ayyyy sakııınn.. kızz insana dinlenmekten ve uyumaktan gına gelir mi hiç kaydirigubbakcemile3 döverim seni hee... :))) arıcaksın bu günlerinii.. demişlerdi deersin.. ama işte ne kadar uyusan da uykunun stoğu olmuyo :)) ama sen yine de en azından yayıla yayıla dinlenmiştim vakti zamanında dersin :dance:
he valla bıktım ya sürekli beklemedeyim ha bugun oldu ha yarın olcak diye kasıklarımlarımdaki agrıda cabası karnım aşağılarda iyice şiştim gece zor dönüyorum yatakda hergün konuşuym gel güzel kızım diye ama nafileee
evet kime sölesem sen gibi bugunlerin değerini bil bol bol uyu diyor ama nereye kadar:))
bugun yine Dr dan geldik NST hafif sancılarımız var ama açıklık yok pazartesi tekrar gel dedi.Sat dan 10 gün geçikebilirmiş normalmiş bu ..tüm herkes gözümün içine bakıyo telefonum hiç susmuyo adım yalancı çobana çıkıcak yakında
merhaba kızlar..nasılsınız..dahada beklıyoruz dourmadım henuz sancılarım oluyo arada ama doktorum pazartesıye kadar acıllık olup doguma gelmezsen pazartersı kontrole gel dedı.bılmıyorum napcam hala bu halımle evın ısıne gucune kosturuyorum sıkılıyorum cunku
meleqim 39+1.. beklemedeyiz..
çok az sayıda kaldık arkadaşlar hadi bakalım.hayırlısıyla fazla bekletmezler inşallah bizlerii