2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

sağolun klzlar hakkaten pijama benimde çok içime sindi:)

zeyracım çok güzeller güle güle giysin inşallahhhhh

sağolun klzlar hakkaten pijama benimde çok içime sindi:)

zeyracım çok güzeller güle güle giysin inşallahhhhh

saol canımcım inşallah hepimizin bebişleri sağlıcakla kullanır cicilerini teşekkürler teyzoşumuzopuyorumnanaktan

annişler sizinde bebişlerinizinde cicileri çok güzel bayıldım hepsine,Allah güle güle giydirmek nasip etsin... :ecrin_bebek:

To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 12 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post yükleyemedim

jnaz... nazire... nupe... kızlar bebişlerinizin cicileri çok şeker.. iyi güzel günlerde kullansınlar inş..

nazlıcım.. pijamaların çok güzell.. güle güle giy inş. cnımm...

denizcim.. canımm pijamalarına bayıldım.. ayy hele ki o pisi pisilerr.. güle güle giy inş.. canım benimm..

To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 12 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post yükleyemedim

canımcım sitedeki mesajlarının sayısı 100 ü geçmeden resim ekleyemiyorsun

zeyracimcok güzel gizemimizin cicileri güle güle giysin insallah
budebecimseninkilerde cok hos canim güle güle giydirmek nasip olsun insallah

dünürcüğüm çok cici damadımın cici havlusu canım diğer resimleride ekle bitanem benim merak ettim şimdi güle güle kullansın damadım canımcım

batuhancığım çok teşekkür ederiz teyzoşumuz daha iyileri bebişin olsun canımcım opuyorumnanaktan

fundacımm maşallah şekerimya bayıldım hepsine güle güle kullansın kuzun
bebegcim çok sağol canım

dünürcüğüm çokkkkkkk güzeller bayıldım canım yaaa hele o alt açmanız ayyy valla dayanamayacağım atlayıp geliceğim bak bu hafta şu odanız bir gelsin inşallah gelicez zaten hepsini yakından bakacağım canım güle güle kullansın benim canım göktuşum

fundacımm maşallah şekerimya bayıldım hepsine güle güle kullansın kuzun
bebegcim çok sağol canım

sağol kızlar daha güzelleri sizin olsun inşallah...
dünürcüğüm gel valla bekliyoruz biz ne olsa evdeyiz ya...canım o alt açmaya bende bayıldım çok hoşuma gitti....

budebecim maşallah cicişler harika canım ya..allah sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin..

budebe cim harika ciciler sağlıkla kullanmayı nasip etsin allah inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…