- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
artık başlayabilirim eklemeye bende zemuszemus
kızıma ilk don aldım donansın die adettenmiş :kedi:
kızıma büyük halasının aldığı ciciler:
(bunu kızda olsa oğlanda olsa giydiricem dedim çok tatlı çünküü....)
(bunun aynısından bnmde hırkam vardı rahmetli teyzem örmüş. Saklıoyrdum hala duruodu çocuğuma giydircem diye ama istanbulda annemlerde kaldı =(((( )
buda ayten teyzemizden:
kızımın halasının ilk hediyesi:
bunlarda almanyadan geldi cinsiyeti belli deildi o zaman. büyükbabannemiz rüyasında erkek olucaanı görmüşde...
bunlarıda dün ben samanpazarından aldım:
bu takımı 5 tl ye aldım
bu 3 body e 7 tl verdim
bunlarıda güzel kızıma bn yaptım :hulya:
bunun başka renklerinide yapmayı düşünüorum minik kızıma minik kalpler :asigim:
başka şeylerde aldım park beşik, anakucağı, küvet leğeni, kovası fln onlarıda sonra eklerim
http://i0912.hizliresim.com/2009/12/19/7604.jpg aldığımız pijama takımımız dünürümde bunun mavisini aldı aynısının :)))
bu da anenanemizin ördüğü yelek ve patiğimiz:)))http://i0912.hizliresim.com/2009/12/19/7632.jpg
zeyra canım çok tatlı cicileriniz valla ana kız yakıcaksıznız etrafı.....
Zeynocuğum güzel günlerde hayırlısıyla eskitin cicileriniz.a.s.
kızlarr bitmişken dünden beri ördüğün iki patiği de ekliyim dedim.. diğerleri evde maleseff.. ananemiz de aldıklarını getirmişti bizee.. takımlarr.. süveterler.. badilerhepsi evde şu an.. ama inş. kardeşim bize geldiğinde çekicim hepsini ona koydururum olmazsa burdan koyar o :)
neyse şimdilik bunlarr..şişle patik öremiyorum malesef beni aşıyoo.. sadece tığla bunları yapabildim...
fıstık yeşilinin düğmelerini bile dikmedim daha :)) evde dikerim artık..
çok şekerler.Helede içinde o minicik ayaklar olacak.Yerim o ayakları ben oyy oyyyy yok yemeyimde öpeyimmm:))))kızlarr bitmişken dünden beri ördüğün iki patiği de ekliyim dedim.. diğerleri evde maleseff.. ananemiz de aldıklarını getirmişti bizee.. takımlarr.. süveterler.. badilerhepsi evde şu an.. ama inş. kardeşim bize geldiğinde çekicim hepsini ona koydururum olmazsa burdan koyar o :)
neyse şimdilik bunlarr..şişle patik öremiyorum malesef beni aşıyoo.. sadece tığla bunları yapabildim...
fıstık yeşilinin düğmelerini bile dikmedim daha :)) evde dikerim artık..
tarhancım güle güle kullansın kaanımız inşallahhh.... hepsi çok güzel..
tubacım;kaan paşamız güle güle giysin onları hepsi çok tatlı;onların içinde nede yakışıklı olcak.....
tarhan ve neptune ne şeker şeyler bunlar kızlaryaa
rabbim üzerlerinde görmeyide nasip etsin inşallahh
tuğbacım.. neptunee... canlarım ne güzel şeyler bunlarr... rabbim sağlıkla giyip eskittiği günleri görmeyi de nasip etsin inş..
çok sağolun teyzoşlarr.. patik ilk kez ördüğüm için acemi işi oldular biraz.. ama bidahakiler daha iyi our sanırım.. converse modeli var ne zamandır aklımdaa.. nası yaparım bilemiyorum ama denicem sanırım )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?