2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

güle güle kullanın harika şeyler....

kıslar bu miniğime ördüğüm ilk yeleğim accık büyük oldu ama =)

buda ilk yaptığım yeleğin küçüğü

pek küçük sayılmaz ama....

bunuda kayınvalidem ördü rengini çook beğendim

yeni başladım yelek yapıcam sanırım model fln bakmadım kol altına kadar düz örücem güzel bi örnek bulursam kolaltından sonra eklerim

canım bizimde odanın halısı geldi kirli çıktı geri yolladım.perdesinide bugün taktık perde değiştirmedim eşim takımın perdesini istiyor bakalım belki alırız bence gerek yok ama....bizim odada boya kokusu yok tatlım bende havalandırıyorum hergün canımolumunekankayizsmile

canım güle güle kulllansın iyi günlerde inş. bizimde almayı düşündüğümüz takımların içinde bu ama tam kara verilmedi

ben çok beğendim ama böle görünce:lepi:

canım cok güzel olmuş güle güle kullansın inş. ellerine sağlık:hulya:

Fundacığım çok güzel göktuğumuzun odası.Güle güle kullanın.

Neptunee örgüleriniz çok güzel.Ellerinize sağlık.

rabia fatmacığım ve yosuncuğum sağolun.inşallah sağlıkla dünyaya gelirlerde kuzular büyürler beşiklerinde...

zeynepciğim çok güzel kızının odası bayıldım ya.beyaz beşik ve mobilya hrzaman ilgimi çekti ama çabuk kirlenir diye cesaret edemedim.kapı yazısı falan çok güzel olmuş.zevkli hatunsun ne diyeyim

bu arada yazmayı unutmuşum canım iyi günlerde kullansın kızın.sağlıkla doğsun büyüsün odasında....

zeynocuğum çok güzeller yaa herşeyi dilamızın canım güle güle kullanın canım sağlıklı günlerde çok zevkli bir seçim yapmışsınız oyyy oyyy severim diloşumu canım benim yaa

boshayallersmileay bayildimmm kizinin odasina güle güle büyüsün canim:ecrin_bebek:

çok sağol canım :)
hepimizin bebişi güle güle kullansın inşallah...

zeynepciğim çok güzel kızının odası bayıldım ya.beyaz beşik ve mobilya hrzaman ilgimi çekti ama çabuk kirlenir diye cesaret edemedim.kapı yazısı falan çok güzel olmuş.zevkli hatunsun ne diyeyim

çok çok sağol fundacım :)

valla beyaz mobilya beni de biraz korkutuyo ama güzelliğine aldandık aldık bi kere, kullanımı zorlamaz inşallah :)

zeynocuğum çok güzeller yaa herşeyi dilamızın canım güle güle kullanın canım sağlıklı günlerde çok zevkli bir seçim yapmışsınız oyyy oyyy severim diloşumu canım benim yaa

:) çok sağol zeynepcim

çok sevindim beğenmenize :)

ben bilmiyordum böyle eklemeyi, özge yanımda şimdi, o öğretti de odasını gösterelim teyzelerine dedik :)

zeynocum kızının odasına bayıldım..allah sıhhatle mutlukla kullanmanızı nasip etsin..harika olmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…