kan hapını 6 ay dugumdan snr kullanmak gereklı ben çok kansız kaldıgım ıçın 2 tane kullanıyorum sen ona işmi dıyorsun benım kız 12 yasında bıde eltımın kızı 13 yasında bugun bana öyle bır yardım ettılerkı sadece kapılar kaldı yarın sılınecek tuvalet banyo duvarları sılınecek vıtrınımı sıldıler evın seklını degıstırdık korıdorda 2 yolluk var onları yıkadık banyoda bende az fena degılım bebek sevdırcem dıye 7 de uyandırdım
galıba yedıklerımız her bunyede farklı etkı yapıyor ben hergun dıger bebeklerımdede sut yapsın dıye her yemegın yanında kuru sogan yıyorum mercımegı bardaga koyup içiyorum bişiy olmuyor eskıden de olmuyordu sadece ılk bebegım 1 aylıkken bulgur gaz yapmıstı.
kan hapını 6 ay dugumdan snr kullanmak gereklı ben çok kansız kaldıgım ıçın 2 tane kullanıyorum sen ona işmi dıyorsun benım kız 12 yasında bıde eltımın kızı 13 yasında bugun bana öyle bır yardım ettılerkı sadece kapılar kaldı yarın sılınecek tuvalet banyo duvarları sılınecek vıtrınımı sıldıler evın seklını degıstırdık korıdorda 2 yolluk var onları yıkadık banyoda bende az fena degılım bebek sevdırcem dıye 7 de uyandırdım
kızlar siz iş yapmaktan bahsediyosunuz.ben bebeğimi uyutuyorum 5 dakika uyuyo sonra ağlayarak uyanıyo.gündüz hiç uyku yok.hiç bi işimi yapamıyorum.şimdi annem yanımda o ev işlerini yapıyo.ben tüm gün eve hapsolmuş şekilde bebekle uğraşıyorum.çok kötüyüm.karnı tok altı temiz gazını çıkarıyorum sadece 5 dakika uyuyo ya.yarın kırkımız çıkıyo.
iyi olmaya çalışıyorum canım yusufta babaannesi il gezmeye gitti hemde çok güzel olurdu yaa keşke yakın olsaydık sağol canım sizde aynı hele maşallah o gülüşü çok güzel allah nazardan esirgesin herkes öyle diyor hayırlı evlat eylesin rabbim beniimkileri de sizinkileride nazardan korusunhacerciğim canım nasılsın bitanem yusufum nasıl canım annesi valla yakın olsak bir araya gelirdik ne güzel olurdu bebişleri gördükce yusuf biraz daha alışırdı kardeş olayına canım çok tatlı çıkmış facedeki fotoları ama bayıldım yusufun yüzünde nurlar var sanki ismi gibi güzel kendide
kızlar siz iş yapmaktan bahsediyosunuz.ben bebeğimi uyutuyorum 5 dakika uyuyo sonra ağlayarak uyanıyo.gündüz hiç uyku yok.hiç bi işimi yapamıyorum.şimdi annem yanımda o ev işlerini yapıyo.ben tüm gün eve hapsolmuş şekilde bebekle uğraşıyorum.çok kötüyüm.karnı tok altı temiz gazını çıkarıyorum sadece 5 dakika uyuyo ya.yarın kırkımız çıkıyo.
kızlar ben artık kuzumu gündüz uykularında yüzüstü yatırıyorum. başını döndürüyor istediğinde. ve daha uzun süre uyuyor kolları bacakları oynamadığı için.. ama sürekli gözümün önünde:))
tavsiye ederim...
iyi sana kolay gelsin herkesin iş anlayışı farklıdır güzelim
sağol canım önceden yusufla parka giderdik gezmeye çıkardık faaliyet yapardık ama inanırmısın şimdi hiç vakit bulamıyorum yarım saat uyuyor yasin bey hemen uyanıyor yarım saatte yemek mi iş mi yusuflamı ilgileneyim anlamıyorum yaza beraber çok güzel oynayacaksınız desemde hemen büyüsün sen benle ilgilen geçen faaliyet yapalım dedik sulu boyalarını el işi kağıdını getirdim kessin boyasın yapıştırsın gel benle ilgilen dedi tamam dedim yasini yatırdım biraz ilgilendim tabii hemen uyandı neyse o bile ona yetti inan 10 dk ilgilensem yetiyor işleri boş verecem valla onla ilgilenecem şu kırkımız bi çıksaydı havalarda az daha sıcak olurdu yasini koyardım pusetine şöyle bi gezintiye çıkar parka falan götürürdüm yusuf düzelirdi en azından
yaptırıyorum canım çok zevkle yapıyor da beni istiyor kardeşimi hep emziriyosun benle ilgilen birazz diyor amin canım valla çok zor ne yapacağımı şaşırdım nasıl davranayım hiç bilmiyorum en önemliside sözümü hiç dinlemiyor bişey yapma diyorum inadına yapıyor
bende sütümden accık damlatıyom bide peçetenin ucuyla yavaşça içinden alıyorum kustuğunda burnundan da geliyo o tıkatıyor bende atlet çıtçıtlı badi ayaklarına çorap bide tulumunu giydiriyorum o kadar önceden sadece bi kat giydiriyordum havalar soğudu bikaçgündür evimde serin uyumadığı zaman penye yelekte giydiriyorum erkekçocukları pek sıccağı sevmezlermiş sıkılıyor ama mecburen hasta olmasın nerdesin bilmiyorum ama bulunduğun şehir önemli havaya göre sen ne kadar giyiniyorsan bi kat fazla olcakmış hareketsiz olduğu için
sğol canım şimdinin çocukları öyle akıllıki söylediği şeyleri bi duysan babaannesine gidiyor sürekli inanırmısın dün hiç akşama kadar aşağı inmedi benden uzaklaşamaya çalışıyor bende üzülüyorum tabii geçecek inşallah allahım yardım etsin
banada verdi ama ben kullanımıyorum yaa çok iştah açıyor kilo yapıyormuş ama ii besleniyorum bebeğiminde beşlenmesi kemik gelişimi falan çok ii maşallah o yüzden kullanmıyorum
sanırım bizim doğum tarihlerimiz aynı bizdede dündendir var kakasını yapamıyor azıcık zeytin yağı poposuna sürdünmü yapıyor anne sütü veriyordun sanırım sende sende varsa bebektede olabiliyomuş ayy hiç sorma bide bi oğlum daha var o da ilgi istiyor hem bebek hem yusuf hem kocacım hem ev işi v.s. offf off geçecekmi bunlar
slm canım sen konyalımısın bende konyalıyım ohh ne güzel ya tadını çıkar bizim durumumuzda böyle giderse eşimde beni bırakıp gelcek ablamlara .biz bebişimizle çok zorlanıyoruz gaz kabızlık ağlamalar bitmiyor ablam gelicekti oda gelemedi bende tekbaşıma idare edemez oldum eşim bırakayım diyor baalım ben dayanmaya çalışıyorum ne güzel tadını çıkar canım ailenin yanında olmaktan bebişinle.kızlarrr konyadan merhabalarrrrrkaydirigubbakcemile3
bizim pazar günü kırkımız çıktı. pazartesi atladık annemlerde konyaya geldik. yaptığım serseriliğe hala inanamıyom. 8 saat yolculuk, hava değişimi oğluma bişiy olur diye çok korktum ama bu yolculuğa çok ihtiyacım vardı.
eşim annemgilin gidişine çok üzüldüğümü görünce senide yollayayım istersen dedi. 2 saat içinde hazırlandık çıktık yola.
sanırım en erken ve e uzun yolculuğu biz yaptık:) detayları anlatayım o yüzden. normalde geceleri uyanınca 2 saat uyumayan oğlum yolda ağlayacak durmayacak diye çok korktum. yola çkmadan önce fitil verdik kaana. ve mucize:) oğlum otobüsün sallaması ve fitilin kerametiyle 8 saatlik yol boyunca sadece emmek için uyandı ve emerken uyumaya devam etti. böylece kesintisiz uyku dalında kendi rekorunu 2 ye katladıkaydirigubbakcemile3
konyada annemin yanında olmak harika:) 1 hafta burdayız.
geçmişe bir göz attım aklımda kalanlar: kusma, burun tıkanıklığı problemleri.bizde ikiside var. anlatcam ama oğlum uyandı:) arkası yarın:) bütün nisan bebişlerini ve anneleini öpüyorum:) aaa birde çok büyük bir salaklık yaptım onu da anlatıcam ilk fırsattakaydirigubbakcemile3
gündüz uanık tutmaktan başka çaresi yok canım en azından akşamüstünden sonra uyanık tutmaya çalış benimki aşam 8den byana uyanık yeni uyudu ondada viyaklayıp duruyor genede şuandada açtı gözlerini bilmemki nasıl düzene gircek bu minikler ya bu bebişler kucaga ayakta sallanmaya herşeye alışıyolar ya napıcaz sonrasında biz birde çalışıyoruz çalışmaya başlayınca dahada zor olcakselam annişler. ya benim kız gündüz uyuyor gece uyumuyor ya.huy değiştirdi 3 gündür.
gündüz uyanık tutmaya çalıştım ama yok uyudu ne yaptıysam.
bana bi akıl verin ya.gündüz nasıl uyanık tutayım ya.
karşımda babası sallıyor ayağında belki ı-uyur böle dedik gözler fal taşı gibi.
hiç uykusda gözü yok.
günaydın kızlar herskese hayırlı güzel bir gün diliyorum arkadaşlar.sanırım ben hasta oluyorum napıcam bilmiyorum inşlallah olmam rabbim.buarada arkadaşlar bebeğim kakasını yapamıyor ya varmı içinizde bu sorunu yaşayan geçne gün ateşölçerle gene müdahale ettik 2 gün oldu hala yapmadıya bebeğim hep yapardı 1 haftadır yokya biz müdahale edersek yapıyor müdahalede etmek istemiyorum alışmasından korkuyorum doktorumuzda sertleişr ve ona acı verirse bir daha kakasını yapmak istemez dedi.niye böleya neden yapamıyo benim minikim( kullandığımız gaz ilacından şüpheleniyorum ya onu bırakıcam bi deniycem bu seferde kzı m .ok gazlı ilaç içtiği halde sıkıntılı
sizdede böylemi ya ağlıyor ya uyuyor ya altını alıyorum ya gazını çıkarmaya uğraşıyorum saatlerce ve akabinide ağlamalar ya artık şöle uaynık olupta gözlerini dikip bana baktığı günleri istiyorum onunla agulaşmak istiyorum bizimki hiç durmuyor ki sizindemi bebişlerinz böyle yemek ev işi hiçbirşey yapamıyorum k,mseyi kabul edemiyorum bunaldım çok bunaldım ben((
selam annişler. ya benim kız gündüz uyuyor gece uyumuyor ya.huy değiştirdi 3 gündür.
gündüz uyanık tutmaya çalıştım ama yok uyudu ne yaptıysam.
bana bi akıl verin ya.gündüz nasıl uyanık tutayım ya.
karşımda babası sallıyor ayağında belki ı-uyur böle dedik gözler fal taşı gibi.
hiç uykusda gözü yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?