2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

nazlıcımm pijaman çok cici güle güle kullan hayatım:))

ayşemm çok tatlı yaaa.. tam oğlan anasına yakışır cinsten bende bu tür birşey almayı planlıyorum bayanssulusmilehihoyyyt

çok güzel ayşeciğim güle güle kullan o pabuçlarına bayıldım zaten canım güle güle giy canım

nazlıcımm pijaman çok cici güle güle kullan hayatım:))

çok sağol canım...

ewt siteyi yazmıssın önce. ben hatayda oturuyorum buralara yakın biyer se bakayım dicektim de torbalı baya bana uzak cnm olsun genede saol hayatım

bedenini söylersen alırım ben sana izmire geldiğimde de getiririm istersen:))

Nazlıcım çom güzelmiş pijaman.İyi günlerde giy canım

canım benim çok sağol. bende papalara bayıldım:)) bende pembişlerini alayım bari:))

zeyracım çok sağol:)) hoş medium bile bana büyük geldi kessem bi yerlerinden bebişime iki takım olur ya:))

Ben zaten terlik kullanan birisi olmadığım için çareyi pisipisilerde bulduk.Evde 4 renk var.zemuszemus
Çok rahat

ayşecim güle güle kullan cok güzeller ayrıca pisi pisilerde harikaymış...

Kızlar.Bu da benim mevlütte giyeceğim pijama takımım.Bakın bakalım nasıl?zemuszemus

aysecim zaten görmüştüm ama yine sölüyorum çok beyendim merakla kırmızısınıda bekliyourm tatlım....heleki ben senin babet terliklerine bayıldım ya çok ciciler sanada çok yakışacak eminim güzelim...
ben mevlütde pijama giyersem hazır saten bi takım olcak çeyizimde vardı lohusalık için almıştım güpürlü falan bişi bi ara sandıktan çıkarırsam eklerim.....
ama ben gecelik yerine oğluşumla bir örnek giyimek istyrum anneme beyazlı gümüşlü hoş bir elbiese diktirmeyi düşünüyorum şık olalım dimi:???bayanssulusmile

nazlıcım ve ayşecim çok şirin pijamalarınız hayırlı olsun
ben hiç düşünmedim ne giyeceğimi zaten büyük ihtimal hem annemlerde hemde burda yaparım mevlidini

bunlarda anneannemizin istanbuldan gelirken getirdikleri kızım için

http://www.ressim.net/out.php/i360823_pict0007.jpg
http://www.ressim.net/out.php/i360824_pict0008.jpg bu sarı hastahane çıkışımız bitanede pembe vardı ama bu sarılık olmaması içinmiş sarı giyinirmiş bebiş:))
http://www.ressim.net/out.php/i360825_pict0009.jpgbuda polar battaniyemiz fermuarlı çok tatlı bayıldım buna yumuşacık:))

aslında bunları vermiyodu en son bohça yapıcakmış bende bundan sonrakileri yap dedim gerçi süveter falanda almış onları vermedi yaa neyse onlarıda alınca çekerim şimdilik bunları getirdim:))))

Son düzenleme:
zeyracim bayildimmm canim yha

insallah güle güle giymeleri nasip olur opuyorumnanaktan

nazlicim ve aysecim pijamalariniz cok güzel

nazlicim seninkiler bana pek bir rahat göründü kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederiz zehirciğim daha iyisi bebişin olsun canım benim bende senin dolaplara bayıldım

yosun,batuhanım teşekkürler kızlar

nazlı,ayşe pijamalarınız çok güzelmişş sağlıcaklı giyin
ayşecim özellikle oysho patikler çok cici

zeyra hastane çıkışlarınız çok güzel,sağlıkla giysin bebişin..

saolasın canımcım daha güzelleri sizin olsun inşallahboshayallersmile

nazlıcım ve ayşecim pijama talımlarınız çok güzel kızlar..iyi günlerde kullanın....bende bugün baktım komda falan 90 lira diyolar.çok pahalı yaw.

canım gelinime ne güzel ciciler almış annennesi...iyi günlerde kullansın canım gelinim....giyinsin de göktuşun yanına gelsin inşallah....opuyorumnanaktan

canım gelinime ne güzel ciciler almış annennesi...iyi günlerde kullansın canım gelinim....giyinsin de göktuşun yanına gelsin inşallah....opuyorumnanaktan

inşallah canım valla göktuş bizim kızı dışarı çıkarmayack haaa yanında olmadığı sürece olumunekankayizsmile saol canım benim daha iyisi damadımın olsunboshayallersmile

zeyracım ananesi çok zevkli secimler yapmış ;hepsi çok güzel güle güle giysin bebişin....

teşekkür ederim özgeciğim saolasın daha iyisi kuzeyimizin olur inşallah bitanem benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…