2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

canım bayağı fiyat farkı varmış bende mağazasında bir daha fiyat alayım zaten doğumdan sonraya bıraktım o işi şimdilik sadece modele karar verecem bir kampanyada ben yakalarım belkiaklinialirimsmile

canımcım ben burdaki marketlere baktım fiyat aynı. büyük marketlere sürekli gitme imkanım yok ama bezi en sona bırakacam o zaman sonuçta heryerde olan bişey. bebeğin iriliğine göre alırız artık gerçi büyük gelirse sorun olmaz küçüğünüde alırız büyüğüde elbet birgün kullanırızaklinialirimsmileo yüzden senin gibi 2 numaradan başlamak mantıklı.

chicco 2li set markafoni.com da 454 tl arkadaşlar haberiniz olsun daha ucuzuna rastlamadım..
kampanyanın bitmesine 1,5 saat kalmış...belki bakarsınız chicconun başka ürünleri de var indirimli.
aaa ben gezerken modele kesin karar vereyim olmazsa bende ordan alırım teşekkürler canım

tarhancim liste süper
kiz bayada kabarik ay nekadar zormus ilk cocuk :kedi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yaa aslında hepsi alınmıcak bazıları çok beğendiğim ama illada alınmasına gerek olmayan şeyler. biraz kişisel yani listekaydirigubbakcemile3

chicco 2li set markafoni.com da 454 tl arkadaşlar haberiniz olsun daha ucuzuna rastlamadım..
kampanyanın bitmesine 1,5 saat kalmış...belki bakarsınız chicconun başka ürünleri de var indirimli.

canım merhaba bende markafoni.com a üye olmak istedim ama referans istiyor sen benim referansım olabilirmisin????

gelincik cicilerinize bayıldım.araba koltuğunuzu çok uygun fiyata almışsın.çokta kaliteli gözüküyor.
zeynepcim kızının odası harika.bana ne bende kız istiyorum.ikinciyi doğurmadan üçüncüye mi niyet etsem.acaba kız olur mu?

davetiye gönderdim canım ama chicconun kampanyası dün gece bitti yine de hergün takip et farklı farklı markalar yeralıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:

tşk ederim canım.oto koltuğunu alırken fiyatı banada çok uygun geldi başta tedirgin oldum ama diğerleriyle mukayese ettim pek fark göremedim.ne kadar kullanacam ki sanki.benim işimi görür derecede sağlam geldi bana canım..

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2bence her istedigini al sonra icinde kalmasin kaydirigubbakcemile5 ikincide insan hic gerek duymuyo valla
bence ilkinde ne alirsan yanina kar kalirkaydirigubbakcemile3

zeynepcimm bayıldım canımm dilanın odasınaa.. çok zevkli bir seçim yapmışsın.. içinde bir tek pamuk prensesi eksik oda gelince herşey mükemmel olacak inşallah..

kuzucuklar güle güle kullansın cicilerini...

Zeynep çok güzel Dila'nın odası bayıldım güle güle kullanın inş. içine kızın girince daha da güzel olur eminim

zeynepcim dila sultanın odası çok güzel güle güle kullanın inşallah. beyazların içinde peri kızı gibi uyuyacak inşallah cimcime:asigim:
]

dilanın odasına bayıldım. bemimkide gelsin artık inşallah...

fundacım..neptun..gelincik..zeynep...
bunların hepsi çok güzel bayıldım...güle güle iyi günlerde kullansın inşallah kuzucuklarınız:)))))

Zeynepciğim odanız çok güzel harika.Güle güle kullansın minik Dilamız.

zeynepcim kızının odası harika.bana ne bende kız istiyorum.ikinciyi doğurmadan üçüncüye mi niyet etsem.acaba kız olur mu?

kızımın güzel teyzeleri :)
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :)
hepimizin bebişi güzel günlerde kullansın inşallah...

avukatcım, bu arada durup düşündüğün kabahat :))
arayı açmadan üçüncünün yolu gözüküyor sana, o da kız olur inşallah..
ah oğlan da ayrı tatlıdır ama iki erkeğin üstüne yumuk yumuk bi kız da ne güzel gider :)

odana bayıldım. offf ya ben hala yengemin odayı iade etmediğini söölemedim. işe bak ya oda takımı hazır yavrumun ama eve sokamıyorum ii mi?

Kızlar, herşey ne kadar güzel öyle. Odalar, eşyalar hepsi harika.
Kızlar bu arada bebetonun bir hastane çıkışı bendede var. Hiç tavsiye etmem. Battaniyesinde yıkanınca küçük renk açılmaları oldu. Birde %80 pamuklu, %20 polyester ürünleri.
Diğer hiçbir markada olmadı bir tek o marka sorun verdi.

aaaa canım demek bebetonun renkleri bozuldu. funda da idil baby çekti küçüldü yıkayınca dedi. geriye ne kaldı ayol benimde almayı düşündüğüm iki markaydı bunlar elendiler eyvahedigeldismile

zeynocum pembe olana bende bayıldım hatta kaydettim modeli anneme dicem kurdele yerine başka motif koysun yapabilirse bana da örsünkaydirigubbakcemile3

teşekkür ederiz tuğba ve nazlı teyzoşumuzolumunekankayizsmile

tuğbacığım sen çok yaşa emi canım tamam derim canım sen bedenini söyle hemen siparişini vereyim hııı bide ne renk aynen pembe mi olsun seninkide:hulya:

zeyracımmm yanlış anladın kız ben hiç yorarmıyım anneni onun ellerine sağlık:1hug: ben modeli bilgisayarıma kaydettim sizden çalacaz modeli kendi anneme kurdele yerine başka bir motifle ördürecem kaydirigubbakcemile3 haa bana derken oğluşuma ayol kendimde düşünemiyom bu modeli balinaya bikini giydirmiş gibikaydirigubbakcemile3

ayy kızlarr maşallah sübhanallah diyorum herşey harika görünüyor
hele bi yavrularımız kullanmaya başlasın o zaman daha da bi güzel gelecek gözümüze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…