2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

canım benim çok teşekkür ederim sana zahmet olmasın ben kendim deneyerek alsam daha iyi olur heralde....
çok sağol canım...

bedenini söylersen alırım ben sana izmire geldiğimde de getiririm istersen:))

canım benim çok sağol. bende papalara bayıldım:)) bende pembişlerini alayım bari:))

fundacım cicileriniz çok tatlı hepsine bayıldım ama ben çantanızı sormak istyrum fiyat olarak ne kadara aldın,bende öle bişi istryum ,klasik bebek çantalarını oldum olası beyenmemişimdir ama seninki çok şık....

nisan anneleri pijamalarınız harika,bebişlerinizin cicileride öyle.hep beraber güle güle kullanın inşallah

sağolasın özgeciğim daha güzelleri kuzeyin olsun inşallah....
canım çantanın içinde bebeğin biberonunu aynı ısıda tutmak için özel bir yer var,ayrıca kirli bezi ve alt açması var.fiyatı 53 lira canım.çaprazda takılabiliyor.benim tam istediğim gibi oldu canım.mutlaka sende ondan al canım

fundacım yeni hastane çıkışınız çok güzel idil baby dimi? bende internette görümüştüm bebiş alışverişine çıkınca alıcam inşallah aynısındanopuyorumnanaktan

hepsi bir harika canim
o canta bebegin cantasimi yani malzemelerini koyacan yoksa
hastaneye yanina alacan cantami canim ???

sağol tatlım evet bebeğimin çantası.dışarıdan normal kol çantası gibi duruyor ama tamamen bebeğe göre ayarlanmış.içinde alt açma kirli koymak için yeri var<bebeğin biberonunu sıcak tutmak içinde termos özellliği gösteren özel bir yer var canım.hastaneye bununla beraber bir çantayla daha gideceğim.

fundacım yeni hastane çıkışınız çok güzel idil baby dimi? bende internette görümüştüm bebiş alışverişine çıkınca alıcam inşallah aynısındanopuyorumnanaktan

evet canım idil baby nin ürünü.çok beğenerek aldım.ayrıca çok ta yumuşak mutlaka sen de al canım.6lı benim aldığım.

fundacım valla çanta dıştan harika görünüyo ama iç özellikleride harikaymış....
ben çok bakındım göremedim öle bişi ....
acaba markası falan bellimi,netden bakayım....

kızlar bana da eşim bi çanta almış. Nike... spor çantası şeklinde yan gözü termos özellikli. ve fiyatıda 49 tl. aklınızda bulunsun:))

cok hos canim güle güle kullan valla
burda cantalar cok pahali ya bazilarinin yanina varilmiyor
ama yeni bir bebek arabasi aldim onun icinde var bitane oda co hos araba bi gelsin
resmini cekip koyacam zaten

kizlar bu benim aldigim araba ama nette buldum
1.resimdeki gibi ön tekerleri kücük olacak
sms benim aldigim bu renkte degil
benim siyah ve ic tarafi kirmizi beyaz puanli
fikirlerini almayi düsündüm sizce nasil
tabi her seyede acigim onuda söyliyim eyvahedigeldismile
ayrica bayada pahali ogluma aldigim biraz daha uygundu ama daha yasina girmeden tekerleri dönmemeye basladi

bende bunun gibi üçlü chicconun trio for me modelini aldım pazar günü, daha gelmedi sabırsızlıkla bekliyorum )

canım çok güzel tam benim istediğim gibi ama çok pahalı bu modeller kaça aldın sen??

canim begenmene sevindim daha iyileri sizin olsun insallah
ben bunu indirimden aldim 450 euro verdim yani 900 tl civari sanirim trde
ama normal fiyatini sorarsan 750 euro civari yani 1.500 milyar asa yukari

fundacım valla çanta dıştan harika görünüyo ama iç özellikleride harikaymış....
ben çok bakındım göremedim öle bişi ....
acaba markası falan bellimi,netden bakayım....

canım markası loock's...
sağol tatlım benimde içime çok sindi çanta.
dün senin beğendiğin ve paylaştığın kahverengi çantada çok güzel....ama gerçekten fiyatı baya tuzlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…