2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

slm kızlar nihayet kocişiminde katkılarıyla istnbul çıkartmamıızn eserlerini çektik tümünü çekemedim kızlar önceden aldığım eşyaların arasına karışmış olabilir.taşınacağım için oğlumun eşyaları karışık..buyrun bakalım beğenecekmisiniz..

işte park yatağımız kurulu değildi ondan nette buldum resmini..

odamızın süsleri ve şeker sepetimiz.sekerlerimizi önceden göstermiştik

ates ölçerimiz,derecemiz,biberon ve emziklerimiz

bu yastıklar çok kullanışlı olur die 2 adet aldım zaten tanesi 1 tl idi,oyuncakta hediye

önlüklerimiz..

havlumuz ve mevsimlik battaniye.bununla birlikte 5 tane battaniye oldu çok oldu biliom

alt açma setimiz 2 tane oldu bitane de fistolu babannemiz dikio

hastane çıkışımız..havuzlu handan buda..tam set.fiyatı 65 tl

buda 5 li hastane çıkışı..fiyatı 22.50

bu denizci takımı da havuzlu handan.acaip hoşuma gitti aldım 20 tl

bunları ayrı ayrı aldım.çıt çıtlı badyler 3 tl,ayaklı altlar 3,50 tl

buda eşimin arkadaşının hediyesi..

bunlarda pijamalarımız

ve sırada mother care den aldıklarımız var..

kendinden eldivenli tulumlarımız 3 lü paket halinde aldım.

buda set halindeydi.eşim bayıldı almak istedi kırmadım fiyatı 37.50

kotu,salaş pantolonu ve oduncu gömleği..bayıldım ben bunlara küçük adamım benim

içi kürklü hırkası ve beresi..

bu takımı da biz yaptık.kraft mağazasından..

işte bu kadar tabiii şimdilik..sırada nevresim tk uyku seti cibinlik ve örgülerimiz var kızlar babanne harıl harıl çalışıo.onlarda gelsin onlarıda ekleriz.kiminin fiyatı aklımda kalmadı yazamadım..

Son düzenleyen: Moderatör:
zeynocum kizinin odasi cok güzel güle güle yatsin insallah
gelincik yatagi cok güzel canimgüle güle kullansin oda

batuhancım sağol tatlım..resimler çok büyük oldu hepsini ekleyince farkettim şimdide küçültemiom bilmiyorumkismile

kızlarrr cicilere bayıldımm.. oğlumda bu sayede midemin derinliklerine gömdüğü ayağını çekti de normal tepiklemelerine başladı :)))

derindeniz... oğluşunun cicileri çok hoş cnm.. güle güle iyi günlerde kullanın inş..

neptün.. kızının örgüleri çok şeker.. sağlıkla giysin inş. cnm...

zeynepçim... ooyy dilamızın odasına bayıldım cnımm.. beyazz asillliği ve prenseslere layık haliyle içinde sağlıkla iyi günlerde yatsın uyusun emeklesin inş.. dila kızımızz.. :) güle güle kullanın canımm...

gelincik... küçük adamının cicileri harika... bayldık bizde.. güle güle kullanın inş..

zeynocum kızının odasına bayıldım..allah sıhhatle mutlukla kullanmanızı nasip etsin..harika olmuşş

zeynocum kizinin odasi cok güzel güle güle yatsin insallah
gelincik yatagi cok güzel canimgüle güle kullansin oda

çok sağolun kızlar :) çok sevindim beğenmenize valla :)
ay insan nasıl mest oluyor bebeklere bir şey alınca değil mi..
hayırlısıyla doğsunlar, güle güle, tepe tepe kullansınlar inşallah :)

gelincik ben de senin aldıklarına bayıldım vallahi.. güle güle kullanın güzelim.
ben de bu cumartesi günü eminönü'ne gidicem bebek süslemeleri için, havuzlu han'ın adını hep duyuyorum ama dila'nın yeterince kıyafeti oldu, fazlasına ihtiyacım yok, havuzlu han'a gidersem boş çıkmam, boşa para harcamayayım gitmeyeyim diyordum ama aldıklarını görünce içim gitti..
bana gene para harcama yolları görünüyor sanırım :)) uğrayayım şu hana mutlaka :)

anaam refişim de burdaymış :)

çok sağol canım..

cici oldu di mi prensesimin odası :)
duvarlar bana çoook koyu pembe gelmişti ama beyaz mobilyayla az çok dengeledi gibi.
her şeyimiz hazır işte, bi meleğim eksik, o da vaktinde sağlıkla gelsin diye bekliyoruz.. :CüvCüv:

gelinciğim tek kelimeyle çok güzel aldıklarınız canım takımlarınız güle güle kullanın inşallah sağlıklı günlerde bitanem ayyy benimde birden alışveriş arzularım çıktı bunları görünce ama yeter bizim kızın yeteri kadar var hatta her gün bitane giyse ancak yani o yüzden almam zaten hediyede çok gelir bu arada canım çok zevklisin bitanem benim ismi daha belli değilmi kuzucuğun öyle severdim şimdi :kedi:

belli olmaz olurmu zeyra teyzesi..poyraz olcak oğlumun ismi taa başından beri poyraz dedi durdu babası..cicilerimizi beğenmene sevindim tşk ederim cnım..

zeynocum ve refiyecim tşk ederim beğenmenize sevindik oğluşumla beraber..

içine dila girince ne cici olucak sen o zaman gör canım.. sağlıkla gelsinler de.. kirletsinler doya doya :)))

bence duvar rengi de iyi durmuş beyazların arasında...

zeynepcimm bayıldım canımm dilanın odasınaa.. çok zevkli bir seçim yapmışsın.. içinde bir tek pamuk prensesi eksik oda gelince herşey mükemmel olacak inşallah..

gelincimm oğluşun cicilerini güle güle kullansın canım hepsi birbirinden güzel bende şubat başı işten ayrılınca havuzlu hana gidip herşeyi ordan almayı planlıyorum..

Zeynep çok güzel Dila'nın odası bayıldım güle güle kullanın inş. içine kızın girince daha da güzel olur eminim

Gelincik Poyraz'ın cicileri çok güzel 65 tl lik ve 22.50 tl lık hastane çıkışımız aynı birini kayınvalidem birini annem aldı banada onların 65 tl lik 78 e 22.50 tl lik olanıda 15 e aldılar tek alttlarda aynı 3 ü 10 tl burda

siz böle ekledikçe bende diyorum ekleyimmi diye ama daha bitmedi tam bitsin herşeyi o zaman eklicem bende annemde kayınvalidemde versinler bi aldıklarını

rabiacım sağol canım..oğluşlar takım giyecek desene,tesadüfe bak kaydirigubbakcemile5 sende hayırlısıyla tamamla eksiklerinide cicişlere bizde bakalım tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…