2010 Nisan Anneleri

nazlıcım oda gerçekten çok zarif... beyaz şıklığı var tabikii.. :)))
gelincik.. ahh canımm bende 2 haftadır fln çoraplarımı bile ayağımı biyere kaldırmadan giyemiyorum :))) ki benim 1 aydır karnım aynı büyüklükte.. yada bana büyümüyomuş gibi geliyo :))))

hertkes oda ekliyo madem bende kızımın ne zamandır istediği ve netten görüp bilg. kaydettiğim odayı ekliyim.. tabi bizim seçimimiz değil bu ama 2 çocuk için iyi gibi...

2duwe1f.jpg
2zjdt3m.jpg

nasıl sizce kızlarr? hem3. bi misafir yatağının da olması iyi.. biri ateşli olduğunda fln odalarında sabahlarken uzanabilirim :))) yada yatılı arkadaşları gelebilir...

Son düzenleme:
bebeg oda çok değişik canım çok da kullanışlı.aynı metrekare içine hem yatak hem dolap hem şifonyer sığmış harika..

kızlarr bu kez çıkıyorum :)))))))

pazar dönüşü uğrayabilirim inş.. oda adayımıza :)) yorum yaparsanız da dönüşte okurum artıkk.... öptüm hepinizii..

gelincik.. evet canım benimde hepsinin bi yerde toplanmış olması ve 3. yatak olayı içime sindiriyoo.. yerden kazanmış oluruzhem... o boş kalan bölüme de bi kitaplık sığabilir mesela.. yada tv yada ek bir bilgisayar masası ayrı olsadaha hoş olur gibi :))))

nazlıcım aslında hakılısn evet çocuklar büyüdükçe istekleride farklılaşıyo....bende diyorum ki enazından bi süre aklı erene kadar benim istediğimi kullansın,zaten eminimki kuzey bey çilek mobilyadaki araba seklindeki yatak odası takımına bayılacaktır hayalimde o var onunla değiştiririm diyorum sonuçta onunla eskimiycek ya mobilyalar....oğluşum büyüdüğünde daha güzel modeller çıkacak birde onun zevkine göre döşeriz bizde......

gelincik.. evet canım benimde hepsinin bi yerde toplanmış olması ve 3. yatak olayı içime sindiriyoo.. yerden kazanmış oluruzhem... o boş kalan bölüme de bi kitaplık sığabilir mesela.. yada tv yada ek bir bilgisayar masası ayrı olsadaha hoş olur gibi :))))

bayıldım valla çok değişik... çok kullanışlı görünüyor. yapan varmı bunu ya? yabancı bi sitede mi buldunuz??

bebegcim gercekten bu oda şık ve çok kullanışlı bayıldım çokta modern bir görüntüsü var fiyatı ne kadra acaba bende annemlere gösterebilirim bunu kardeşim için....em misafir gelincede üçüncü bir yatak avantajı var harika......

kızlarrr odaların hepsıne bayıldımm vallaaa..şimdi bende kara kara düşünmeye basladım...

3 odam var ve hepsınde esya var...oturma odasında ıkıtane kanepe var orada oturmuyoruz sadece yatılı mısafır geldıgınde kalması ıcın dusunmustum oda genıs ama şimdi oraya nası bı ayar yapıcam sasırdım kaldım..sizce napıyımm kanepelerımı atamam zaten yenıler ve cok sıklar onları karsılıklı koysam dıyorum bos kalan yerlerede yatak ve komidin alsam perdeyı degıstırıcem..dolap almıycam sizce nasıl olurr?

kızlar bebişimin yastıklarını ve ona ördüğüm sarı yeleği ekledim....yelek çok basit bişi ama olsun belki fikir olur......birde ananesinin aldığı süveter var ,yorganlarımız hazır olmadığı için ekleyemedim....
cicişler bölümümüze bakabilirsiniz......

kızlarrr odaların hepsıne bayıldımm vallaaa..şimdi bende kara kara düşünmeye basladım...

3 odam var ve hepsınde esya var...oturma odasında ıkıtane kanepe var orada oturmuyoruz sadece yatılı mısafır geldıgınde kalması ıcın dusunmustum oda genıs ama şimdi oraya nası bı ayar yapıcam sasırdım kaldım..sizce napıyımm kanepelerımı atamam zaten yenıler ve cok sıklar onları karsılıklı koysam dıyorum bos kalan yerlerede yatak ve komidin alsam perdeyı degıstırıcem..dolap almıycam sizce nasıl olurr?

canım arkadaşımda öyle yaptı kanepeleri köşe yerleştirdi. köşenin karşı boş kalan yerine park yatak aldı. ve dolap. komidindense dolap tavsiye ederim. dolabın içindeki çekmeceler komidin yerine kullanılabilir.

birperi canım benim öyle bir odam var mecbur onu bozucam....bebek odası olacak,çekyatım bir tane ona uygun örtü diktiricem rengi sarı çünkü bebişin odasında kalıcak,ve takım alıcam birde ufak bir oda ama sığar inşl....
canım dolapsız nasıl olur bilmiyorum sonuçta bebeğin asılması gereken kıyafetleri olacak komidin yerine bir dolap alsan altı çekmeceli olanlardan beşiklerinde cekmeceleri oluyor zaten.....

meraba kızlar nasılsınız biz geldik kan verdik inşallah güzel haberler alırız

canım arkadaşımda öyle yaptı kanepeleri köşe yerleştirdi. köşenin karşı boş kalan yerine park yatak aldı. ve dolap. komidindense dolap tavsiye ederim. dolabın içindeki çekmeceler komidin yerine kullanılabilir.

hımmm tamam canım haklısın daha dogru olucak sanırım öle...

birperi canım benim öyle bir odam var mecbur onu bozucam....bebek odası olacak,çekyatım bir tane ona uygun örtü diktiricem rengi sarı çünkü bebişin odasında kalıcak,ve takım alıcam birde ufak bir oda ama sığar inşl....
canım dolapsız nasıl olur bilmiyorum sonuçta bebeğin asılması gereken kıyafetleri olacak komidin yerine bir dolap alsan altı çekmeceli olanlardan beşiklerinde cekmeceleri oluyor zaten.....

çok guzel düşünmüşün güzelim ..çok akıllıca üzerine uygun bir örtuyle gercekten guzel olur..

sanırım dedıgınız gıbı yapıcam canım dolap alıcamm ama odayı tekrar bı ölcup bıcmek gerekıcek sıgar heralde yaa..zaten öle abartılı büyük olmuyor dolaplar

slm kızlar işleri bitirdik ama belimizde ağrımaya başladı artık azda olsa bişi yapsam ağrıyor sizede oluyor mu?
ruzenin dün aynı oda takımın bende maskonun sitesinde görmüştüm güzel gercekten
bebeg iki cocuk için çok kullanışlı üstelik şık duruyor inş bulursunuz kızının istediği gibi canım
zeyra hoşgeldin canım inşallah hiç bi sorun çıkmaz iyidir bebişin

kızlar bide oda sohbetlerinde okuyorum bende çok istiyorum oda almak bi odam tamamen boş perdesi halısı hazır bebek için eşya alırken bebeği düşünüp ona göre almıştım ama ne kayınvalidemler ne annemler nede kocamda hiç heves yok:( sadece ben istiyorum ne yapcam da kandıracağım bilmiyorum inşallah razı ederim dua edin

inşallah canım insalllahhh
saolsaın canım cım hepimiz inşallah güzel haberler alırız:Saruboceq:
slm kızlar işleri bitirdik ama belimizde ağrımaya başladı artık azda olsa bişi yapsam ağrıyor sizede oluyor mu?
ruzenin dün aynı oda takımın bende maskonun sitesinde görmüştüm güzel gercekten
bebeg iki cocuk için çok kullanışlı üstelik şık duruyor inş bulursunuz kızının istediği gibi canım
zeyra hoşgeldin canım inşallah hiç bi sorun çıkmaz iyidir bebişin

kızlar bide oda sohbetlerinde okuyorum bende çok istiyorum oda almak bi odam tamamen boş perdesi halısı hazır bebek için eşya alırken bebeği düşünüp ona göre almıştım ama ne kayınvalidemler ne annemler nede kocamda hiç heves yok:( sadece ben istiyorum ne yapcam da kandıracağım bilmiyorum inşallah razı ederim dua edin

çok saolasın bitanem bende çok isterdim oda takımı almayı ama evim pek müsait değil canım benim yaa bize alındı beşiği halası aldı park beşiklerden bizde bitane şifonyer alıcaz o renkte o kadar inşallah ilerde alırız tatlım olsun sağlıklı olsunlarda yeterli canımcım

Back
X