Kızlar merhaba,
Ben 2009 Nisan annesiyim. Henüz bebeği için kanguru almamış olanlarınız varsa elimdeki sıfır Chicco You&Me Fizyolojik Kanguru Chelsea modelini satıyorum. Ben de bebeğim için bu kangurudan kullanıyorum. Kızım 40 günlüktü, Chicco nun, Kraft ın, baska markaların bütün modellerini kızımı içine oturtup denedik. Kızımın en rahat ettiği ve başının da en iyi desteklendiği kanguru bu oldu. Çok da memnun kaldık. Özellikle bel ve sırt destegi sayesinde çok rahat ediyorsunuz. Ben bu kanguruyu o zaman 195 tl. ya aldım. Ancak amcamız da aynı kangurunun pembe rengini bize yurtdışından hediye olarak getirince onu kullanmayı tercih ettik ve bizimkinin de faturasını kaybettiğimizden elimizde kaldı. Bu Chelsea rengi de çok şık, hem kız hem de erkek bebekler için uygun. Aslında bebekleri kanguruda daha çok babaların tasıdıgını düşünürsek eminim bu renk babaların da çok hoşuna gidecektir :) Kanguru yeni, paketiyle gönderilecektir. Fiyat olarak 170 tl. diyorum. Şu an e-bebek te 175 tl. ya satılıyor. Aşağıda resimlerini ve özelliklerini ekledim. İlgilenirseniz özelden mesaj gönderin. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?