2010 Nisan Anneleri

ayyyy sakııınn.. kızz insana dinlenmekten ve uyumaktan gına gelir mi hiç kaydirigubbakcemile3 döverim seni hee... :))) arıcaksın bu günlerinii.. demişlerdi deersin.. ama işte ne kadar uyusan da uykunun stoğu olmuyo :)) ama sen yine de en azından yayıla yayıla dinlenmiştim vakti zamanında dersin :dance:

he valla bıktım ya sürekli beklemedeyim ha bugun oldu ha yarın olcak diye kasıklarımlarımdaki agrıda cabası karnım aşağılarda iyice şiştim gece zor dönüyorum yatakda hergün konuşuym gel güzel kızım diye ama nafileee
evet kime sölesem sen gibi bugunlerin değerini bil bol bol uyu diyor ama nereye kadar:))

bugun yine Dr dan geldik NST hafif sancılarımız var ama açıklık yok pazartesi tekrar gel dedi.Sat dan 10 gün geçikebilirmiş normalmiş bu ..tüm herkes gözümün içine bakıyo telefonum hiç susmuyo adım yalancı çobana çıkıcak yakında

merhaba kızlar..nasılsınız..dahada beklıyoruz dourmadım henuz sancılarım oluyo arada ama doktorum pazartesıye kadar acıllık olup doguma gelmezsen pazartersı kontrole gel dedı.bılmıyorum napcam hala bu halımle evın ısıne gucune kosturuyorum sıkılıyorum cunku

meleqim 39+1.. beklemedeyiz..

çok az sayıda kaldık arkadaşlar hadi bakalım.hayırlısıyla fazla bekletmezler inşallah bizlerii

sisi cim işallah canım bir an önce gelseler ne iyi olacak :S babamız şimdi işe gitti hadi kızım bugün gel diyor giderken bugün bari gel :))

slm annelik dünyanın en güzel şeyiymiş bende 10 gündür oğlumla tadıyorum bunu 12 nisanla epidural normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım allah isteyen herkese bunu yaşatsın tüm bebişleride allahım nazarlardan korusun

kızlar geçmişi hiç okuyamıyorum.umarım herkes iyidir.oğlumu uyttum yaklaşık 2 saattir memede uyumak istiyor.ağladığında hemen ağzında olmayınca meme yıkıyor ortalığıkaydirigubbakcemile3çok sinirli çoook...sizin bebeklerde de bu durum var mı?birde emzik veriyomusunuz bebeklerinize*ay o kadar sorum var ki soracağım*burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz bebeklerinizin*ben serum fizyolojik var ondan damlatıyorum burnuna birer damla sonra burun aspiratörüyle temizliyorum.değişik bir burun aspiratörü aldım daha iyi dedi dr.

slm kızlr nasılsınız bende yaramaz oğluumdan pek fırsat bulamıyorum girmeye ama hep aklımdasınız canlarım.uykusuzluktan bitkin düştüm artık ama güçlü olmak zorundayız bu sıpalar için:)ümmühancım hadi bakalım rabbim hayırlısıyla artık yavruna kavuşmanı nasip etsin.gelsin artık gelinim yaa bak biz 33 günlük koca delikanlı olduk artık:)

butterflydsd amin canım işallah sağol canım. maşallah kayra paşama iyi bak ona öp benim yerime senin gelin yerini sevmiş gelmeye niyeti yok daha :))
söyle ona çok üzmesin annesini birde söyle kübra 'yı çağırsın artık çabuk gelsin o da bak bekleye bekleye ağaç oldu annesi meyve verecek yakında :))

günaydınnn arkadaşlarrr

kapanışı ben yapmışım açılışıda ben yapayım ...inşallah herkes iyidir ben hala beklemedeyim

merhaba kızlar..
biz bu sabah kuzumu doktora götürdük.
çok şükür kilo alımı iyiymiş, kendimi süt üretimi iyi, başarılı bir inek gibi hissediyorum..:)
Allah hepimizin bebişini korusun, hiçbirine nazar değmesin inşallah..

kızlar geçmişi hiç okuyamıyorum.umarım herkes iyidir.oğlumu uyttum yaklaşık 2 saattir memede uyumak istiyor.ağladığında hemen ağzında olmayınca meme yıkıyor ortalığıkaydirigubbakcemile3çok sinirli çoook...sizin bebeklerde de bu durum var mı?birde emzik veriyomusunuz bebeklerinize*ay o kadar sorum var ki soracağım*burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz bebeklerinizin*ben serum fizyolojik var ondan damlatıyorum burnuna birer damla sonra burun aspiratörüyle temizliyorum.değişik bir burun aspiratörü aldım daha iyi dedi dr.

fundacım, hepimiz ayrı yoğunluktayız işte :)

dila da ben emzirirken uyuyakalıyor, hemen yatırıyorum beşiğine.. ağzında meme olsun isteği yok ama senin dediğin gibi bir asabiyet bizde de var. istediği saniye emzirmezsem ortalığı yıkıyor, memeyle savaşıyor resmen, kafasını sallıyor, kıpkırmızı olana kadar ağlıyor..

emziği sormuşsun. ben veriyorum emzik.
bebeklerin memede kalmak istemesinin sebebi ya açlık ya da emme içgüdüsü imiş.
açlığını memede gidersin ama emme içgüdüsü emzikle tatmin olsun diye düşündüğümden, ben daha hastanedeyken alıştırdım emziğe. sürekli vermiyorum ama huysuzlaştığında veriyorum cog cog emiyor, çok tatlı oluyor :))

burun temizliğine gelince..
bizim doktor da dediğin gibi serum fizyolojik yazdı. ama ben henüz hiç kullanmadım.
acaba hata mı ediyorum? bir tıkanıklık olmasa da rutin kullanılması gereken bir şey mi bu?

kızlar bu arada benim de bir sorum olacak..

sizin bebişlerin göbekleri kaçıncı günde düştü ??

biz 9. günümüzdeyiz, hala düşmedi göbüş.
bez bağlarken zorluk oluyor, bakımını yaparken korkuyorum canını yakıcam diye. düşse de rahatlasak, banyolara da başlasak...

bu arada sisi, ummuhan ve gün sayan diğer arkadaşlarımızın da Allah yardımcısı olsun..
çok az kaldınız kızlar.. gününüz de az kaldı :)
hayırlısıyla sizler de alacaksınız kuzularınızı koyunlarınıza.. su gibi akar işleriniz, kolaycacık doğumlar olur inşallah....

günaydın herkese :).. hayırlı cumalar..
iki kedili deli amin canım işallah çok sağol..
39+2 beklemedeyiz..

Merhaba arkadaslar ben de gecen cuma tam 39 da dogum yaptım sezeryanla- iyiyim cok sukur 2 gun daha yeni dogan sarılıktan yattık hastanede eve gelip geri donmek cok zor geldi. Bizimki kız hiç uyutmuyor aynen meme duskunu bugun ilk defa emzik verdim azcık sustu su an- uykusuzluktan butun hersey bitti valla gobegi de 6.gun dustu alkolle silmiştim hep Allah yardımcımız olsun... Ne olur tecrubelerimizi paylasalım...

mrb annişler.kızım bu gün 12 günlük oldu çok sıkıntımız yok gibi şimdilik ama şu emzirme kafamı karıştırıyor 15 dk birinden 15 dk birinden dediler ama birinden ayrılmıyor zorla alıyorum ikinciyi almıyor bu sefer uyuyup kalıyor sadece bir meme emmiş oluyor.nasıl oluyor bu iş anlamadım ne yapmalıyım.doktora salı gidicem daha siz nasıl emziriyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.
hepinizi ve bebişleri öpüyorum

canımmm demek göktuş da meme delisi çıktıkaydirigubbakcemile3benimde sıpam ilk günler çok asabi emiyodu memeden ayrılmak istemiyodu. ama sütüm arttığından beri yine memeyle sanki saatlerdir emmemiş gibi savaşıyo bazen ama artık 15 dakikadan fazla almıyo memeyi.

emziğe çok karşıydım ama bebeğim çok emip çok kustuğu için artık tokken meme isterse emzik veriyom arasıra. bu arada bizim sıpaya chicco nun slikon emziğini almıştık beğenmedi sonra wee denedik onu da almadı. en son nuk kauçuk emzik tavsiye etti satıcı onu beğendi oğlum.kaydirigubbakcemile3 slikon emziği almayan bebekler kauçuk emziği genelde alırmış haberiniz olsun.

burun için doktor bizede serum damla vermişti. sadece 1 kere kullandım oda kusacakken boğazına kaçırdı ağzından burnundan süt geldi oğlumun o yüzden. ama burun tıkanıklığı sorunumuz yok canım

günaydınnn arkadaşlarrr

kapanışı ben yapmışım açılışıda ben yapayım ...inşallah herkes iyidir ben hala beklemedeyim
canım ya son günler çok sabırsız oluyo insan hayırlısıyla gelsin yavrun. geç olsun güç olmasın bizimki hem geç hem güç oldukaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar..
biz bu sabah kuzumu doktora götürdük.
çok şükür kilo alımı iyiymiş, kendimi süt üretimi iyi, başarılı bir inek gibi hissediyorum..:)
Allah hepimizin bebişini korusun, hiçbirine nazar değmesin inşallah..

kızlar bu arada benim de bir sorum olacak..

sizin bebişlerin göbekleri kaçıncı günde düştü ??

biz 9. günümüzdeyiz, hala düşmedi göbüş.
bez bağlarken zorluk oluyor, bakımını yaparken korkuyorum canını yakıcam diye. düşse de rahatlasak, banyolara da başlasak...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 maşallah dilaya valla başarılı inekleriz bizler şekerim çok güldüm tabirinekaydirigubbakcemile3
canım bizim göbek tam 1 haftada düştü. gerçektende bez falan zor oluyodu.yalnız benimde bir sorum var 1 hafta oldu göbek düşeli hala hergün göbek deliğimizde çok az pıhtılaşmış kan oluyo bizim. alkolle temizliyom ama az olduğu için doktora sormadım devam ederse pazartesi arıcam doktoru. aranızda böyle bişey yaşayan varmı?

mrb annişler.kızım bu gün 12 günlük oldu çok sıkıntımız yok gibi şimdilik ama şu emzirme kafamı karıştırıyor 15 dk birinden 15 dk birinden dediler ama birinden ayrılmıyor zorla alıyorum ikinciyi almıyor bu sefer uyuyup kalıyor sadece bir meme emmiş oluyor.nasıl oluyor bu iş anlamadım ne yapmalıyım.doktora salı gidicem daha siz nasıl emziriyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.
hepinizi ve bebişleri öpüyorum
maşallah kızına canımopuyorumnanaktan valla öyle yazıyo heryerde ama mümkün değil ben bir kerede bir memeyi veriyom. 2. ye fırsat kalmadan uyuyo. zaten bir memeyi bile 2 yada 3 seferde anca boşaltıyo oğlum. bir meme boşalmadan diğerine geçmeyin de diyolar. o yüzden öyle 15 er dakika 2 memeyi de vermek bizim için mümkün değil. cokacimcoook

bu arada bütün nisan annelerine kocamannnn bir merhabaopuyorumnanaktan

bu gece ben oğluma anoson verdim ilk defa. çocuk uyumadıkça ağlıyodu. ağlamasın diye kucakta perişan oluyodu. bu gece ilk defa 1 kere emer emmez uğraştırmadan tekrar uyudu ve daha mutlu uyandı sanki.

ahh ahh bir düzene girsek. ne zaman uyanacağı ne yapacağı belli olmaadığı için bende dinlenemiyom ya hemen uyanıp meme isterse diye tedirgin oluyom.

Back
X