2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

dünür çok güzel ciciler almışsın gelinime.kız bu kadar süsleme gelini valla benim oğlan erkenden kaçırır kızı dayanamaz valla : )

dünür çok güzel ciciler almışsın gelinime.kız bu kadar süsleme gelini valla benim oğlan erkenden kaçırır kızı dayanamaz valla : )

:1rolleyes: valla demiştim canımcım bizim kız birazcık süslü olacak sanırsam görsen herşey pembe artık bizim için başka renklere bakamıyorum artık nedense o kadar güzel şeyler varki anlatamam canım inşallah bir doğsunlarda alırız daha çok şeyler şimdilik yeterli sanırım çünkü bize ordan burdan çok gelir sülale geniş o yüzden çok çabuk büyüyecekleri için genelde yazlık türü almak istiyorum bundan sonra canım bena.s

Cok saol gelincik53, insallah kullanmaya nasip olur.:Saruboceq:

Bir iki parça da bizden, nedense kizlar su aralar Dior markasina acayip takiliyorum, dayanamiyorum aliyorum. Burberry ayyakabi aldim onu da baska zaman eklerim :)

ilaydacım çok tatlılar güle güle giysin kızın dikkat et sen şimdiden marka takıntısı olacak kızının söylemedi deme ama ilk pabuçlar şahane küçük hanımefendiye yakışır:lepi:

ilaydacığım çok güzel aldıkların yaa helede o elbiseye bayıldım prensesimiz sağlıcaklı günlerde giysin canımcım valla tam fashion havası estircek kızın canım:)))

ilaydacığım çok güzel aldıkların yaa helede o elbiseye bayıldım prensesimiz sağlıcaklı günlerde giysin canımcım valla tam fashion havası estircek kızın canım:)))

COk tessekür ederiz Zeyra teyzemizzz. Daha güzelleri sizleri olsunn:hulya:

zeyra senin cicilerde harika bayıldım dün yazacaktım ama siteyi biliyorsun malum....
ilaydacım bayıldım bayıldım tek kelimeyle kızın moda takipçisi olacak annesinin sayesinde nekadra ciciler.....pembiş pembiş ayakkabılar için kuzeyden sonra hemen bir kız düşünebilirim...:))))))))))))

RUZENIN saol canim, çok hevesliyim iste, biliyorsun kiz çocugu ne kadar çok istedigimi, bu yuzden ne gôrsem aliyorum. Umarim giydirmeye nasip olur. Hele saglicakla al Kuzeyini kucagina, sonra hemen kiz bebegine çalismalarina baslakaydirigubbakcemile3

[B]Ruzeninn yerim ben onun cicileriniiii!!!! Hepsi birbirinden tatli, nasil da yakisir Kuzeyimizeee[/B]

kızlar bana hele bi yardımcı olun. kızımın yatağı, arabası, mama sandalyesi falan tamam ama iş kıyafete gelince orada takılıyorum. şimdi ben kaç beden alcam ve kaç tane alcam 3-6 ay olanlardan alamıyorum herşey kışlık bizim bebeler o aylara yazın ulaşıyo. yeni doğan almalı mıyım, kaç tane alcam ama? 0-3 aylık ne alayımbaşı kış sonu yaza geliyoo.

ayyyy ayyyy ilaydaaaa nefis şeyler bunlar güle güle giysin insallahhh guzel kısımız....

ayy direkt resim nasıl görünüyor bilmiorum ben anca böyle link eklemeyi becerebildim :)

aldıklarımın bazıları bunlar, öbür resimler karanlık falan çıkmış, diğerlerini de sonra eklerim :)

ilk resimdeki oyuncaklara bayıldım.. birini sallıyorsun konuşuyor, öbürü titriyor, diğeri zıplıyo falan :)) çok şekerler

ay mesajlar gitmiyo gitmiyo, sonra çift çift gidiyor hayret bişiy.

şunu editleyeyim de aynı mesaj olmasın bari :)

hadi teyzeleer, gelin bakın kızımın cicilerinee :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…