2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

fundacım oda takımınız harika ben de eğer oda yapsaydım bu takımı almayı düşünüyordum ama uyku setlerimiz aynı olacak haberin olsun bende çilekten alıyorum.

bu arada bişi farkettim snele zevklerimiz çok uyuşuyo hatırlarsan hastane çıkışı da aynısını alacaktım ben yarına inşallah:) göktuş güle güle kullansın içinde büyüsün kocaman olsun da sığmasın bunlara inşallah:)

neptune canım el emeği çok güzel olmuş bende çok hevesleniyom tek bir yelek olsa bile öreyim diye ama daha önce hiç yapmadım beceremem. güle güle kullansın yavrun

zeynepcim dila sultanın odası çok güzel güle güle kullanın inşallah. beyazların içinde peri kızı gibi uyuyacak inşallah cimcime:asigim:

gelelim gelincik sana:)) canım cicileriniz harika güle güle giysin-kullansın yavrun şu 1 tl lik yastıklardan bende bulsam iyi olacak çok kullanışlı göründüler gözüme:1hug:

Son düzenleme:
ayşe denizcim sağol tatlım daha güzelleri sizin olsun inşallah....

zeynepcim bencede odanın rengi çok güzel olmuş.pembey beyaz çok tatlı biruyum olmuş canım.ah birde vaktigelince kuzucuklarımız gelse.....

gelincikcim tek kelimeyle harika poyrazın cicileri.çok tatlılar ya.bu beşiğin renklerine bayılıyorum ben.eğer park yatak alsaydım bende bundan alacaktım....hele o hırka ve beresi ya hangisini diyeyim hepsi birbirinden güzel ve şeker....canım bu arada doğumdan önce mi taşınacaksın canım.bir sürü işin olcak desene

canım beğenmene sevindim .uyku seti çok güzel tatlım ben bir tane daha taçtan aldım onu senin için ekledim organik onlar hemde antibakteriyel özelliği var.birde içinde bez torbası var farkettinmi*120 tl ye aldım 140 a satıyolardı tatlım.zevklerimizn aynı olmsına da sevindim demekki kaanla göktuş aynı takımın içinde uyuyp büyüyecek:lepi:

gelincik harika aldıkların allah sağlıkla giydirirsin inşallah:)))

dilanın odasına bayıldım. bemimkide gelsin artık inşallah...

fundacım..neptun..gelincik..zeynep...
bunların hepsi çok güzel bayıldım...güle güle iyi günlerde kullansın inşallah kuzucuklarınız:)))))

fundacım..neptun..gelincik..zeynep...
bunların hepsi çok güzel bayıldım...güle güle iyi günlerde kullansın inşallah kuzucuklarınız:)))))

sağolasın canım benim daha iyileri sizin olsun inşallah....bayanssulusmile

fundacım yaa ben hepsiburadada 60 tl ye nevresim takımı gördüm taç organik; ama bu model yoktu çok güzelmiş. ben de nevresim takımını almayı düşünüyorum taçın. tek uyku seti yeter diye düşünüyorum. zaten kışın sonu olacak yorganını fazla kullanmayız gelecek kışa da allah kerim:)

gelincikcim tek kelimeyle harika poyrazın cicileri.çok tatlılar ya.bu beşiğin renklerine bayılıyorum ben.eğer park yatak alsaydım bende bundan alacaktım....hele o hırka ve beresi ya hangisini diyeyim hepsi birbirinden güzel ve şeker....canım bu arada doğumdan önce mi taşınacaksın canım.bir sürü işin olcak desene[/QUOTE]

tşk ederim canım..daha iyileri sizlerin olsun inşallah..park yatağın renklerini bende sevdim.hırka ve beresi ise benim mother care in siteisnde görüp inatla gidip bulduğum takım canım..evt canım doğumdan önce taşınmayı planlıorum.doğum iznine çıkınca taşıncam kısmetse.şuan oturduğum ev 2+1 oğluma oda yapamıorum hem kirada oturuyom.bian önce kendi evime geçmek istiorum.hem 3+1 hemde poyraza oda yapabilecem.mevlütümüde doğumumuda geniş geniş yaparım artık..

tarhancım denizcim esroscum nazlıcım hepinize tşk ederim kızlar ii dilekleriniz için..

kızlarr sonunda yarınki bebiş alışverişimiz için hazırladığım listeyi bitirdim. tabii bunların tamamını almıcam bazıları beğendim kararsız kaldığım ürünler. bir de bunlar hepsiburada da olan şeyler mutlaka dolaştıkça diğer eksiklerimi de tamamlarım. fiyatlar hepsiburada fiyatları daha uygun olmazsa gözümle görüp seçtikten sonra internetten verecem siparişi. umarım sizinde işinize yarar bu liste.

bebek arabasını doğumdan sonraya bıraktım ama ben internette araştırdığım kadarıyla en çok beğenilen ve benimde aklıma yatan modelleri listeledim. gezerken gözümle görüp seçecem ve doğumdan sonra ilk ihtiyaç olduğunda kararsızlık çekmeden alıcaz inşallah.

ana kucakları ve salıncaklara bayılıyom ama o kadar para verip vermemekte kararsızdım onlarıda incelicem. 2 tanıdık kendi kullandıkları anadizi ve portbebe tarzı bişey verecekler bana. onları beğenmezsem siparişi netten veririm artık.

bazı ürünlerde birden fazla çeşit yazmamın sebebide yerinde görünce karar vermek.

dediğim gibi inşallah sizinde işinize yarar liste eksiklerim varsa yarın sabah alışverişe çıkacaz şimdiden bana hatırlatırsanız çok makbule geçer kızlar;

UNı BABY ISLAK PAMUK MENDıL YENı DOĞAN 3 LÜ PAKET 11,91 TL
SEBAMED BAKIM SETı 82.00 TL
SHIPSBABY BANYO KÜVETı(TAHLıYELı) 19,46 TL
CHICCO HAVLU 30.00 tl
BEBETTO KAPŞONLU BEBE BANYO HAVLUSU 2 PARÇA (H004) 19,65 TL küçük??
CHICCO YUMUSAK BANYO SUNGERI KUCUK 22,42 TL
ARZUM BEBBE ODA VE BANYO TERMOMETRESı 28,91 TL

Biberon
AVENT BıBERON 125ml. 15,39 TL
AVENT BıBERON 260ml. 16,73 TL

CHICCO DıJıTAL STERILIZATÖR 200,60 TL
PHILIPS 3'Ü BıR ARADA BUHARLI ISITICI ÜNıTE 140,42 TL
KRAFT STERıLıZATÖR (ıKıLı) 68,99 TL
ARZUM BEBBE STERıLıZATÖR VE BUHARLI PıŞıRıCı (AR852 ) 93,22 TL

PRıMA 1 BEBEK BEZı 2-5KG 50 ADET YENıDOĞAN 23,90 TL

TAÇ ORGANıK PAMUK BEBEK NEVRESıM TAKIM (YEŞıL) 60.00 TL

CHICCO OYUN MINDERI ?? 87,30 TL

BABIES ZÜRAFALI YER MıNDERı (FR61513) ?? 63,72 TL

KRAFT INFRARED KULAKTAN ATEŞ ÖLÇER 54,54 TL
(22 ocak bimde başka marka 22 tl:)

BEBEK ARABASI:

Pierre Cardin travel sistem yaklaşık 450-500 tl
(hepsiburadada yok)
KRAFT FOX TRAVEL SıSTEM BEBEK ARABASI (2li) 618,99 TL
CHICCO CT 0 2 IKILI SET 634,76 TL
CHICCO SIMPLICITY PUSET CHELSEA 257,24 TL
KRAFT VıVA TRAVEL SıSTEM BEBEK ARABASI * 479,00 TL

ANA KUCAĞI-OTO KOLTUĞU-SALINCAK:

CARRY ANAKUCAĞI+OTOKOLTUĞU 60,18 TL
CHICCO POLLY SALINCAK ANA KUCAGI BABY SKETCHING 264,52 TL
FISHER PRICE ANAKUCAĞI VE SALLANAN SANDALYE
FISHER PRICE ıLK ARKADAŞLAR ANA KUCAĞI 89,90 TL
FISHER PRICE YAĞMUR ORMANI ANAKUCAĞI 169,90 TL
FıSHER PRıCE ÇOK FONKSıYONLU OYUNCAKLI ANA KUCAĞI 169,90 TL

CHıCCO BEBEK ICIN KAPAKLI MAKAS MAVI </SPAN>12,15 TL
BAMBıNO BURUN ASPıRATÖRÜ </SPAN>4,55 TL

TEKSTıL

AĞIZ MENDıLı

ZIBIN

KOLSUZ ÇITÇITLI BODY (UZUN VE YARIM KOLLU ALDIM)

NN BABY PATRON BENıM BEBEK BODY-TSHıRT 19,99 TL

CHICCO TEK ALT- PATıKLı (3 LÜ) 29,91 TL

BATTANıYE (POLAR, KAPıTONE, PENYE)

BEBETTO FERMUARLI VELSOFT BEBE BATTANıYE 3 PARÇA 25,44 TL
BEBECıK KADıFE FERMUARLI BATTANıYE BEYAZ AYI (4200) 14,42 TL
BEBECıK KAPıTONE BATTANıYE AYICIK (3600) 11,12 TL
BEBECıK PENYE BATTANıYE AYICIK (3104) 12,96 TL
BEBıTOF POLAR BATTANıYE (MAVı) 17,81 TL
BEBETTO 10 LU EKONOMıK ZIBIN SETı (Z003) 43,09 TL
TOMUYCUK 15 PARÇA HASTANE ÇIKIŞI 80,00 TL

ANNE ıÇıN;

HUMANA STıLL-TEE ANNE SÜTÜ ARTIRAN ÇAY 200GR 17,84 TL
LANSINOH TEK KULLANIMLIK GÖĞÜS PEDı 36 ADET 13,99 TL
60 ADET 22,50 TL
MEDELA PURELAN GÖĞÜS KREMı 27,73 TL
LANSıNOH LANOLıN MEME BAŞI KREMı 10 GR 21,00 TL

BAKIM ÇANTASI
2 GECELıK 2 PıJAMA (+SABAHLIK)
HAMıLE KÜLOTLARI
EMZıRME SÜTYENı VE ATLETı
SAÇ BANDI-TAÇ
ÇORAP
TERLıK
PED-HASTA BEZı
ALTIN YASTIĞI
BEBEK ŞEKERı HASTANE-MEVLÜT
ÖNLÜK
ALT AÇMA SETı

Son düzenleme:
tarhancım liste süper maşallah..sana kolay gelsin canım..listende NN BABY PATRON BENıM BEBEK BODY-TSHıRT 19,99 TL bu ürün dikkatimi çekti sende linki filan varsa sölermisin bana canım yaa ..

tarhancım liste süper maşallah..sana kolay gelsin canım..listende NN BABY PATRON BENıM BEBEK BODY-TSHıRT 19,99 TL bu ürün dikkatimi çekti sende linki filan varsa sölermisin bana canım yaa ..

canım ya modele bayıldım canım çok kullanışlı ya da ucuz diil ama sırf foto çekmek için alınabilir çok tatlı linki:

Hepsiburada.com : Nn Baby Patron Benim Bebek Body-tshirt | Anne & Bebek & Çocuk

saol denizcim kaç gündür siteyi didik didik ettim liste için işinize yararsa çok sevinirim. eksik gördükleriniz varsa ekleyelim?

bu arada merak ettiklerinizi hepsiburadaya direk adını kopyalayıp aratırsanız rahat bulursunuz

Son düzenleme:
sağol canım baktım t-shırt a ama atlet gibi geldi bana.bide standart bedenmiş yorumlardan okudum anca 1-2 aya kadar giyiniliomuş.o aylarda ben bunu tek başıma giydiremeyeceğim için bebişime vazgeçtim..

tuğbacım listen çok güzel dikkatimi çeken prima... ben molfix aldım yazmıştım. reyonda görevli arkadaşında çocuğu varmış primayla bşaladım pişmanım dedi. birde 1 numara yazmışsın onuda önermedi o prematüreler için dedi. 2 numaradan başlayın dedi.içi, malzemesi aynıymış...birde 1 numara olan metro marketlerde 15 liraydı bilgin olsun. hepsi burada da bende baktım bezler pahalı. dışarıda büyük marketlerde daha ucuz...

Zeynepciğim odanız çok güzel harika.Güle güle kullansın minik Dilamız.

Gelincik aldığın cicilere bayıldım.Helede o çekete.İyi günlerde kullanın canım.

tuğbacığım benim göktuşun chicco 2li seti 475 e aldım kampanyadan canım.birde nazlının dediği gibi bezler orda çok pahalı dışarıdaki marketlerde daha ucuz canım...bende primanın 3-6 kilo olanından aldım kızlar 98 lik 2 tane

chicco 2li set markafoni.com da 454 tl arkadaşlar haberiniz olsun daha ucuzuna rastlamadım..
kampanyanın bitmesine 1,5 saat kalmış...belki bakarsınız chicconun başka ürünleri de var indirimli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…