2010 Nisan Anneleri

iyi sana kolay gelsin herkesin iş anlayışı farklıdır güzelim

hacerciğim canım nasılsın bitanem yusufum nasıl canım annesi valla yakın olsak bir araya gelirdik ne güzel olurdu bebişleri gördükce yusuf biraz daha alışırdı kardeş olayına canım çok tatlı çıkmış facedeki fotoları ama bayıldım yusufun yüzünde nurlar var sanki ismi gibi güzel kendide

kızlar siz iş yapmaktan bahsediyosunuz.ben bebeğimi uyutuyorum 5 dakika uyuyo sonra ağlayarak uyanıyo.gündüz hiç uyku yok.hiç bi işimi yapamıyorum.şimdi annem yanımda o ev işlerini yapıyo.ben tüm gün eve hapsolmuş şekilde bebekle uğraşıyorum.çok kötüyüm.karnı tok altı temiz gazını çıkarıyorum sadece 5 dakika uyuyo ya.yarın kırkımız çıkıyo.

bend ekatılıyorum sana canım benim büyük oğlumda çok fena gaz vardı her gece acillerdeydik hertürlü gaz ilacını kullandım her yemeği yemedim falan ama geçmedi 7 ay boyunca ama bunda daha hiç bir gaz ilacı kullanmadım sadece kimyon veriyorum azıcık o kadar kişiye göre farklılık gösteriyor
ben hiç kullanmıyorum onun yerine pekmez içiyorum suda karıştırarak sade içtinmi bi faydası olmuyomuş ohh maşallah ev pırıl pırıl olmuştur şimdi olsun alışsınlar şimdiden benim 4,5 yaşında oğlum var az önce babaannesi ile gönderdim gezmeye şimdi bişey lazım oluyor mecburen ben kalkıyorum ayy canım diyorum şimdi o olsaydı bana o getirirdi alıştırmak gerekiyor şimdiden çocuklarada eğlence oluyor hem

canım evet gündüz çok az uyuyo bizim kızda artık ama kırkınız çıkınca inşallah hemen olmasada biraz zamn sonra düzene girersiniz merak etme birde canım gündüzleri az uyusun geceleride mümkün olduğu kadar sessiz ve karnlık odada uyutmaya gündüzleride sesli ortamda uyutmaya çalış inan farkını göreceksin canım bende ancak eşim evdeyken işlere bakabiliyorum yoksa ne mümkün iş yapmak çok zor varsın pis kalsın valla umrumda değil hiçbişey bebklerimizden önemli değil madalya takmayacaklarya iş yaptık diye canım:asigim:

iyi olmaya çalışıyorum canım yusufta babaannesi il gezmeye gitti hemde çok güzel olurdu yaa keşke yakın olsaydık sağol canım sizde aynı hele maşallah o gülüşü çok güzel allah nazardan esirgesin herkes öyle diyor hayırlı evlat eylesin rabbim beniimkileri de sizinkileride nazardan korusun
yazlıklarınız da çıkmış sanırım burda 1 aydır çıkmış ama bikaç günndür çok soğuk rüzgarlı hava ne giyeceğimizi şaşırdık valla mevsimlik bile bazen sıcak geliyor

bende aynıyım valla bi yardımcı olmasa yapamıyorum anca bi makina yapıyorum banyoyu wc falan yıkıyorum okadar geçen ablam geldi malum annem vefat etmiş annelerinizin kıymetini bilin bütün halıları kaldırdı altını hertarafı makine yaptı sildi ev tertemiz oldu pazar gününü bekliyorum eşimle beraber yapıyoum zaten ağır kaldıramıyorum dikişlerim çok zor kaynadı hala ağrı yapıyor bizim daha 10 gün var bi çıksa havalarda güzel olur dışaır atarız kendimizi sorunlarımız aynı yani strese girme bebeğe yanımasın

kızlar ben artık kuzumu gündüz uykularında yüzüstü yatırıyorum. başını döndürüyor istediğinde. ve daha uzun süre uyuyor kolları bacakları oynamadığı için.. ama sürekli gözümün önünde:))

tavsiye ederim...

bende öyle yatırıyorum ama bazen istemiyor ama öyle yatmayı çok seviyor uzun süre de uyuduğu oluyor

bebeğim yine uyandı 5 dk tek uyuyo bu zamnlar geçecekmi acaba şöyle arkaya dönüp baktığımızda aa bizde böyle olmuştu diyecezmi

iyi sana kolay gelsin herkesin iş anlayışı farklıdır güzelim

kızma arkadasım kızlar yanımdaydılar bırlıkte okuyorduk gaza getıreyım dıye yazdım yanlış anlama zaman can isteme meselesı merak etme benım hamılelıgım çok agır geçtıevi ......................................... götürüyodu bıde sezeryanlı dogum anca

kızlar kımse iş yapamıyoruz dıye üzülmesın sıkılmasın en büyük işi yapıyoruz bebek büyütüyoruz valla hıç umrumda degıl portakal kabugundan madalyamı takacaklar onların olsun zamanı gelınce işte yaparız gezerızde begenmeyen gelmesın evımıze sıkmayın kendınızı sütünüz olmaz fılan yok kardesım beb eklı kadının evı pıs olabılır 2 bebeklınınkılerı .........................................................sey götürebilir canım ister yaparım canım istemez yapmam kımene sıze öyle düsünün nasıl olsa bı müddet snr hersey yoluna gırecekalkisalkisalkisvereliniortakgamyoncuiremsu:hulya:kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinniakannehirkaydirigubbakcemileolumunekankayizsmileCADIARZU

slm canım evet seninle aynı gündü doğum tarihlerimiz 19 nisan bugünde yapamadı ben anlamaıyorumki yavrum gazdanmı yoksa kakasını yapamamaktanmı kıvranıyor gazınıı çıkarabiliyor kullandığımız ilacın bizim çabalarımızın etkisiyle zeytin yağını sürdük vcanım poposuna ama fayda etmedi ateşölçerle müdahale ettik ve bu kaç oldu artık endişeleniyorum benim çocuğum kendi ıkınmasıyla yapamayacak diye kafam bulandı iyice bi tarafta gaz bi tarafta kaka problemi nebileyimya dolmaya başladım iyice allah başka sıkıntı vermesin gerçekten ama bunlarda zormuş onun ağladığını görmek çok kötü benim psikolojmide etkiliyor bende ağlıyorum dayanamıyorum büyük oğlunda gazlıymış senin o dönem gaz ilacı kullandığında böle kaka sorunu yaşamışmıydın?
buarada seninde işin zor 2 çocukla bizde gene ilgi isteyen 1 bebek 1 koca arkadaşların dediği gibi o sözle ve daha çok davranışla senden ilgi bekliyor olmalı normalde ilgin yetiyordu ama şimdi kardeş geldiya daha fazlasını istiyor işte kuzum onada kıyamam

kızlarrr konyadan merhabalarrrrrkaydirigubbakcemile3
bizim pazar günü kırkımız çıktı. pazartesi atladık annemlerde konyaya geldik. yaptığım serseriliğe hala inanamıyom. 8 saat yolculuk, hava değişimi oğluma bişiy olur diye çok korktum ama bu yolculuğa çok ihtiyacım vardı.
eşim annemgilin gidişine çok üzüldüğümü görünce senide yollayayım istersen dedi. 2 saat içinde hazırlandık çıktık yola.

sanırım en erken ve e uzun yolculuğu biz yaptık:) detayları anlatayım o yüzden. normalde geceleri uyanınca 2 saat uyumayan oğlum yolda ağlayacak durmayacak diye çok korktum. yola çkmadan önce fitil verdik kaana. ve mucize:) oğlum otobüsün sallaması ve fitilin kerametiyle 8 saatlik yol boyunca sadece emmek için uyandı ve emerken uyumaya devam etti. böylece kesintisiz uyku dalında kendi rekorunu 2 ye katladıkaydirigubbakcemile3

konyada annemin yanında olmak harika:) 1 hafta burdayız.

geçmişe bir göz attım aklımda kalanlar: kusma, burun tıkanıklığı problemleri.bizde ikiside var. anlatcam ama oğlum uyandı:) arkası yarın:) bütün nisan bebişlerini ve anneleini öpüyorum:) aaa birde çok büyük bir salaklık yaptım onu da anlatıcam ilk fırsattakaydirigubbakcemile3

slm canım sen konyalımısın bende konyalıyım ohh ne güzel ya tadını çıkar bizim durumumuzda böyle giderse eşimde beni bırakıp gelcek ablamlara .biz bebişimizle çok zorlanıyoruz gaz kabızlık ağlamalar bitmiyor ablam gelicekti oda gelemedi bende tekbaşıma idare edemez oldum eşim bırakayım diyor baalım ben dayanmaya çalışıyorum ne güzel tadını çıkar canım ailenin yanında olmaktan bebişinle.

slm hanımlar nasılsınız uzunca bir aradan sonra evımdeyım annemlerden donduk
ancak vakıt buldum baka bılmek ıcın buraya nasılsınız bebısler nasıl?

slm guzel anneler bugun benım cımcıme huysuz uyumuyor daha dogrusu gunduzlerı pek uyumuyor ne olacak bole bılmıyorum kırkımızda cıktı ama pek bı duzen yok

selam annişler. ya benim kız gündüz uyuyor gece uyumuyor ya.huy değiştirdi 3 gündür.
gündüz uyanık tutmaya çalıştım ama yok uyudu ne yaptıysam.
bana bi akıl verin ya.gündüz nasıl uyanık tutayım ya.
karşımda babası sallıyor ayağında belki ı-uyur böle dedik gözler fal taşı gibi.
hiç uykusda gözü yok.

gündüz uanık tutmaktan başka çaresi yok canım en azından akşamüstünden sonra uyanık tutmaya çalış benimki aşam 8den byana uyanık yeni uyudu ondada viyaklayıp duruyor genede şuandada açtı gözlerini bilmemki nasıl düzene gircek bu minikler ya bu bebişler kucaga ayakta sallanmaya herşeye alışıyolar ya napıcaz sonrasında biz birde çalışıyoruz çalışmaya başlayınca dahada zor olcak

internette ilk 2 ay bebekler sadece sikayetlerini dile getirirler aclik gaz kaka uykusuzluk gibi yaziyordu hep aglarlar yada uyurlar ama 2. aydan sonra memnuniyetini dile getirecekmis gulumseyecekmis oyunlar yapacakmis bizde bekliyoruz bakalim 42. gunde bizim kiz sanki bu hafta daha farkliydi aglama uyuma ve gaz sancisi disinda gulumsedi kendi kendine sessizce durdu filan sanki biraz daha mutlu gibiydi bakalim zamanala olacakmis bu isler acele etme ..

geçenlerde aynt durum bızım basımızdaydı 4 gun boyunca gece yanımda yatırdım anlamadımda gündüz yatırıyorum uyanıyor kucagımda emmeden uyuyor bır iş yapamadım v c gıtmek dahıl 5 gunu sabah 8 den 9 30 a snr oynayıp kendı kendıne 11 den 12 30 a uyudu hah dedım duzene gırdık böyle uyuyup uyanacak snr bıda böyle düzen olmadı ama tam babasının eve geldıgı saatte özellıkle kızartma türü basında beklenecek yemek yaparken benden baskasında durmuyor zaten her yemekte kucagımda ya emer ya zırlar ama aksamakadar benı hıçüzmez bende dıyorum kızım evın işi önemlı degıl yapmasamda olur sen aksam uyubilmiyorumkismile ben babanla basbasa kalmak istıyorum anlatamadım derdımı inatçıya galıba bıraz daha zamanları var bak hergun bu saatlerde uyuyodu bugun babası evde zırlayıp duruyo kucakta uyuyo besıkte mızır mızır aldım getırdım salona uyuyor bırakta uyuyum kocamın koynunda yok dıyor yok annem benım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…