:))) kızlar süpersiniz valla geçen sene bu zamanlar aklıma geldi ben 2009 annesiyim. bizde doğum günümüz için gün sayıyoruz (21 nisan) :))) tabi sizinki kadar heyecanlı olmuyo bizim saymamız. o heyecanlı günler unutulurmu hiç. tadını çıkarın valla her aşamasını doyasıya yaşayın. çünkü zor günlere adım adım yaklaşıyorsunuz. tabi siz simdi ''biran önce zaman geçsin bebişlerimizi kucağımıza alalım'' diyorsunuz tabiki de öle ama eninde sonunda inşallah hayırlısıyla kavuşacaksınız. o günleri düşünüp bugünlerinizi kaçırmayın.herşeyi bir sene sonra hatırlayacak gibi yaşayın 1 saniyesini bile kaçırmayın :))) bu arada tabi uykunuzun, kocanızın, gezmelerinizin, kendi kendinize uyanmanızın (viyaklama olmadan:))) kıymetini bilin.çünkü bi süre bunlara hasret kalacaksınız.ama inanın hepsine değiyor. bi gülüşü, sizi emerken bi bakışı, elini göğsünüze değdirmesi hepsini unutturuyo. allah içinize öle bi sevgi veriyorki anlatılamaz bişey bu.(yoksa bu kadar fedakarlığı kim kimin için yapar).şu anda hissettikleriniz hiçbişey.allah isteyen herkese bu sevgiyi yaşatsın inşallah.allah hiçbir kadını bu duygudan mahrum bırakmasın.:Saruboceq:
ay çok uzattım şafakları okurken bi anda o günlere gittim de nacizane duygularımı yazmak istedim :))) neyse siz de inşallah hayırlısıyla bebişlerinize sağlıkla kavuşun. allah bebişleri annesiz anneleri bebişsiz bırakmasın. allah hepsini bize bağışlasın.