2010 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılsınız bizde iiz allaha şükür.uyuttum oğlulşumu geldim yanınıza.bugün kont.götürdük oğluşumu doktor artık yoğurt,muhallebi,meyve suyu başlayabilirsin dedi ama korkuyorum ya emmeyi bırakırsa die.öyle oluomu kızlar ya hem ek gıdalara başlıcak die heyecenlanıyorum sewiniyorum.hmede beni emmeyi bırakır die daha çok korkuyorum.

muhabbet cok edesim var ama kiz kaka diye debeleniyor hem bulasik da var ayrica kendime de soz verdim surekli internet basinda oturmayacagim diye simdi is var ben cikayim bulasik akabinda evi supureyim kizla oynayayim biraz aksam yemegi icin bisyeler dusuneyim bos durmak yok bu arada tabi biraz yorulmama lazim bol su iceyim filan falan falan falan filan si cok yani hadi opuldunuz

FUNDA : bu emzikten baktim gitttigidiyorda varmi diye yokmus canim ben gelirken getiririm sana bitane

hacer sana bişey sorcaktm ama gitmişsin yaw neyse görünce cevaplama veya bilen varsa cevaplasn şu file gibi şeylerin içine meyva falan koyupta çocuğa veriyosunuzya onun tam adını bana söyler misniziz?geçende yamıştm gözden kaçtı sanırım

arkadaşım çok çok geçmiş olsun umarım iyi sonuçlar alırsın ,Allah evlatlarımızın başından eksik etmesin bizi şimdi bize ihtiyaçları var,geçmiş olsun canım

bizde bugün aşımızı olduk hadi geçmiş olsun :) bu arada amip olmuşsunuz çok geçmiş olsun umarım geçmiştir

bende de var ama ben almadım şimdi üzerinde avent markası okudum belki yardım cı olur adını bende bilmiyorum

bu arada geçmişi okuyamadım tam ama hasta olanlar varsa çok geçmiş olsun arkadaşlar ,
dün bizim kontrolümüz vardı ve tam bir hayal kırıklığıydı bizim için kocam bile bügün ağladı adamcağız(
ya arkadaşlar biz bu kıza bakamıyoruz sanırım kime anlatsam siz çok pimpiriklisiniz diyorlar nedense .
dün kilomuz felaketti bir ayda sadece 200 gr almış kuzum ,e geçen ay rota virüsü ishali oldu 600 gr almıştı bu ayda yine idrar ve kaka örneği verdik idrarda üreme var ve kakada amip çıktı .olmadığımız bir hastalık kaldımı bilmiyorum ama çocuğum huzursuz değil günde bir yada iki kere yapıyor ve biraz ishal gibi ateşide yok anlayamıyoruz. bizi asıl şok eden olay ise kusmadan dolayı kilo alamadığını söyledi drmuz ve film istedi filmler çekildi mide de bişey yok birde reflü testi yaptılar şiddetli reflü çıktı .bizi çocuk cerrahına yönlendirdi ama yapılacak işlemler çok teferruatlı ordan boş çıkmayız yani ameliyat bile olabilir diyor neyse işte hangisine yanacağız anlamadık pek götürmek istemiyoruz ama ya gelişimi durursa yani fiziksel olarak (
uzun anlattım ama rahatladım

Son düzenleme:

slm refisim canim gecmis olsun :Saruboceq:dualarim seninle cnm....

geçmiş olsun canım ya bebeklere bişey olunca anne babaların içi gidiyo.inşallah tez zamanda toparlanır annesi..........kilo alımıda düzelir inş....siz iyi düşünün...........iyi olsun.anne baba olarak evet pimpirikli olabiliriz bende senin gibiym en iyisini yapmaya çalışıyorum.dün bi arkadaşa gittim bebeği 3 günlük evde o kadar ceryan varki boşverrrrr nolcak diyo anlamıyorum ben böylelerinin çocuklarınada bişey olmuyo,olmasınıda istemem ama ya millet çok rahat ben bunu anladımmmmmmmmmmmlaelaelaelaelae

günaydın kızlar....
dün aşı olmuştu kızım.gece ateşi çıktı biraz.37.2 idi .telaşlandım çok ya.
hemen yarım fitil koydum ,düşürdü.şidi bişey yok.
acaba çok mu erken koydum ya.38 olmasını mı bekleseydim.ilk defa ateşlendi.annemi de aramadım o saatte.neyse mızırdanıyor gene.

senkı ttttttaaaaaaaaaaaaaa ADANALARA gıdıyodun ya bursadamı eksık kaldın neyse herseyde vardır bı hayır
yook korkma cok acccen ver az ver üstune emzır

[Qgıttı gıdıyor com da hgörduydummben

UOTE=nesli.;14729315]bu arada geçmişi okuyamadım tam ama hasta olanlar varsa çok geçmiş olsun arkadaşlar ,
dün bizim kontrolümüz vardı ve tam bir hayal kırıklığıydı bizim için kocam bile bügün ağladı adamcağız(
ya arkadaşlar biz bu kıza bakamıyoruz sanırım kime anlatsam siz çok pimpiriklisiniz diyorlar nedense .
dün kilomuz felaketti bir ayda sadece 200 gr almış kuzum ,e geçen ay rota virüsü ishali oldu 600 gr almıştı bu ayda yine idrar ve kaka örneği verdik idrarda üreme var ve kakada amip çıktı .olmadığımız bir hastalık kaldımı bilmiyorum ama çocuğum huzursuz değil günde bir yada iki kere yapıyor ve biraz ishal gibi ateşide yok anlayamıyoruz. bizi asıl şok eden olay ise kusmadan dolayı kilo alamadığını söyledi drmuz ve film istedi filmler çekildi mide de bişey yok birde reflü testi yaptılar şiddetli reflü çıktı .bizi çocuk cerrahına yönlendirdi ama yapılacak işlemler çok teferruatlı ordan boş çıkmayız yani ameliyat bile olabilir diyor neyse işte hangisine yanacağız anlamadık pek götürmek istemiyoruz ama ya gelişimi durursa yani fiziksel olarak (
uzun anlattım ama rahatladım
[/QUOTE]
canı ya çok gecmıs olsun çok üstüne tıtredıkce böyle olur gözune baktıkca götüne gıdıyo
allah yardımcınız olsun ans amelıyata gerek kalmaz
öyle canım fılızdı degılmı adın o cocuga bısey olmazben dun bnyo yaptırdım camı acıktı cıkınca hemen 1 parca olsun kustu o bebege hıç bısey olmaz

dr v37 de yarım saat bekleyıp ver dedı bana

kızlar herkese gunaydın
benım mıskın 9 lara kadar uyuyan kızım artık sabahın 7 30 unu gecırmemeye gayret edıyor
ulan orucuz işte acık uyu gıcık bebe
normalde erken kalkarım ben yatmayı sevmem ama durmuyokı zıllı kızım

kızlar face de baa yazıyonuz ya yanına k k kım oldugunuzu da yasanız bılemıyom cok yenıyım ya

günaydınlar herkese
filizcim mavişin emziğine bayıldım süper
nesli geçmiş olsun canım
fundacım (budebe) canım meyve sebze emziği yada filesi diye bakarsan görebilrsin canım bende almayı düşünüyorum bunlardan

Günaydın bacılara.s.Sabahın bu saatinde burdayım oğluşumun erkenden uyanması sayesinde.
Bırakır inşallah canım parmak emmeyi.Malesef yaşları ilerleyen çocuklarda emmeye devam edebiliyor.Geçenlerde bana soran bir anneye, emziği saklarsan ememez ama parmakları hep bebişinde dedim:))

Canım benimmm dualarm seninle hiçbirşey çıkmayacak inşallah.

bizim doktorda başla dedi az kilo alınca bende az az veriyorum hepsinden.Hala keçi sütü aramalarım devam ediyor:)

Bugünlerde hep kabızlık çekiyor kuzucuklar,ek gıdaya başlamaktan kaynaklanıyor diye düşünüyorum ben.Gerçi ek gıdasız kabızlık çekenlerde var.Hacerciğim belkide kucağında olmak istediği için ağlıyorduk yakışıklı yasinimiz.

Artık ben gelip kovucam misafirlerini,yeterrrr bu kızın dinlenmeye ihtiyacı var diye.:lepi:

Hepsinin köküne kibrit suyu bunların.Yabancı sizin ananız uleyn deseydin ya bacım.
slm kızlar gecmişe göz attım....
yanımda olupta bana teselli veren tum bacılar öpüyoourm sizi....
iyiki varsınız....
bizde seni öpüyoruz özgem mcksssssssssssss kocaman....

:gitme::umursamaz::1no2:

Ağrımıştır canım benimm geçecek inşallah.

Annelerimizde bizleri böyle büyüttü işte.Geçmiş olsun canım.
Kolay gelsin cancağızım.

selam millet

gecmiste neler olmus okumaya firsat olmadi bi selam cakayim dedim minnos kucakta hadi optm simdilik bye ....
Artık sadece selam mı çakacaksın bize hemşom

Sev uleynnnnnnnnnnnlaelaelaelaelaealkisalkisalkis bişeymi dedik sevmenedelikafadulden

Hayırlı olsun canım, bol bol msg at bana olar mı:))))
Hadi gözün aydın mıçmış göktuğumuz.Kilolarla benimde başım belada gitmesi lazım bu kilolarınnnnnnn.
Denersin canım ikisini birarada bırakacak gibi olursa ek gıda işini birazcık ertelersin.Doktorunla tekrar görüşürsün bu arada da.

Mart annelerinde birisi bebedorun meyve filesiyle vermiş elle tutulacak kısım çenesine geçmiş çıkaramamışlar canım ,eşi sonunda kırarak çıkarmış bilgin olsun.

Nesliciğim geçmiş olsun canım( inşallah ameliyata falan gerek kalmaz ama tek doktorla karar vermeyin hiçbirzaman.

İyi etmişsin canım beklesen dahada yükselirdi düşmesi uzun sürerdi.Tekrar ateşlenmez inşallah.

Son düzenleme:
günaydın herkese ,
kızım uyandı emdi uyuyor ,yemeğimi yaptım ütü yapıcam iş çok
arkadaşlar alıntı yapamicam ama çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara saolun funda ,meltem ,mehtap ve ymer arkadaşlar.en çok üzüldüğüm burada arkadaşlarım hep ailelerinin yanında benimkiler uzakta insan en ufak bişeyde telaşlanıyor korkuyor.annem ailem yanımda olsa en azından destek olurlar belki kafamızda bu kadar kurmayız bizde.

Son düzenleme:

ayy canım geçmiş olsun ateş işinde bende çok korkarım..zamanında koymuşsun fititli canım.çıkmasını engellemişsin.

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.nekadar üzerine düşersek bişi oluyo işte.allah korusun beterlerinden.amliyat olmadan tedaviiyle hallolur inşallah.

günaydınnnnnn
gezgin deniz geldiiiiii

ooooooooo deniz hanım teşrif etmişler ..valla bu yaz senin yazındı deniz bol bol tadını çıkardın gezmenin.ohh sefan olsun..darısı başımıza ee seneye tabii artıkın (

herkeze güüünnaaayyyydddddddııııınnn opuyorumnanaktan :lepi:

ya kızlar benim oğluşum 2 gündür çok tuhaf niyeki yaaa :gitme: akşam sızlanmadan kendi kendine uyuyan bebek gitti yerine uyumak için ağlayan ama uyutmaya çalıştığımda ise kıçını yırtan ağlama krizlerine giren bebek geldi..noldu benim aşkımaaa yaaa kızlar..kaç huy değştirdi şimdiye kadar tüketti beni artık yaaa ağlamaya başlayınca bende omla oturup ağluıorum elimden bişi gelmio napim..bide dün de hiç kaka yapmamış bu demir ilacı kabızlık yapıodu biliorum ama vermeyeyimmi napayım şaştım kaldı ..şu demir ilacı kullanan varmı?sizde durumlar nasıl?

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.nekadar üzerine düşersek bişi oluyo işte.allah korusun beterlerinden.amliyat olmadan tedaviiyle hallolur inşallah.

herkeze güüünnaaayyyydddddddııııınnn opuyorumnanaktan :lepi:

ya kızlar benim oğluşum 2 gündür çok tuhaf niyeki yaaa :gitme: akşam sızlanmadan kendi kendine uyuyan bebek gitti yerine uyumak için ağlayan ama uyutmaya çalıştığımda ise kıçını yırtan ağlama krizlerine giren bebek geldi..noldu benim aşkımaaa yaaa kızlar..kaç huy değştirdi şimdiye kadar tüketti beni artık yaaa ağlamaya başlayınca bende omla oturup ağluıorum elimden bişi gelmio napim..bide dün de hiç kaka yapmamış bu demir ilacı kabızlık yapıodu biliorum ama vermeyeyimmi napayım şaştım kaldı ..şu demir ilacı kullanan varmı?sizde durumlar nasıl?[/QUOTE]

günaydın iyi çalışmalar canım .
valla okadar sakınıyosun ki annem diyoki komşusu bebeğini ayakları çıplak kaldırımda yürütüyor:) üstünde bişey yok biz ise göz yaşına kıyamıyoruz kuzucukların.
annesi çok çabuk büyüyorlar kişilikleri oluşuyor ,kendi tarzlarını belirliyorlar heralde benim kızımda neler neler yapıyor sağlıklı olmalarına şükredelim allah beterinden korusun canım biz demir ilacına başlamadık henüz ,umarım sıkıntı yaratmaaz

hayırlı olsun refiş.güle güle kullan.

ya ben seneye inşallah bursaya düğüne geleceğim.görüşmeyi çoook isterim refişcim.

selam kızlar nasılsınız
çok şükür iyiz canım sen nasılsın?

ben de başladımmmmmmmm.
şimdilik çikoltaya son verdim.sadce çünkü çok çikolata yiyorummmm.

benim doktorum başlama dedi .işe başlayınca başlayacaksın zaten dedi.
midesine sadece anne sütü gitsin diyo.

canım benim düşünmen yeter canım.çok sağol.

ben de almak istiyorum ondsn.sanırım meyve filesi diye hatırlıyorum.

neslicim inşallah hiçbişe çıkmazcanım.kızın sadece kontrolden geçmiş olur.
içini rahat tutmaya çalış canım.
biz ne kada dikkt etsekte hastallık buluyo işte bebişleri.

canı ya çok gecmıs olsun çok üstüne tıtredıkce böyle olur gözune baktıkca götüne gıdıyo
allah yardımcınız olsun ans amelıyata gerek kalmaz

öyle canım fılızdı degılmı adın o cocuga bısey olmazben dun bnyo yaptırdım camı acıktı cıkınca hemen 1 parca olsun kustu o bebege hıç bısey olmaz

dr v37 de yarım saat bekleyıp ver dedı bana

kızlar herkese gunaydın
benım mıskın 9 lara kadar uyuyan kızım artık sabahın 7 30 unu gecırmemeye gayret edıyor
ulan orucuz işte acık uyu gıcık bebe
normalde erken kalkarım ben yatmayı sevmem ama durmuyokı zıllı kızım

kızlar face de baa yazıyonuz ya yanına k k kım oldugunuzu da yasanız bılemıyom cok yenıyım ya[/QUOTE]
ben fundayım orda.

sabah vardı biraz calpol vardim.ılık duş yaptırdık düştü.

kolay gelsin canım işlerin için.
benim de annemler yarım saatlik uzaklıkta oturuyolar ama çocuk olduğundan beri sık sık görüşemyoruz canım.sağlık olsun yeter ki.

günaydınnnnnn
gezgin deniz geldiiiiii

hoşgeldin denizz.

siz de böle deyince doğru karar vermişim.eşime kalsa koymayacaktık.annelik içgüdüsü heralde.

gnaydınnn. dün aşı sonrası ateşi falan atlattık sayılır şimdi 37 derece ateşi var ama ilaç falan vermiycem. soydum yatıyo cıbıl cıbıl. ben başka bi şey sorayım dün demir damlasına başladık veee bütün gece kustu oğlum gece dr. umuzu aradık en çok rastlanan yan etkisiymiş. bi kaç gün verme olmazsa ferrum yazarız dedi. bi de aile hekimimiz devit i kes dedi. bıngıldağımız kapanma eğilimine girmiş. zaten güneş ışını alıyo damla olmasın dedi. 25 ağustosta kendi dr uma gitcem bi de ona soram kısacası ben bu oğlana demir ilacı vereyim mi yoksa ferrummu mudur nedir ondan mı vereyim?

tünaydın arkadaşlar................
umarım herkes iyidir............biz annannemize gitcez az sonra annem biraz hastalanmış bi bakayım yemeğede orda kalırım belki...........şimdi yemek falan yapamaz ablamda gelcek iyi olur.annem ben kendimi bildim bileli depresyon hastası göktuğu görürse belki keyfi yerine gelir.sokarım koyun koyuna onları yatarlar.........

meltem canım benim adım funda........meyve filesi diye satılıyomuş.ama mehtap dedi şimdi mart annelerinde okumuş bebeğin çenesine geçmiş bi tarafı korktum ya almam artık....

sağol tatlım üsttede yazdım ya mehtabın yazdığını görünce korktum ya.bende şey diye düşünüyodum kendisi yerse daha iyi alır tadını neyse annesi yedirsin şimdilik

sağol canım ya acaba başka markamı alsam of korktum şimdi sen kullanmayı düşünüyormusun.............birde sana şunu sorcaktm mehtap göktuğ mıçtı p.tesi 2 gün geçti yine bişey yok yarında dr unada sorcam acaba göktuğa şeftali gibi bişeyler versem kabızlığını giderir mi ne düşünüyorsun..........

benimde kilo vermem lazım karnım davul gibi maşallah ramazan davulu hehehehehehe

canım benim oğlanda da var mımızlanarak uyuma ya da hiçç uyumama.....sürekli değişiyolar dün ilk defa ağlarken gözünden yaş geldi uykuya dalamadı of çok kötü oldum ya elimle sildim öptüm yaşını kuzumun........kabızlığa gelince benimki 1 aydr kabız.........1 haftayıda geçiyor demire başlayalı.yarın dr a soracağım birde benim oğlana rota virüsü aşısı yaptırdıkya sanki ondan sonra daha da arttı kabızlığı bilmiyorum ya sorarım yarın sanada söylerm tamammı?

ben fundayım orda.

sabah vardı biraz calpol vardim.ılık duş yaptırdık düştü.

kolay gelsin canım işlerin için.
benim de annemler yarım saatlik uzaklıkta oturuyolar ama çocuk olduğundan beri sık sık görüşemyoruz canım.sağlık olsun yeter ki.

hoşgeldin denizz.[/QUOTE]

canım ben çikolotayı keseli çok oldu rezene yanında çikolota yiyordum.akşamları dondurma yiyorum bende.süt olsun diye az yiyince sütümde de bi azalma oldu benim.gündüz ve gecede sık emmek ister oldu benm oğlan....ama vercem ya mekiğe falan başladm karnım 5-6 aylık gebe gibi duruyor püfffffffff

ayşegül bize ebe demiri ne çok aç ne de çok tokken verin dedi yoksa kusar dedi.bende ona göre ayarlıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…