu zamanlar:)

topik hayırlı olsuunn.
benim kaç günüm kalmış acaba.

oooo benim daha 127 günüm var.ama benim sezeryan olacak 20 gün önce alınacak.
107 günüm var demek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…