ayyyy sakııınn.. kızz insana dinlenmekten ve uyumaktan gına gelir mi hiç kaydirigubbakcemile3 döverim seni hee... :))) arıcaksın bu günlerinii.. demişlerdi deersin.. ama işte ne kadar uyusan da uykunun stoğu olmuyo :)) ama sen yine de en azından yayıla yayıla dinlenmiştim vakti zamanında dersin :dance:
merhaba kızlar..nasılsınız..dahada beklıyoruz dourmadım henuz sancılarım oluyo arada ama doktorum pazartesıye kadar acıllık olup doguma gelmezsen pazartersı kontrole gel dedı.bılmıyorum napcam hala bu halımle evın ısıne gucune kosturuyorum sıkılıyorum cunku
meleqim 39+1.. beklemedeyiz..
dtbernat hg canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin işallah amin... sağol
kızlar geçmişi hiç okuyamıyorum.umarım herkes iyidir.oğlumu uyttum yaklaşık 2 saattir memede uyumak istiyor.ağladığında hemen ağzında olmayınca meme yıkıyor ortalığıkaydirigubbakcemile3çok sinirli çoook...sizin bebeklerde de bu durum var mı?birde emzik veriyomusunuz bebeklerinize*ay o kadar sorum var ki soracağım*burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz bebeklerinizin*ben serum fizyolojik var ondan damlatıyorum burnuna birer damla sonra burun aspiratörüyle temizliyorum.değişik bir burun aspiratörü aldım daha iyi dedi dr.
canımmm demek göktuş da meme delisi çıktıkaydirigubbakcemile3benimde sıpam ilk günler çok asabi emiyodu memeden ayrılmak istemiyodu. ama sütüm arttığından beri yine memeyle sanki saatlerdir emmemiş gibi savaşıyo bazen ama artık 15 dakikadan fazla almıyo memeyi.kızlar geçmişi hiç okuyamıyorum.umarım herkes iyidir.oğlumu uyttum yaklaşık 2 saattir memede uyumak istiyor.ağladığında hemen ağzında olmayınca meme yıkıyor ortalığıkaydirigubbakcemile3çok sinirli çoook...sizin bebeklerde de bu durum var mı?birde emzik veriyomusunuz bebeklerinize*ay o kadar sorum var ki soracağım*burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz bebeklerinizin*ben serum fizyolojik var ondan damlatıyorum burnuna birer damla sonra burun aspiratörüyle temizliyorum.değişik bir burun aspiratörü aldım daha iyi dedi dr.
canım ya son günler çok sabırsız oluyo insan hayırlısıyla gelsin yavrun. geç olsun güç olmasın bizimki hem geç hem güç oldukaydirigubbakcemile3günaydınnn arkadaşlarrr
kapanışı ben yapmışım açılışıda ben yapayım ...inşallah herkes iyidir ben hala beklemedeyim
merhaba kızlar..
biz bu sabah kuzumu doktora götürdük.
çok şükür kilo alımı iyiymiş, kendimi süt üretimi iyi, başarılı bir inek gibi hissediyorum..:)
Allah hepimizin bebişini korusun, hiçbirine nazar değmesin inşallah..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 maşallah dilaya valla başarılı inekleriz bizler şekerim çok güldüm tabirinekaydirigubbakcemile3kızlar bu arada benim de bir sorum olacak..
sizin bebişlerin göbekleri kaçıncı günde düştü ??
biz 9. günümüzdeyiz, hala düşmedi göbüş.
bez bağlarken zorluk oluyor, bakımını yaparken korkuyorum canını yakıcam diye. düşse de rahatlasak, banyolara da başlasak...
maşallah kızına canımopuyorumnanaktan valla öyle yazıyo heryerde ama mümkün değil ben bir kerede bir memeyi veriyom. 2. ye fırsat kalmadan uyuyo. zaten bir memeyi bile 2 yada 3 seferde anca boşaltıyo oğlum. bir meme boşalmadan diğerine geçmeyin de diyolar. o yüzden öyle 15 er dakika 2 memeyi de vermek bizim için mümkün değil. cokacimcoookmrb annişler.kızım bu gün 12 günlük oldu çok sıkıntımız yok gibi şimdilik ama şu emzirme kafamı karıştırıyor 15 dk birinden 15 dk birinden dediler ama birinden ayrılmıyor zorla alıyorum ikinciyi almıyor bu sefer uyuyup kalıyor sadece bir meme emmiş oluyor.nasıl oluyor bu iş anlamadım ne yapmalıyım.doktora salı gidicem daha siz nasıl emziriyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.
hepinizi ve bebişleri öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?