2010 Nisan Anneleri Şafak Sayıyoruz:))

şafak 100:emir_bebek:kaydirigubbakcemile2:))))))

nazlı ve tarhan***********> 90

yalnız ben günler azalmaya başladıkça korkmaya başladım. hep normal doğum diyordum ki geçen gün eşime ben normal yapamam diye ağladım.... yazık adam bütün akşam doğum hakkında araştırma yaptı normal ve sezeryanın faydalarını, zararlarını tek tek okudu bana. sen yine nasıl istersen öyle yap ama diyor. o normal taraftarı. bütün normal doğum ve sezeryan videolarını izlemiş benim sağduyulu kocam. ama ben çok korkuyorum offf offf...

ah canım yaaa ben doğum yapanları okudum hiç korkmayın sancılar adet sancısı gibi diyorlar ben de bundan cesaret alıyom. ben asıl sezeryandan korkuyom hayatımda ameliyat olmadım bünyemin kesilip dikilmeye nasıl tepki vereceğini bilemiyorum. annemin çok basit ameliyatları bile ağır geçer sonrası iyileşmesi uzun sürer ona çektiysem yandım valla. oysa doğumları çok kolay olmuş umarım normal olur diye dua ediyom. en büyük korkum açılmayı sancıyı çekip sonra da sezeryana girmek. sende gözünde normal doğumu büyütüp iyice fobi haline getirme bence canım.

tam 3 ay kaldı nazlıcım boşver düşünme fazla elbet bir şekilde çıkacaklar orda kalacak halleri yok yakaydirigubbakcemile3

Şafak~~ 99 ~~çokşükür ikili rakamlara geçtik bizde.

Şafak 107 son bir hafta ikili rakamlara sositososito

ikili rakamlara inenler bayagi var oyy ne güzel yhaa,insallahhh son günüde sayicaz burdan opuyorumnanaktan

sonunda çift rakamlara bizde indik teyzoşlar..yaşasın..şafak 99

zemuszemus kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 :lepi: sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…