2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

ooyy oyyy oyyy yerim ben o patileri kııııssss.
hepside çok güzeller canım.allah kullanmayıda nasip etsin inşallah.
oğlanmıydı seninki.

amin canım hepimize inşallah çok tşk ederiz beğenmenize sevindik.cinsiyetini bilmioz ki tatlım alıoz öle ortalardan ama bu kez oğlan tarafına kaçtık biraz sanırım.zaten öle de hissediorum rabbim hayırlısını versin farketmez hiç..

gelincik canım çok tatlılar ya ikinci ayakkabıya bayıldım oğluşun için süpper şeyler bitanem ,rabbşm güle güle giydirmeyi nasip etsin inşlh....

canım sağolasın oğlanmı kızmı çarşamba belli olcak tatlım ama dayanamadım işte orta renkte şeler almaya çalıştım.amin bitanem hepimize..:Saruboceq:

kizlar aldiklariniz, ördükleriniz ve bebsilerinize örülenler cok tatli
allahim güzel günlerde giydirmek nasip etsin insallah
ben daha hic bisey almadim ama oglumdan var birazcik biseyler onlari bi secim koyarim rsimlerini
cok fazla esyasi vardi ama tulum ve pantolonlarini zibinlarini
hep tatile gelirken tr ye eltime götürdüm onunda dogumu kasim nasip olursa
ama kalan bi kac bisey var onlari cekim ekleyecem insallah

Hayırlı olsun çok şeker olmuş.Babişte eline giymiş bebişten öncekaydirigubbakcemile3

nazlıcım maşallah çok güzel canımyaa güle güle giysin bebişimiz cicisini

teşekkür ederim kızlar. Bende bayıldım yaaa. kimbilir daha neler alıp giydiricez bebişlere. Ben birde izmirin ilçesinde oturuyorum köylü halk da çok yoğun. Bayanlar çok becerikli Neler örmeye başlamışlar bi görseniz. ama hepsi doğumdan sonra gelir. yinede çekip koyucam sizlere o el emeklerini:))

merakla bekliyoruz canım sen çek koy,bende örneklerine bakarım .....:hulya:

kızlarr bu da benim bebişimin yeleği olucak inş.... örnekli bişiy yapamıcağım için annnem kendinden desen çıkan iplerden almışş.. kesinleşmeden mavi almış yine demiştim ama ördükçe sevmeye başladım... hem kız da olsa erkek de olsa giyebilir sankii... bittiğinde son halini de koyarımm...

Son düzenleme:
cnm ellerine sğlık çok güzel olmuş.kolay bi örneğe benziyor.
bende mi yapsam ayyy heveslendirdiniz beni yaaaww.
ben 6.ay gelsinde öyle başlıcam hazırlıklara.

saol canımcım... kolay örnek derken .. zaten örnek yok canım.. düz örgü bu.. örnek ipten kaynaklanıyoo :))))

bebegcim çok güzel gözüküyo,valla sanki sen desen yapmışşın gibi....bende elimdekini bitereyim birde bu desenli iplerden alayım bari bayıldım.....güle güle giysin bebiş.....

çok sağol özgecim.. inş. rabbim sağlıkla giymeyi nasip eder tüm cicilerini hepimizin yavrularına :Saruboceq:

bu ipler iyi oluyo tatlım.. kızıma da örmüştüm benn .. düz örüuosun ama desenli oluyoo... hıı bide netten bi örnek buldum.. kısa kollu kazak ama anneme kesin erkek olduğu belli olursa bunun süveter halini örüyosun dedim.. bakk modelini buraya da koyayım.. benim hoşuma gitti valla bakalım siz de beğenirmisiniz...

bunlarda sabahtan beri bulup annanemize sipariş ettiğimiz cicilerr... :dance:

kız olursaaa... :hulya:

erkek olursaa.. gamyoncuiremsu

yapabildiklerimi kendim de yapmak isterim ama sanırım sadece trenli işlemeli olanı yapabilirim.. düz örgü üzerine işleme oluyo çünkü zemuszemus size de fikir olur diye eklemek istedim.. inşallah işinize yarar...

Son düzenleme:
Hepsi çok güzelllllllllllll.Keşke bende bilsem modelli örmeyi.Ancak düz örerim şu örnekli iplerden alıp:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…