Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazlıcım beyaz oda çok şık ve zarif ben çok beyendim sürekli kullanılacak bir model....
gelincik.. evet canım benimde hepsinin bi yerde toplanmış olması ve 3. yatak olayı içime sindiriyoo.. yerden kazanmış oluruzhem... o boş kalan bölüme de bi kitaplık sığabilir mesela.. yada tv yada ek bir bilgisayar masası ayrı olsadaha hoş olur gibi :))))
kızlarrr odaların hepsıne bayıldımm vallaaa..şimdi bende kara kara düşünmeye basladım...
3 odam var ve hepsınde esya var...oturma odasında ıkıtane kanepe var orada oturmuyoruz sadece yatılı mısafır geldıgınde kalması ıcın dusunmustum oda genıs ama şimdi oraya nası bı ayar yapıcam sasırdım kaldım..sizce napıyımm kanepelerımı atamam zaten yenıler ve cok sıklar onları karsılıklı koysam dıyorum bos kalan yerlerede yatak ve komidin alsam perdeyı degıstırıcem..dolap almıycam sizce nasıl olurr?
canım arkadaşımda öyle yaptı kanepeleri köşe yerleştirdi. köşenin karşı boş kalan yerine park yatak aldı. ve dolap. komidindense dolap tavsiye ederim. dolabın içindeki çekmeceler komidin yerine kullanılabilir.
birperi canım benim öyle bir odam var mecbur onu bozucam....bebek odası olacak,çekyatım bir tane ona uygun örtü diktiricem rengi sarı çünkü bebişin odasında kalıcak,ve takım alıcam birde ufak bir oda ama sığar inşl....
canım dolapsız nasıl olur bilmiyorum sonuçta bebeğin asılması gereken kıyafetleri olacak komidin yerine bir dolap alsan altı çekmeceli olanlardan beşiklerinde cekmeceleri oluyor zaten.....
meraba kızlar nasılsınız biz geldik kan verdik inşallah güzel haberler alırız
saolsaın canım cım hepimiz inşallah güzel haberler alırız:Saruboceq:inşallah canım insalllahhh
slm kızlar işleri bitirdik ama belimizde ağrımaya başladı artık azda olsa bişi yapsam ağrıyor sizede oluyor mu?
ruzenin dün aynı oda takımın bende maskonun sitesinde görmüştüm güzel gercekten
bebeg iki cocuk için çok kullanışlı üstelik şık duruyor inş bulursunuz kızının istediği gibi canım
zeyra hoşgeldin canım inşallah hiç bi sorun çıkmaz iyidir bebişin
kızlar bide oda sohbetlerinde okuyorum bende çok istiyorum oda almak bi odam tamamen boş perdesi halısı hazır bebek için eşya alırken bebeği düşünüp ona göre almıştım ama ne kayınvalidemler ne annemler nede kocamda hiç heves yoksadece ben istiyorum ne yapcam da kandıracağım bilmiyorum inşallah razı ederim dua edin