2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

gelincikciğim çok güzel ciciler almışsın oğluna.iyi günlerde kullansın inşallahh

gelincik çok güzel hepsi canımm
güle güle giysin bebişim sende benim gibi istanbulu bekliyorsun :)

gelincik çok güzel hepsi canımm
güle güle giysin bebişim sende benim gibi istanbulu bekliyorsun :)

tşkler canım evt ist u bekliorum burda çeşit çok sınırlı hmede çok pahalı..fırsatı değerlendirim diom hazır gitmişken..

gelincik canım aldıkların çok şirin valla....
bizimde bir fanatik babamız var hast.çıkışı cimbomlu şeylerle karşılıycak oğlum bizi....
güle güle giysin bebişin....

teyzesi onun varya... yer yerrr
şimdiden maskotumuz oldu bi doğsada ısırsam heryerinden.hayrıyem heveslendım ayol bendemi evlenıp hemen yapsam acep

teyzesi onun varya... yer yerrr
şimdiden maskotumuz oldu bi doğsada ısırsam heryerinden.hayrıyem heveslendım ayol bendemi evlenıp hemen yapsam acep

tşk ederiz oğlumun güzel teyzesi.sende bian önce arkadaş yap oğluma canı sıkılmasın oğlumun amaaaa

gelincik canım aldıkların çok şirin valla....
bizimde bir fanatik babamız var hast.çıkışı cimbomlu şeylerle karşılıycak oğlum bizi....
güle güle giysin bebişin....

sağol canım.bende seninkilere bayılmıştm valla.şu fanatik cicilere öle kızıom ki valla babamız ne bulduysa sarı lacivert alıo yaa oğlumun kendi tercihine bırak diorum yok babası gibi koyu fenerli olcak dio.hastaneden de fenerli hastane çıkışıyla çıkacakmışız

bu hast.çıkışımız 10 parca 20 tl.'ye aldım....
,
kadie tulum ve şapkamız...5 tl...

atlet ve külodumuz çi 1.tl

pijama takımımız 5 lira-tek alt olarak 2.5 tl

bebiişin sarı tülbenti ve mendil için amerikan bezi 3.tl çorap hediye

yün patikler babaneden hediye- ayakkabı komşu teysemizden

şimdilik bukadar kızlar fiyatlarıda yazdım ki fikir olsun sizede diye.....

ruzenin maşallah canım yaa..döktürüon hergün kuzuna.yine çok hoş şeler almışsın.güle güle kullanın oğlunuzla..

maşallah hepinize yaaa benim kızım çıplak kalıcak 2 zıbın 2 badi 2 pijama 1 eşofman başka da bişi yok yavrumun:))))) artık bende başlamak istiyorum. eşim bi odasını alalım önce diyor... offf biraz daha bekliyeceğim galiba..

özgecim.. cicileriniz süper yine canımın içi... güle güle kullanın bunları da diğerlerini de...

ay kızlar bu hafta alışverişe gittiğim yerde duyudum. bebek sarılık olmasın diye hastane de giyeceklerine sarı bi parça ekliyolarmış. sarılı battaniye veya sarı eldiven, sarı kenarlı zıbın. falan olurmuş ööle dedi torununa alışveriş yapan teyzeee

evet canım bizde de sarı tülbent konur. yüzü onla örtülür:)))

ruzenincimm çok güzeller canımyaa
bide sende görünce hemen not aldım amerikan bezi almayı alayımda mendiller yapayım yavruma
birde kızlarr wenice de kot pantolonlar var bebişler için alt kısmı bacak kısımları boydan boya çıtçıtlı altını rahat açmak içinmiş ablam almış bana eğer gidersem ve makinemde olursa çekerim resmini

Dün akşam mothercare mağzasından aldım kızlar...

Eklentiler

• $DSC00892.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $DSC00893.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $DSC00894.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 45
  • $DSC00895.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $DSC00896.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…