2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

tarhan ve neptune ne şeker şeyler bunlar kızlaryaa
rabbim üzerlerinde görmeyide nasip etsin inşallahh

tuğbacım.. neptunee... canlarım ne güzel şeyler bunlarr... rabbim sağlıkla giyip eskittiği günleri görmeyi de nasip etsin inş..

neptune canım güle güle giysin kızın maşallah çok tatlılar canım

canım kızın iyi günlerde kullansın cicilerini çok güzeller....

kızlarr bitmişken dünden beri ördüğün iki patiği de ekliyim dedim.. diğerleri evde maleseff.. ananemiz de aldıklarını getirmişti bizee.. takımlarr.. süveterler.. badiler hepsi evde şu an.. ama inş. kardeşim bize geldiğinde çekicim hepsini ona koydururum olmazsa burdan koyar o :)

neyse şimdilik bunlarr..şişle patik öremiyorum malesef beni aşıyoo.. sadece tığla bunları yapabildim...
fıstık yeşilinin düğmelerini bile dikmedim daha :)) evde dikerim artık..

canim güle güle güzel günlerde giysin oglusun pek sirin olmuslar

bebegcimm çok güzellerr yaa gülee gülee kullansınnn oğlunn
ben oğluşuma ellerimlee hiçç bişeyy öremediimm dahaa yaa (((

çok sağolun teyzoşlarr.. patik ilk kez ördüğüm için acemi işi oldular biraz.. ama bidahakiler daha iyi our sanırım.. converse modeli var ne zamandır aklımdaa.. nası yaparım bilemiyorum ama denicem sanırım )))

çok şekerler.Helede içinde o minicik ayaklar olacak.Yerim o ayakları ben oyy oyyyy yok yemeyimde öpeyimmm:))))

tarhancım güle güle kullansın kaanımız inşallahhh.... hepsi çok güzel..

tubacım;kaan paşamız güle güle giysin onları hepsi çok tatlı;onların içinde nede yakışıklı olcak.....

tarhan ve neptune ne şeker şeyler bunlar kızlaryaa
rabbim üzerlerinde görmeyide nasip etsin inşallahh

tuğbacım.. neptunee... canlarım ne güzel şeyler bunlarr... rabbim sağlıkla giyip eskittiği günleri görmeyi de nasip etsin inş..

teşekkürler kızlar daha güzelleri sizlerin olsun inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

refiyecim çok tatlı olmuşlar valla burdan hiç acemi işi gibi görünmüyolar. converse modelini yaparsan ekle mutlaka bende annemgile göstereyim örsünler ben becerememdekaydirigubbakcemile3

neptün cicileriniz harikalar güle güle giysin bebişin opuyorumnanaktan

mehtapçım.. çok sağol cnım.. beğenmene sevindim :) oy oy o ayaklarını bi koklayabiliyim.. bi çıksın içimden sıpa(vaktinde ama sağlıkla :)) nasıl yiyiciim benn bi görr.. :))

tuğbacım.. saol cnımm.. yok kızz.. cidden acemi işii.. bilg. başında elinde ipive tığıyla patik ören birine acemi denmez de ne denir :)))) ayy o converse modeli aklımda cidden ama becerebilirmiyim hiç bilemiyorum.. denemeye değerr.. başarabilir de yaparsam tabiki eklerim cnımm...

kızlar cicilerinzi güle güle sağlıkla giyer inş. bebişleriniz hepsi birbirinden güzel

refiye yaa patikler cidden çok hoş olmuş harika valla bittim maviş olanlar favorim....valla acami işi bölese senin usatalığını düşünemiyorum harika seyelr çıkar ortaya.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…