2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

batuhanım çok güzel bir araba canım.iyi günlerde kullanı inşallah........

ay bende çok beğendim batuhancım arabanı.çok konforlu bişeye benziyor.umarım hafiftirde.güle güle kullanın kızınla canım..

reyhancığım çok güzelmiş arabanız güle güle kullanın canım çok kullanışlı görünüyoboshayallersmile

çok güzelmiş iyi günlerde kullanın inşallah.biraz yer kaplıyabilir belki.

eet canim yer konusunda haklisin ama arabamiz genis oldugundan fazla düsünmedik onu
begenmene cok sevindim canimopuyorumnanaktan

batuhanım çok güzel bir araba canım.iyi günlerde kullanı inşallah........

ay bende çok beğendim batuhancım arabanı.çok konforlu bişeye benziyor.umarım hafiftirde.güle güle kullanın kızınla canım..

batuhanım süper bir araba süper..

çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah..........

reyhancığım çok güzelmiş arabanız güle güle kullanın canım çok kullanışlı görünüyoboshayallersmile

cok sagolun kizlar daha iyileri sizin olsun canlarim benimopuyorumnanaktan

reyhancım... .çok güzel bi arabaymış cnm.. güle güle kullanın inş.. çok kullanışı gibi duruyooo... iyi günlerde g ezsin inş. kızınn...

Eklentiler

• $Bild 358.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 27
  • $Bild 359.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 24
  • $Bild 355.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $Bild 317.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 30
denizciğim çok güzeller canım sağlıcakla kullanın inşallah canımcım mevlüt takımınızda ayrıca çok güzel

ayy denizcim siyah pantolon ve beyaz gömlekli takıma bayıldım güle güle sağlıkla eskitsin oğluşun canım..

reyhancım... .çok güzel bi arabaymış cnm.. güle güle kullanın inş.. çok kullanışı gibi duruyooo... iyi günlerde g ezsin inş. kızınn...

cok sagol canim benim gezerkende cekeriz koyariz resmimizi artikin
allah nasip ederse opuyorumnanaktan

hepsi cok güzel canim
genelde nerden aliyorsun esyalari yada giysilerini canim???

Reyhancığım arabanız çok güzel.İyi günlerde kullanın.
Denizcim bende çok beğendim siyah tulumlu ciciniz.Süper yakışıklı olur oğluşun içinde.

cok sagol canim benim gezerkende cekeriz koyariz resmimizi artikin
allah nasip ederse opuyorumnanaktan

hepsi cok güzel canim
genelde nerden aliyorsun esyalari yada giysilerini canim???

batuhancim h.m den aldim siyah donlu takimi,plastik önlügü ikea dan hemde 1euroya aldim,gerisinide C und A dan aldim,yatagida ikeadan devami gelcek ama daha büyk alcam artik cocugum baya kilolu olcakmis doktorun dedigine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…